Adžika (100g)
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Adžika (100g)
Jemně pikantní kořenící směs původně gruzínské a arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, do mletých mas či luštěnin.
Tradiční grilovací směs oblíbená a Arménii a Gruzii s jemně pikantní chutí.
Ceny dopravy www.PROFIpotraviny.cz | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta-balíkovna
|
60 Kč |
Česká pošta-balíkovna s dobírkou
|
85 Kč |
Česká pošta-balík do ruky
|
127 Kč |
Česká pošta-balík do ruky s dobírkou
|
152 Kč |
Zásilkovna
|
41 Kč |
Zásilkovna s dobírkou
|
66 Kč |
Geis
|
100 Kč |
Adžika Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy Složení: sůl (max. 24,9%), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta). Použ...
= 88 Kč
Světoznámé gruzínské a arménské koření Adžika okouzlující slabě pikantní chutí.
= 165 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Prozdravi.cz | |
---|---|
Česká pošta - Do ruky
|
69 Kč |
Česká pošta - Na poštu
|
59 Kč |
PPL
|
79 Kč |
PPL ParcelShop (výdejny)
|
79 Kč |
Osobní odběr Chrudim
|
0 Kč |
Osobní odběr Praha
|
29 Kč |
Uloženka
|
39 Kč |
Adžika je kořenicí přípravek gruzínské a arménské kuchyně. Jedná se o slabě pikantní koření s velmi nezvyklou a okouzlující chutí, která skrývá koriandr, česnek, saturejku i chilli. Vůně je překvapivě jemná a decentní, barva nače...
= 66 Kč
Adžika je kořenicí přípravek gruzínské a arménské kuchyně. Jedná se o slabě pikantní koření s velmi nezvyklou a okouzlující chutí, která skrývá koriandr, česnek, saturejku i chilli. Vůně je překvapivě jemná a decentní, barva nače...
= 167 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy MJ - Krása a zdraví | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
89 Kč |
Uloženka
|
39 Kč |
Zásilkovna
|
39 Kč |
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | Adžika |
Hmotnost | 100g |
Popis Adžika (100g)
Profikoření.cz píše:
Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy
Složení: sůl (max. 24,9%), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta).
Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je vhodná i k vegetariánským pokrmům. Především jídla z patizonu, lilku nebo luštěnin.
Historie a současnost: pochází z Kavkazu a Gruzie, kde se používá především jako pasta nebo hořčice. Velkou pochoutkou je také v Rusku. Do mnoha dalších zemí se adžika dostala spíše jako drcený prášek.
Náš tip: kořenící směs adžika je výborným ochucovadlem grilovaných mas, zaručeně vyzkoušejte!
Recept:
Kuřecí kousky s adžikou
2-3 kuřecí prsa, 2 cibule, 4 rajčata, 2 zelené papriky, koření adžika, smet...