Předchozí
Další
Nutrend 40g CFM 34 čokoláda
CFM 34 má vysoký obsah bílkovin (34%), jenž přesně odpovídá požadavkům silově trénujících sportovců. Tyčinka je obohacena o přídavek vitaminů C, B3, E, B5, B6,B2, B1, B12, biotin a kyselinu listovou, která pokryje vaší denní potřebu vitamínů u 80 g ze 33 %, a u 40 g ze 17 %. Tyčinka je zalita v pravé hořké čokoládě.
Základem jsou vysoce kvalitní bílkovinné zdroje (MPI, WPI, hydrolyzát želatiny, ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Nutrend 40g CFM 34 čokoláda
Parametry
Výrobce | Nutrend |
Popis Nutrend 40g CFM 34 čokoláda
CFM 34 má vysoký obsah bílkovin (34%), jenž přesně odpovídá požadavkům silově trénujících sportovců. Tyčinka je obohacena o přídavek vitaminů C, B3, E, B5, B6,B2, B1, B12, biotin a kyselinu listovou, která pokryje vaší denní potřebu vitamínů u 80 g ze 33 %, a u 40 g ze 17 %. Tyčinka je zalita v pravé hořké čokoládě.
Základem jsou vysoce kvalitní bílkovinné zdroje (MPI, WPI, hydrolyzát želatiny, kaseinát vápenatý), které jsou zpracovány nejmodernějšími výrobními procesy – např. metodou CFM (cross flow microfiltration).
Svým složením je CFM 34 vhodná jako svačina v průběhu dne, zasytí (34 % bílkovin) a dodá potřebnou dávku kvalitní energie (32 % sacharidů). CFM (Cross Flow Microfiltration), neboli mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry, je revoluční nechemická technologie výroby. Díky CFM nedochází k nežádoucí denaturaci (znehodnocení) bílkovinných zdrojů a je maximálně zachována vysoká biologická dostupnost (využitelnost) výstupní suroviny.
CFM zabezpečuj...
Základem jsou vysoce kvalitní bílkovinné zdroje (MPI, WPI, hydrolyzát želatiny, kaseinát vápenatý), které jsou zpracovány nejmodernějšími výrobními procesy – např. metodou CFM (cross flow microfiltration).
Svým složením je CFM 34 vhodná jako svačina v průběhu dne, zasytí (34 % bílkovin) a dodá potřebnou dávku kvalitní energie (32 % sacharidů). CFM (Cross Flow Microfiltration), neboli mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry, je revoluční nechemická technologie výroby. Díky CFM nedochází k nežádoucí denaturaci (znehodnocení) bílkovinných zdrojů a je maximálně zachována vysoká biologická dostupnost (využitelnost) výstupní suroviny.
CFM zabezpečuj...