Adidas performance sportovni ponozky

Pro vyhledávací frázi Adidas performance sportovni ponozky jsme na našem vyhledávači našli 729 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Adidas performance sportovni ponozky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 729 produktů

Ponožky adidas Performance PER W INV T 3PP

PER W INV T 3PP (cena za pár)

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní top »ELEVATED LIFTER TANKELEVATED LIFTER TANK«

Sportovní design. Silně kontrastní potisk loga ve výši ramen. Kulatý výstřih. Prodyšný materiál. Střih: základní. Délka střihu: do boků. Materiál: 57% bavlna, 43% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní podprsenka »TECHFIT BRA BADGE SPORT«

Sportovní tílko s vypodloženými košíčky. Síťovaná vsadka na zádech. Pevný, elastický materiál s ochranou proti UV záření. Vybavený technologií Climalite® pro regulaci vlhkosti. Střih: velmi zdůrazňující postavu. Zapínání: gumový pásek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní bunda »SUPERNOVA 1/2 ZIP MEN«

Malý potisk loga. Rukávy s reflexním vzorem a malou kapsou. Krátký stojáček. Prodyšná materiálová směs. Střih: úzký. Délka střihu: zakrývající boky. Zapínání: zip. Nápadné znaky: s reflexním vzorem na paži. Materiál: 91% polyester, 9% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní podprsenka »TECHFIT BRA BOS PRINTED«

Sportovně vykrojená záda s polstrovanými košíčky. Síťovaný panel na zádech. Pevný, elastický materiál s technologií Climalite®. Střih: velice zdůrazňuje tvar postavy. Zapínání: guma. Materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan. Síťovaný materiál: 75% polyamid, 25% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »ESSENTIALS STREET SUMMER SET«

Funkční triko s krátkými rukávy, kulatým výstřihem, našitými třemi pruhy na ramenou a velkým potiskem loga na straně. Šortky s elastickým pasem a stahovací šňůrkou, postranní všité kapsy, našité 3 pruhy na straně a malé logo na noze. Kvalita příjemná na nošení. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Zakončení v pase kalhot: elastický pas. Délka střihu kalhot: krátká. 100% ba...

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »Disney M&M AltaSport CF«

Potisk s motivem, postranní pruhy a logo značky. Kontrastní vnitřní podšívka na polstrovaném vstupu. Odpružená vnitřní vložka Ortholite. Robustní podešev z gumy. Suché zipy. Kvalita snadná na údržbu. Zapínání: suché zipy. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní podprsenka »TECHFIT BASE PADDED BRA«

Se sportovními zády a vyjímatelnými košíčky. Malé logo trojlístku. Široká pruženka. Elastický funkční materiál s technologií Techfit a Climalite®. Střih: velice zdůrazňuje tvar postavy. Zapínání: gumička. Materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní bunda »AZ TRACK JACKET MEN«

Se stojáčkem a zipem. Reflexní náprsní logo a kontrastní vsadky. Otvory pro palce. Malá kapsa na zip na zádech. Prodloužená zádová partie. Funkční kvalita. Střih: přiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Zapínání: zip. Materiál: 74% polyamid, 26% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »AltaSport Mid EL Kids M«

Odpružená vnitřní vložka Ortholite. Kontrastní podešev z nebarvící gumy. Suchý zip se středně vysokou holenní částí. Pruhy typické pro značku. Lehký materiál snadný na údržbu. Informace k velikosti: obuv je menší, objednejte si prosím o číslo větší velikost. Zapínání: strečová vsadka, suchý zip. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní taška »W TRAINING CORE TOTE GRAPHIC«

Boční kapsy ze síťoviny. Hlavní kapsa se zipem. Barevně odlišené ucho. Robustní materiál.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »TECHFIT CHILL 3/4 legíny«

3/4 délka. Elastický pas s nápisem loga po obvodu. Potisk loga na noze. Zesílené vsadky na kolenou. Prodyšná a rychleschnoucí funkční kvalita. Výška pasu: o něco nižší. Zakončení v pase: elastický pas. Střih: přiléhavý. Délka střihu: 3/4 délka. Materiál: 76% polyester, 24% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní top »ESSENTIALS LOOSE TANK AOP«

Celoplošný vzor. Kulatý výstřih a široká ramínka. Měkký, příjemný materiál. Střih: loose fit. Střih/délka: k bokům. Vrchní materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »Alta Turf ACE Kids M«

Elastická šněrovadla. Nebarvící podešev z gumy. Středová podešev EVA absorbuje nárazy. Pruhy typické pro značku. Kvalita snadná na údržbu. Informace k velikosti: obuv je menší, objednejte si prosím o číslo větší velikost. Zapínání: strečová vsadka, suchý zip. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní taška »Good TOTE GRAPHIC 1«

