Předchozí
Další
Skořice ceylonská mletá (200g)
Koupit za 122 Kč
Dostupnost: Skladem
Skořice ceylonská mletá
Použitá část rostliny: kůra
Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostr...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Skořice ceylonská mletá (200g)
Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků...
+ doprava 51 Kč
= 173 Kč
= 173 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | Skořice |
Hmotnost | 200g |
Popis Skořice ceylonská mletá (200g)
Skořice ceylonská mletá
Použitá část rostliny: kůra
Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je z kůry osmiletých keřů).
Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.
Použitá část rostliny: kůra
Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je z kůry osmiletých keřů).
Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou
spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies
z internetových stránek.
Více informací o použití cookies.
OK