Apetit syry edice apetit
Pro vyhledávací frázi Apetit syry edice apetit jsme na našem vyhledávači našli 321 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Apetit syry edice apetit trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejh...
Více informacíSýry (edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množst...
Více informacíRyby a plody moře (Edice Apetit)
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně přip...
Více informacíKnedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
<p>Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml., vychází 23. 9. 2021. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setk...
Více informacíPomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
<p>Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. </p><p> Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím t...
Více informacíKoření (Edice Apetit) - 22x25 cm, Sleva 53%
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit!. Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, ...
Více informacíBon appétit!. aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.
Více informacíJíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
<p>Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá...
Více informacíRyby a plody moře (Edice Apetit), 1. vydání
<p></p><p> Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Ryby a plody moře</strong>, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.</p> <p> Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s ryb...
Více informacíSlané pečení (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů.. Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte ta...
Více informacíMamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chu...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostl...
Více informacíSváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a ...
Více informacíLehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
<p>Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svači...
Více informacíLehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které...
Více informacíAmerická krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy. Naučíme vás v ní grilovat na...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
<p></p><p style="text-align:justify;"> Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.</p> <p style="text-align:justify;"> V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsící...
Více informacíŘecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, p...
Více informacíŘecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.</p> <p> Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný ...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
<p>Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a...
Více informacíAmerická krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
<p></p><p> Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.</p> <p> Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a s...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné byl...
Více informacíPolévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...
Více informacíJak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecíh...
Více informacíSváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
<p></p><p> Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové ...
Více informacíJak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
<p>Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. </p><p> Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupe...
Více informacíUbrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
<p></p><p> Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.</p> <p> Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a z...
Více informacíUbrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme r...
Více informacíJak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecíh...
Více informacíApetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
<p>Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabul...
Více informacíApetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zá...
Více informacíSezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
<p>Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepsˇi´, co ma´te ve spi´zˇi a co nabi´zeji´ zimni´ trhy i supermarkety! Ve cˇtvrte´m di´lu sezonni´ rˇady kucharˇek z kuchyneˇ cˇasopisu Apetit najdete vi´ce nezˇ 100 receptu°...
Více informacíLíná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)
<p>Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili a přepsali tak, abyste v kuchyni nestrávili věčnost a s jejich přípravou měli výrazně méně práce. Zkrátka minimum úsil...
Více informacíSezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepsˇi´, co ma´te ve spi´zˇi a co nabi´zeji´ zimni´ trhy i supermarkety! Ve cˇtvrte´m di´lu sezonni´ rˇady kucharˇek z kuchyneˇ cˇasopisu Apetit najdete vi´ce nezˇ 100 receptu° na mraziv...
Více informacíRychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
<p>S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co př...
Více informacíKrok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
BOOKAZINE - UČÍME SE OD MISTRA Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: - neotřelé recepty od polévek po dezerty - do detailů popsané návody - postupové fotky - tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na k...
Více informacíRychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co připravit d...
Více informacíKrok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
<p></p><p> Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.</p> <p> Uvnitř najdete:</p> <ul> <li> neotřelé recepty od polévek po dezerty</li> <li> do detailů popsané návody</li> <li> postupové fotky</li> <li> tipy a fígle odkoukané od...
Více informacíSlavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všec...
Více informacíSlavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všec...
Více informacíSlavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
<p>V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připra...
Více informacíHonzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
<p></p><p> Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí hou...
Více informacíHonzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ov...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6
V0237820 Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nej...
Více informacíApetit Koláče - neuveden - 22x25
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů. První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče ...
Více informacíParty - redakce časopisu Apetit
Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Party**, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty....
Více informacíredakce časopisu Apetit - Party
Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty....
Více informacíKoláče - redakce časopisu Apetit
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořecho...
Více informacíBrambory - redakce časopisu Apetit
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit **Brambory,** vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo tře...
Více informacíGrilování - redakce časopisu Apetit
**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...
Více informacíApetit - Moučníky - neuveden
Nejnovější přírůstek Edice Apetit kuchařka Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den.. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky Bábovky a chlebíčky Buchty na plech Muffiny a Cupcaky Ovocné moučníky Rolády a záviny Zdravé a lákavé Sladká jídla Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty,...
Více informacíApetit Maso - neuveden
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách ? vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami.. V tomto Apetitu naleznete: Hovězí a telecí maso Vepřové maso Jehněčí a kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka a uzené maso Grilování Omáčky a knedlíky Na nákupu a v k...
Více informacíDrůbež - redakce časopisu Apetit
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit** Drůbež **právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuc...
Více informacíApetit Grilování - neuveden, Sleva 60%
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete...
Více informacíBezlepková kuchařka (Apetit Zdravý život)
<p>Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a tipů na skvělá jídla, ve kterých není po běžné mouce ani stopy...
Více informacíApetit Dorty a dezerty - neuveden - 22x25
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak: správně vyšlehat bílky rozpustit ve vodní lázni čokolád...
Více informacíApetit Ryby a plody moře - neuveden
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně př...
Více informacíDorty a dezerty - redakce časopisu Apetit
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, praco...
Více informacíPodobné fráze: polevky edice apetit neuveden | ryby a plody more edice apetit | koreni edice apetit 22x25 cm | cukrovi edice apetit 22x25 cm | salaty edice apetit neuveden | party edice apetit neuveden | cukrovi edice apetit kol | brambory edice apetit neuveden | koreni edice apetit neuveden | moucniky edice apetit neuveden | kolektiv koreni edice apetit | kucharka pro deti edice apetit | testoviny edice apetit neuveden | vanoce edice apetit paperback | vanoce edice apetit neuveden | cukrovi edice apetit neuveden | leto kucharka z edice apetit | lusteniny edice apetit vazana | snidane a svaciny edice apetit | ryze edice apetit neuveden | drubez kucharka z edice apetit 11 | zavarovani edice apetit | lusteniny edice apetit neuveden | bleskove dezerty edice apetit | jahody edice apetit neuveden | mrkev dyne cuketa edice apetit | nejlevnejsi slane peceni edice apetit | dorty a dezerty edice apetit neuveden | nejlevnejsi polevky apetit edice | grilovani kucharka z edice apetit 12 | italska kuchyne edice apetit neuveden | moucniky kucharka z edice apetit 13 | nejlevnejsi moucniky edice apetit | maso edice apetit katerina svejdova | slane peceni edice apetit paperback