Potisk loga na přední straně. Přední kapsa ze síťoviny. Hlavní kapsa se zipem. Barevně odlišené ucho. Robustní materiál.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »D2M RR 3STRIPES LONG«

Elastický pas. Velmi kontrastní logo značky a postranní proužky na nohavicích. Ploché švy. Reflexní detaily. Prodyšný a rychleschnoucí funkční materiál. Materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní šortky »YOUNG GIRL RUN SHORT«

Reflexní potisk loga na straně. Elastický průvlek s integrovanou kapsičkou. Přiléhavé vnitřní šortky. Funkční kvalita příjemná na nošení. Zakončení v pase: elastický pas. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní bunda »YB GU FZ HOODIE«

Potisk loga a našité pruhy. Zip. Žebrované manžety. Zip. Žebrované manžety. Prodyšná a rychleschnoucí kvalita. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »AltaSport Mid EL Kids«

Odpružená vnitřní vložka Ortholite. Kontrastní nebarvící podešev z gumy. Elastická šněrovadla a suchý zip. Postranní pruhy typické pro značku. Lehký materiál snadný na údržbu. Informace k velikosti: obuv je menší, objednejte si prosím o číslo větší velikost. Zapínání: suchý zip a guma. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní podprsenka »DRST ASK SPRING H«

Vzadu se síťovými vsadkami. Vpředu po straně natištěné logo a vyražený nápis s logem na gumě pod prsy. Prodyšný, rychle schnoucí materiál. Materiál: 50% polyester, 33% polyester (recyklovaný polyester), 17% elastan. Vnitřní strana: 87% polyester, 13% elastan. Zadní díl: 78% polyester, 22% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní šortky »DESIGN 2 MOVE SHORT«

Knoflíková léga na zakončení nohavic. Boční otevřené kapsy. Elastický pas. Funkční materiál. Výška pasu: pohodlná. Střih: pohodlný. Střih/délka: krátké. Vrchní materiál: 91% polyester, 9% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »COTTON RELAX TRACK SUIT«

Bunda ve dvoubarevném vzhledu. Se stojáčkem, aplikací tří pruhů na rukávech, malým potiskem loga vpředu a dvěma všitými kapsami. Kalhoty s matovaným potiskem loga a postranními všitými kapsami. Materiálová směs příjemná na nošení. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Délka střihu bundy: zakrývající boky. Výška pasu kalhot: komfortní. Zakončení pasu kalhot: široký pas. Délk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »RE-FOCUS TRACKSUIT«

Různé potisky loga. Kontrastní rukávy s proužky. Otevřené kapsy na obou dílech. Nastavitelná kapuce a stojáček. Zip po celé délce. Elastický pas u kalhot. Příjemný materiál. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Výška pasu: nižší. Střih/délka u kalhot: dlouhé. Vrchní materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »AltaSport CF Kids J«

S dvojitým suchým zipem. Kontrastní pruhy typické pro značku. Prodyšná vnitřní vložka. Nebarvící vnější podešev z gumy. Syntetický materiál snadný na údržbu. Informace k velikosti: obuv je menší, objednejte si prosím o číslo větší velikost. Nápadné znaky: se suchým zipem. Zapínání: suché zipy. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní šortky »YOUNGBOY GU KNIT SHORT«

Elastický pas s vnitřním průvlekem. Dělící šev vpředu a vzadu. Velký potisk loga vpředu. Postranní všité kapsy. Prodyšná a rychleschnoucí kvalita. Zakončení v pase: elastický pas. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní šortky »ESSENTIALS 3 STRIPES CHELSEA SHORT«

Elastická guma ve vnitřním tunýlku se šňůrkou. Potisk loga vpředu. Všité kapsy. Našité tři pruhy na straně. Kvalita příjemná na nošení. Zakončení v pase: elastický pas. Délka střihu: krátká. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »YOUNG GIRL TR WRAP 34TI«

Malý potisk loga na straně. Zakončení nohavic se vzorem. Široká manžeta. Prodyšná a rychleschnoucí funkční kvalita. Zakončení v pase: elastický pas. Materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »BACK 2 BASICS TRACKSUIT«

Bunda s kontrastními vsadkami v oblasti ramen. Se stojáčkem, dvěma všitými kapsami a potiskem loga vpředu. Kalhoty s postranními všitými kapsami a potiskem loga. Kvalita příjemná na nošení. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Střih: pohodlný. Délka střihu bundy: zakrývající boky. Zapínání: bundy: zip. Výška pasu kalhot: komfortní. Zakončení v pase kalhot: široký pas. Délk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní šortky »SPEEDBREAKER CLIMACOOL 2IN1 GFX«

