3d projektor

Pro vyhledávací frázi 3d projektor jsme na našem vyhledávači našli 1493 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi 3d projektor trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1493 produktů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí d...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX60-HA, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX60-HA je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX60-HA, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION SX60-HA je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-E, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X15-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-E, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X15-E je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-E, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X15-E je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí do...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-I, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X15-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-I, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X15-I je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-I, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X15-I je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí do...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusej...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-E, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-E, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30-E je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-E, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30-E je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí do...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-I, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-I, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION X30-I je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-I, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30-I je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí do...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+40, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+40 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX15e, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX15e je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX15i, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX15i je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+ je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměno...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX25+I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměno...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30 Basic, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30 Basic je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s vý...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30e, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30e je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30i, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX30i je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX50 OS, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX50 OS je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X15e, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X15e je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X15i, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X15i je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30 Basic, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30 Basic je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s vým...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30e, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30e je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30i, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View X30i je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX15-E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX15-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX15-I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX15-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX25+E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX25+E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX25+I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX25+I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX30-E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX30-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION SX30-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X15-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X15-I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X15-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30 Basic je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lam...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-E, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30-E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION X30-I, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION X30-I je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact HD42, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact HD42 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact HD42, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact HD42 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact SX+42, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact SX+42 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+21, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+21 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+21, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX+21 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX60 HA, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX60 HA je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX60 HA, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact View SX60 HA je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměn...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nem...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact WUX42 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor 3D PERCEPTION Compact WWiev SX+26 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lam...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK