Předchozí
Další
Iswari Bio Maqui lyofilizovaný prášek 70 g
Maqui se v posledních letech stalo hitem mezi plodinami bohatými na antioxidanty. Kromě vysoké antioxidační kapacity hovoří laboratorní výzkumy o jeho protizánětlivých účincích, schopnosti bránit adipogenezi (tvorba tukových buněk) a dále o jeho kapacitě inhibovat LDL oxidaci.
* Mimořádně bohatý zdroj antioxidantů
* Tradiční potravina indiánského kmene Mapucho
* Sladká chuť - ideální ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Iswari Bio Maqui lyofilizovaný prášek 70 g
Parametry
Výrobce | Iswari |
Popis Iswari Bio Maqui lyofilizovaný prášek 70 g
Maqui se v posledních letech stalo hitem mezi plodinami bohatými na antioxidanty. Kromě vysoké antioxidační kapacity hovoří laboratorní výzkumy o jeho protizánětlivých účincích, schopnosti bránit adipogenezi (tvorba tukových buněk) a dále o jeho kapacitě inhibovat LDL oxidaci.
* Mimořádně bohatý zdroj antioxidantů
* Tradiční potravina indiánského kmene Mapucho
* Sladká chuť - ideální do yogurtu, smoothie, dezertů
Maqui (Aristotelia Chilensis) je nízký listanatý strom dosahující výšky 5 m, který roste v Chile a na jihu Argentiny. Plodí bobulovité ovoce tmavě fialové barvy, které se podobá açai a našim borůvkám. Již dávno před začátkem našeho letopočtu je konzumovali indiáni kmene Mapucho. Údajně také používali listy, kmen a plody z maqui jako léčebný prostředek. Francouzský botanik a přírodovědec Claude Gay v roce 1841 zdokumentoval, že domorodí obyvatelé z maqui vyráběli nápoj zvaný „chicha“ za účelem získání síly a vytrvalosti.
Mrazem suše...
* Mimořádně bohatý zdroj antioxidantů
* Tradiční potravina indiánského kmene Mapucho
* Sladká chuť - ideální do yogurtu, smoothie, dezertů
Maqui (Aristotelia Chilensis) je nízký listanatý strom dosahující výšky 5 m, který roste v Chile a na jihu Argentiny. Plodí bobulovité ovoce tmavě fialové barvy, které se podobá açai a našim borůvkám. Již dávno před začátkem našeho letopočtu je konzumovali indiáni kmene Mapucho. Údajně také používali listy, kmen a plody z maqui jako léčebný prostředek. Francouzský botanik a přírodovědec Claude Gay v roce 1841 zdokumentoval, že domorodí obyvatelé z maqui vyráběli nápoj zvaný „chicha“ za účelem získání síly a vytrvalosti.
Mrazem suše...