Výrazně kontrastní design 2-v-1. Elastický komfortní pas s vnitřní stahovací šňůrkou. Postranní kapsy se zipem. Všité přiléhavé legíny. Prodyšná a rychleschnoucí kvalita. Výška pasu: komfortní. Zakončení v pase: elastický pas. Střih: pohodlný. Délka střihu: krátká. Materiál: 100% polyester (recyklovaný polyester). Podšívka: 84% polyester, 16% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní obuv »AltaSport CF Kids M«

S dvojitým suchým zipem. Kontrastní pruhy typické pro značku. Prodyšná vnitřní vložka. Nebarvící vnější podešev z gumy. Syntetický materiál snadný na údržbu. Informace k velikosti: obuv je menší, objednejte si prosím o číslo větší velikost. Nápadné znaky: se suchým zipem. Zapínání: suché zipy. Materiál podešve: guma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance PES MID 3S CB TRACKSUIT Sportovní souprava

Prvky v kontrastní barvě. Bunda se zipem a kapsami po stranách. Potisk loga a aplikace pruhů na rukávu. Kalhoty s kapsami, pruhy, potiskem loga a šňůrkou v pase. Příjemný materiál. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Střih: pohodlný. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní bunda »M ZNE 36H Hood«

Melírovaný vzhled. Kapuce. Kontrastní detaily. Kontrastní obousměrný zip vpředu. Předtvarované rukávy. Postranní všité kapsy se zipem. Funkční materiálová směs. Materiál: 90% polyester, 9% polyamid, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní mikina s kapucí »WORKOUT FZ CLIMACOOL«

Kapuce s elastickou šňůrkou. Potisk loga ve výši prsou. Kontrastní síťované vsadky. Postranní kapsy na zipy. Elastická lemovky na rukávech a lemu. Prodyšný materiál reguluje vlhkost a vyrovnává teplotu. Funkční kvalita. Střih: přiléhavý. Délka střihu: do boků. Zapínání: zip. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava, potisk loga na prsou

Bunda s límcem, který lze zapnout až nahoru, a zipem po celé délce. Malý potisk loga na prsou. Kalhoty s elastickým pasem a bočními otevřenými kapsami. Příjemný materiál. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Střih: pohodlný. Technické funkce: rychleschnoucí materiál. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní úbor »RE-FOCUS TS«

Dvoudílné provedení. Dlouhé rukávy v pruhovaném designu. Kapuce s průvlekem. Klokaní kapsa. Průběžný zip. Funkční materiál. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »D2M RR 3s 3/4«

Velmi kontrastní logo značky a postranní proužky na nohavicích. Elastický pas. Ploché švy. Reflexní detaily. Funkční materiál. Materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance sportovní souprava »MEN PES MID 3S CB«

Design se třemi pruhy. Potisk loga. Stojáček. Všité kapsy. Elastické zakončení. Komfortní pas s vnitřní stahovací šňůrkou. Prodyšná a lehká kvalita. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Střih: pohodlný. Zapínání bundy: zip. Výška pasu: komfortní. Zakončení pasu kalhot: elastický pas. Délka střihu kalhot: dlouhá. Svrchní materiál: 100% polyester....

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »YB TIBERO TRACK SUIT«

Logo značky. Pruhy typické pro značku. Bunda se všitými kapsami. Stojáček. Kalhoty s manžetami nohavic. Materiál příjemný na nošení. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Zapínání bundy: zip. Zakončení nohavic: elastický lem. Zapínání kalhot: guma. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »WTS CHL 7/8 PANT«

Velké psané logo ve výši prsou. 3 pruhy, typické pro tuto značku, na vnějších stranách nohavic. Detaily s logem. Kulatý výstřih. Měkké náplety na rukávech, lemu a zakončení nohavic. Pohodlný pas kalhot se stahovací šňůrkou. Boční šikmé kapsy. Měkká pružná teplákovina. Materiál: 83% bavlna, 12% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »YB LINEAR TRACK SUIT«

Plakátový potisk loga vpředu. Všité kapsy. Pruhovaný vzhled typický pro značku. Úzký stojáček. Odsazené manžety a lemy. Materiál příjemný na nošení. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Délka střihu bundy: do boků. Zapínání bundy: zip. Výška pasu kalhot: komfortní. Zakončení v pase kalhot: založený žebrovaný pas. Zakončení nohavic: založený lem. Délka střihu: kalhot: ke ko...

