Předchozí
Další
Koření na zvěřinu (1kg)
Koření na zvěřinu
Vzhled a barva: sypká směs, tmavě hnědé barvy
Složení: jedlá sůl 35%, česnek, paprika sladká, pepř černý mletý, koriandr, bobkový list, nové koření, chilli, majoránka, jalovec, kyselina citrónová, citrónová kůra, glutaman sodný E621
Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice, sezamu a lepku
Použití v kuchyni: Na různě upravenou zvěřinu a jiná masa
Náš tip: Dobrý po...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Koření na zvěřinu (1kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | zvěřina |
Hmotnost | 1000g |
Popis Koření na zvěřinu (1kg)
Koření na zvěřinu
Vzhled a barva: sypká směs, tmavě hnědé barvy
Složení: jedlá sůl 35%, česnek, paprika sladká, pepř černý mletý, koriandr, bobkový list, nové koření, chilli, majoránka, jalovec, kyselina citrónová, citrónová kůra, glutaman sodný E621
Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice, sezamu a lepku
Použití v kuchyni: Na různě upravenou zvěřinu a jiná masa
Náš tip: Dobrý pokrm ze zvěřiny by neměl chybět ani na Vašem slavnostním stole!
Recept:
Nepravá srnčí pečeně
150g slaniny, 2 lžíce hladké mouky, ½ hovězího srdce, 150ml kysané smetany, 50g másla, koření na zvěřinu, 500ml vody, sůl, 250ml octa
Svaříme vodu, ocet, koření a sůl do nálevu. Do studeného nálevu naložíme srdce. Polovinu slaniny nakrájíme na špikovací nudličky, polovinu na kostičky. Srdce prošpikujeme a na másle a slanině opečeme. Podlijeme nálevem, osolíme a dusíme. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme ji k masu. Povaříme....
Vzhled a barva: sypká směs, tmavě hnědé barvy
Složení: jedlá sůl 35%, česnek, paprika sladká, pepř černý mletý, koriandr, bobkový list, nové koření, chilli, majoránka, jalovec, kyselina citrónová, citrónová kůra, glutaman sodný E621
Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice, sezamu a lepku
Použití v kuchyni: Na různě upravenou zvěřinu a jiná masa
Náš tip: Dobrý pokrm ze zvěřiny by neměl chybět ani na Vašem slavnostním stole!
Recept:
Nepravá srnčí pečeně
150g slaniny, 2 lžíce hladké mouky, ½ hovězího srdce, 150ml kysané smetany, 50g másla, koření na zvěřinu, 500ml vody, sůl, 250ml octa
Svaříme vodu, ocet, koření a sůl do nálevu. Do studeného nálevu naložíme srdce. Polovinu slaniny nakrájíme na špikovací nudličky, polovinu na kostičky. Srdce prošpikujeme a na másle a slanině opečeme. Podlijeme nálevem, osolíme a dusíme. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme ji k masu. Povaříme....