Acer lampa pro pd323

Pro vyhledávací frázi Acer lampa pro pd323 jsme na našem vyhledávači našli 5810 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Acer lampa pro pd323 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 5810 produktů

Lampa ACER ACER EC.J2901.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J2901.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J3401.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J3401.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J3901.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J3901.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J4301.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J4301.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J4401.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J4401.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J4800.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J4800.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J5200.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J5200.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J5400.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J5400.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J5500.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J5500.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J6001.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J6001.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J6100.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J6100.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J6300.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J6300.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J6400.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J6400.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J6400.002 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J6400.002 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J8100.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J8100.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.J9000.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.J9000.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JBJ00.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JBJ00.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JBM00.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JBM00.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JBU00.001 (EY.JBU00.039) - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JBU00.001 (EY.JBU00.039) je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JC100.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JC100.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JC200.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JC200.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JC800.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JC800.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JCR00.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JCR00.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JD300.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JD300.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JD700.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JD700.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.JEA00.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.JEA00.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.K0100.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.K0100.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.K0600.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.K0600.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.K1300.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.K1300.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.K1400.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.K1400.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EC.K2400.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EC.K2400.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EY.JBU01.039 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EY.JBU01.039 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EY.JBY05.005 (EC.K3000.001) - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EY.JBY05.005 (EC.K3000.001) je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER EY.JDP05.002 (EC.JCQ00.001) - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER EY.JDP05.002 (EC.JCQ00.001) je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER MC.JRE11.004 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MC.JRE11.004 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER MC.JRN11.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MC.JRN11.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER MC.JM411.006 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MC.JM411.006 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER MR.JH111.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MR.JH111.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa ACER ACER MC.JL811.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MC.JL811.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa ACER ACER MC.JTA11.001 - generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem ACER MC.JTA11.001 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Acer P1657Ki

Audio vstup: 1x Audio výstup: 1x HDMI (Typ A): 2x USB-A: 1x USB-A 2.0 / 1x napájecí výstup USB Síť (RJ 45): ne Sériové rozhraní (RS 232): 1x High Dynamic Range (HDR): ne Integrovaný reproduktor: ano Výkon reproduktoru (Watt): 10 3D projekce: 3D ready 3D metoda: Active Shutter zásobování energií: Síť El. spotřeba lampy (Watt): 240 Max. spotřeba el. energie (Watt): 309 Min....

Více informací
Dostupnost: skladem

Acer P1657Ki

Audio vstup: 1x Audio výstup: 1x HDMI (Typ A): 2x USB-A: 1x USB-A 2.0 / 1x napájecí výstup USB Síť (RJ 45): ne Sériové rozhraní (RS 232): 1x High Dynamic Range (HDR): ne Integrovaný reproduktor: ano Výkon reproduktoru (Watt): 10 3D projekce: 3D ready 3D metoda: Active Shutter zásobování energií: Síť El. spotřeba lampy (Watt): 240 Max. spotřeba el. energie (Watt): 309 Min....

Více informací
Dostupnost: skladem

Acer P5827a

Bluetooth: ano WLAN: ano Audio vstup: 1x Audio výstup: 1x Digitálny výstup SPDIF: ano D-Sub 15-pin (VGA): 1x HDMI (Typ A): 2x USB-A: 2x 2.0 Síť (RJ 45): ano Sériové rozhraní (RS 232): 1x High Dynamic Range (HDR): ano Integrovaný mediapřehrávač: ano Integrovaný reproduktor: ano Výkon reproduktoru (Watt): 10 Dálkový ovládač: infračervené 3D projekce: 3D ready zásobování ene...

Více informací
Dostupnost: skladem

Acer P5827a

Bluetooth: ano WLAN: ano Audio vstup: 1x Audio výstup: 1x Digitálny výstup SPDIF: ano D-Sub 15-pin (VGA): 1x HDMI (Typ A): 2x USB-A: 2x 2.0 Síť (RJ 45): ano Sériové rozhraní (RS 232): 1x High Dynamic Range (HDR): ano Integrovaný mediapřehrávač: ano Integrovaný reproduktor: ano Výkon reproduktoru (Watt): 10 Dálkový ovládač: infračervené 3D projekce: 3D ready zásobování ene...

Více informací
Dostupnost: skladem

Acer S1286Hn Short Throw (MR.JQG11.001)

Projektor DLP lampový, XGA, nativní rozlišení 1024 × 768, 4:3, 3D, svítivost 3500 ANSI lm, kontrast 20000:1, HDMI 1.4, VGA, Kompozitní, LAN, reproduktory Poměr stran, při kterém tento projektor promítá obraz je 4:3, zásluhou čehož je ideální pro projekci prezentace či obrazovky monitoru. Acer S1286Hn Short Throw spadá mezi projektory s ultrakrátkou projekční délkou, neb...

Více informací
Dostupnost: skladem

Projektor ACER X1173A DLP 3D SVGA(800X600) 3000Lm 13000:1 VGA

Zaměření projektoru: Korporátní; Nativní rozlišení: 800 x 600 (SVGA) Pixelů (obrazových bodů); Počet pixelů: 480,000 Pixelů (obrazových bodů); Počet zobrazovaných barev: 1,07 mld; Nativní poměr stran obrazu: 4:3; Přiložený objektiv: Ne; Ohnisková vzdálenost: 21,79-23,79 mm; Clona: 2,57-2,65; Zoom: Digitální, Optický (manuální); Velikost zoom ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Projektor ACER X122 DLP/XGA (1024X768)/3000 ANSI/13000:1/VGA/3D

Zaměření projektoru: Korporátní; Nativní rozlišení: 1024 x 768 (XGA) Pixelů (obrazových bodů); Počet pixelů: 786,432 Pixelů (obrazových bodů); Počet zobrazovaných barev: 1,07 mld; Nativní poměr stran obrazu: 4:3; Přiložený objektiv: Ne; Clona: 2,57-2,65; Zoom: Digitální; Velikost zoom (optický): 2 : 1; Automatické ostření obrazu (Autofocus): N...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Acer MC.JK211.00B S1283e/S1283Hne/S1383WHne/H6517ST/H6517BD Lampa

Náhradní lampa pro projektor Acer PN: MC.JK211.00B S1283e/S1283Hne/S1383WHne/H6517ST/H6517BD Lamp

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Acer MC.JK211.00B S1283e/S1283Hne/S1383WHne/H6517ST/H6517BD Lampa

Náhradní lampa pro projektor Acer PN: MC.JK211.00B S1283e/S1283Hne/S1383WHne/H6517ST/H6517BD Lamp

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Lampa do projektoru - OSRAM P-VIP 230W .08 E20.8

OSRAM P-VIP 230/0.8 E20.8 Originální výbojka OSRAM P-VIP 230/0.8 E20.8 je určena pro výměnu uvnitř vašeho stávajícího lampového modulu. Toto řešení vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy zkušenosti. originální lampa značky Osram: OSRAM P-VIP 230/0.8 E20.8 230W, ARC 0.8mm,AC OSRAM P-VIP 230/0.8 E20.8 OSRAM P-V...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK