Předchozí
Další
Phoenix Monopol Zelená káva s příchutí cappuccino 100 g
Zelená káva je sypká směs pro přípravu nápoje, která není pražena a tím jsou v ní uchovány látky, které se při pražení ztrácejí.
Zelená káva obsahuje kyselinu chlorogenovou (CGA), která je nejen velmi silným antioxidantem, ale v kombinaci s kofeinem se příznivě podílí na metabolismu cukrů a brání ukládání tuků. Mletá zelená káva obsahuje jen menší množství CGA, proto je tato směs obohacen...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Phoenix Monopol Zelená káva s příchutí cappuccino 100 g
Parametry
Výrobce | Phoenix Monopol |
Popis Phoenix Monopol Zelená káva s příchutí cappuccino 100 g
Zelená káva je sypká směs pro přípravu nápoje, která není pražena a tím jsou v ní uchovány látky, které se při pražení ztrácejí.
Zelená káva obsahuje kyselinu chlorogenovou (CGA), která je nejen velmi silným antioxidantem, ale v kombinaci s kofeinem se příznivě podílí na metabolismu cukrů a brání ukládání tuků. Mletá zelená káva obsahuje jen menší množství CGA, proto je tato směs obohacena extraktem zelené kávy, aby bylo dosaženo požadovaného účinku. Zelená káva není chuťově příliš zajímavá, proto je tato směs doplněna aromatem cappuccino a nekalorickým sladidlem sukralozou.
Zelená káva se od klasické černé kávy liší ve zpracování, není totiž pražena. Tím jsou v ní uchovány látky, které se při pražení ztrácejí. Kyselina chlorogenová, nejdůležitější složka výtažku ze zelených kávových zrn, je silným přírodním antioxidantem, který bojuje s volnými radikály v krevním oběhu. Důsledkem je zpomalení procesu stárnutí, zlepšení krevní cirkulace, úprava hmotnosti a pos...
Zelená káva obsahuje kyselinu chlorogenovou (CGA), která je nejen velmi silným antioxidantem, ale v kombinaci s kofeinem se příznivě podílí na metabolismu cukrů a brání ukládání tuků. Mletá zelená káva obsahuje jen menší množství CGA, proto je tato směs obohacena extraktem zelené kávy, aby bylo dosaženo požadovaného účinku. Zelená káva není chuťově příliš zajímavá, proto je tato směs doplněna aromatem cappuccino a nekalorickým sladidlem sukralozou.
Zelená káva se od klasické černé kávy liší ve zpracování, není totiž pražena. Tím jsou v ní uchovány látky, které se při pražení ztrácejí. Kyselina chlorogenová, nejdůležitější složka výtažku ze zelených kávových zrn, je silným přírodním antioxidantem, který bojuje s volnými radikály v krevním oběhu. Důsledkem je zpomalení procesu stárnutí, zlepšení krevní cirkulace, úprava hmotnosti a pos...