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní kalhoty »ESSENTIALS LINEAR STANFORD PANT«

Velké natištěné logo ze strany na nohavici. Pohodlný pas s vnitřní stahovací šňůrkou. Postranní šikmé kapsy. Nastavitelné zakončení nohavic. Funkční kvalita. Výška sedu: pohodlná. Zakončení pasu: elastický náplet. Střih: pohodlný. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: gumový pásek. Materiál: 100% polyester (recyklovaný polyester).

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »YOUNG GIRL GU 3/4 TIGHT«

3/4 délka. Kontrastní potisk loga a našité 3 pruhy. Komfortní pas s malou kapsou. Prodyšný a rychleschnoucí materiál regulující vlhkost. Elastická funkční kvalita. Zakončení v pase: elastický pas. Nápadné znaky: s praktickou kapsou v pasu kalhot. Materiál: 91% polyester, 9% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »TECHFIT CAPRI BADGEOF SPORT«

Velký potisk logem na nohavici. S elastickým pasem. Elastický, prodyšný a rychle schnoucí materiál s regulací vlhkosti. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pasu: elastický pas. Střih: úzký. Délka střihu: 3/4 délka. Svrchní materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní kalhoty »ESSENTIALS 3 STRIPES WOVEN PANT«

Aplikované proužky, typické pro značku. Malý potisk logem. Šikmé kapsy po stranách. Široké náplety na zakončení nohavic. Elastický pas. Funkční materiál. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní tričko »RESPONSE SHORTSLEEVE TEE MEN«

Reflexní detaily loga. Lem vpředu kratší, vzadu delší. Kulatý výstřih. Příjemně lehká funkční kvalita s technologií climacool®. Materiál: 51% polyester, 49% polyester (recyklovaný polyester). Přední díl: 61% polyester (recyklovaný polyester), 39% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní kalhoty »WORKOUT PANT CLIMACOOL WOVEN«

Barevně sladěný potisk loga. Kapsy na zip po stranách. Nastavitelný pas. Kontrastní detaily na lýtku. Funkční materiál. Výška pasu: pohodlná. Střih: pohodlný. Střih/délka: dlouhé. Vrchní materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní kalhoty »YOUNGBOY 3S BR PANT«

Elastický pas s vnitřní průvlekem. Malý potisk loga vpředu. Postranní všité kapsy. Našité pruhy na straně. Příjemná kvalita. Zakončení v pase: manžeta. Nápadné znaky: s našitými pruhy. Materiál: 70% bavlna, 30% polyester (recyklovaný polyester).

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »WORKOUT HIGH RISE LONG TIGHT«

Potisk na zadní straně. Tónovaná značka na lemu. Široký komfortní pas. Funkční kvalita s technologií Climalite. Výška pasu: snížená. Střih: přiléhavý. Délka střihu: dlouhá. Materiál: 79% polyester (recyklační polyester), 21% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »TECHFIT BASE LONG TIGHT PRINT«

Elastický pas. Celoplošný potisk s kontrastními švy. Malý potisk logem na nohavici. Elastický, prodyšný a rychle schnoucí materiál. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pasu: elastický pas. Střih: úzký. Délka střihu: dlouhá. Svrchní materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní kalhoty »ESSENTIALS 3 STRIPES WOVEN PANT«

Materiál: 72% polyamid, 28% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »TECHFIT LONG TIGHT PRINT«

Částečně zvířecí potisk. Malý potisk loga na koleni. Pružný pas. Elastický materiál. Výška pasu: o něco nižší. Střih: úzký. Střih/délka: dlouhé. Vrchní materiál: 70% polyester (recyklovaný polyester), 19% polyester, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní souprava »HOODY&TIGHT TRACKSUIT«

Kapuce se stahovací šňůrkou. Potisk loga na prsou. Mírně prodloužený zadní díl. Různé kapsy. Nohavice stažené do gumičky a částečně s barevně sladěným vzorem. Příjemný materiál. Pokyny k údržbě: lze prát v pračce. Střih/délka bundy: dlouhá. Výška pasu u kalhot: o něco nižší. Střih/délka u kalhot: dlouhé. Vrchní materiál: 100% polyester. Spodní díl: 88% polyester, 12% elas...

Více informací
Dostupnost: neudáno

adidas Performance Sportovní legíny »WOW DROP 1 TIGHT«

Barevné, široké pruhy. Široký, elastický pas, s všitou kapsou. Malý potisk loga. Elastická směs materiálů. Výška pasu: o něco nižší. Střih: úzký. Střih/délka: dlouhé. Zvláštní znaky: malá kapsa v pase u kalhot. Vrchní materiál: 79% polyester (recyklovaný polyester),21% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK