Ashley brooke by heine tricko

Pro vyhledávací frázi Ashley brooke by heine tricko jsme na našem vyhledávači našli 556 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ashley brooke by heine tricko trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 556 produktů

ASHLEY BROOKE by Heine Elastické kalhoty s nýty

Malé nýty v postranním švu. Perfektně padne díky elastanu. Elegantní, klasický střih. Působivý hit na večírky. Standardní výška pasu. Délka v rozkroku v N-vel. ca 71 cm, v K-vel. ca 65 cm. Materiál: 90% polyamid, 10% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Žersejové šaty v zavinovacím vzhledu

V oblíbeném zavinovacím vzhledu. Materiál se příjemně nosí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Krátký rukáv. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Délka ca 94 cm. Materiál: 92% polyester, 8% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tunika ve stylu Carmen

Výstřih ve stylu Carmen se silikonovým páskem. Z jemně splývavého materiálu. Nepřiléhavý střih. To pravé na příští párty. Délka ca 76 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Šifón: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Rifle - Bootcut s colmax funkcí

Normální výška sedu. Funkční síťovaná vsadka, zeštíhlující břišní partie. Tvarově stálý strečový materiál. Dá se všestranně kombinovat. Funkce Coolmax pro vyrovnávání teploty. Délka od rozkroku u normálních velikostí cca 83 cm, u krátkých velikostí cca 77 cm. Materiál: 62% bavlna, 24% polyester, 13% lyocell, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vlněná kabát s podílem kašmíru

V módním krátkém střihu. Ušlechtilá směs vlny a kašmíru. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Zapínání na dvě řady knoflíků. S šikmými kapsami. Délka cca 68 cm. Materiál: 70% střižní vlna, 20% polyamid, 10% kašmír. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací šaty s potiskem

Trendový potisk. Vyjímatelná spodnička se zeštíhlujícím efektem. Velice zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Délka ca 94 cm. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan. Podšívka: 100% polyester. Spodnička: 85% polyamid, 15% elastan. Sukně: 97% polyester, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhý blejzr s květinovým vzorem

Vysoce módní potisk. Materiál se příjemně nosí Dlouhý rukáv. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Zapínání na jeden knoflík. Délka cca 76 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan; podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující šaty s potiskem

Výrazný grafický vzhled. Integrovaná funkční síťka pro štíhlou siluetu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Každý kus je originál. Skrytý zip. Délka ca 98 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Funkční vsadka: 86% polyamid, 14% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Overal v zavinovacím vzhledu

Lehce snížená výška sedu. Vysoce módní potisk. V atraktivním zavinovacím stylu. Zapínání na knoflíky vzadu. Tunýlek s pruženkou v pase. Délka od rozkroku cca 79 cm. Materiál: 90% polyester, 10% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenka s krátkými rukávy

Výstřih se zapínáním na háček. Materiál se příjemně nosí. Nepřiléhavý střih. Skvěle kombinovatelný model pro spoustu příležitostí. S postranními rozparky. Délka ca 62 cm. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Pulovr ve stylu Carmen

V oblíbeném vzhledu. Příjemná, žebrovaná pletenina. Střih zdůrazňuje tvar postavy. S výstřihem ve stylu Carmen. Pas se zipy. Délka ca 68 cm. Materiál: 70% viskóza, 30% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Volánová halenka s elastickým pasem

Atraktivní vzhled. Lehce transparentní šifon. Volný střih. Ženský styl pro různé příležitosti. S pruženkou v pase. Dlouhý rukáv délka cca 62 cm. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Přechodný kabát s volánkem

Volán na límci. Jemně lesklý vzhled. Velice zdůrazňuje tvar postavy. S páskem na zavazování. Obousměrný zip. Délka ca 90 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující triko ve stylu Carmen

Efektní řasený vzhled. S integrovanou tvarovací vsadkou. Funkční síťovaná vsadka, zeštíhlující břišní partie. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Bez rukávů. Délka cca 64 cm. Materiál: 95% viskóza, 5% elastan.Korzetová vsadka: 83% polyamid, 17% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Pletený pulovr s výřezy

Atraktivní vzhled. Materiál se příjemně nosí. Volný střih. Kulatý výstřih s průstřihy. Krátké netopýří rukávy. Délka cca 68 cm. Materiál: 92% viskóza, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Žerzejové šaty s řasením

S řasením. Příjemný strukturovaný materiál. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. ¾ rukávy. Délka ca 94 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vzorované šaty, květinový design

Trendový potisk. Integrovaná funkční síťovina pro štíhlou siluetu. Velice zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan. Funkční vsadka: 85% polyamid, 15% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Krajkové šaty s květinovým designem

Vysoce módní potisk. Vrchní díl z krajky. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Skrytě všitý zip. Délka cca 98 cm. Materiál: 100% polyester.; podšívka: 95% polyester, 5% elastan; krajka: 60% polyamid, 40% viskóza; pas: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Halenka s aplikaci šperků

Výstřih s ozdobnou aplikací. Příjemný materiál. Nepřiléhavý střih. Skvěle kombinovatelný model pro spoustu příležitostí. Dlouhý rukáv s rozparkem. Délka ca 66 cm. Materiál: 94% polyester, 6% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující twinset s flitry

Nepřiléhavý střih. Prodlužující střih. Jemná pletenina příjemná na nošení. Flitrová aplikace. Pletený svetřík bez zapínání. Svetřík: délka ca 76 cm. Top: délka ca 64 cm. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Péřová bunda, lehká výplň

Prvotřídní společník na outdoor. Výborná kvalita s lichotivým prošitím. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Kvalitní, lehká výplň z prachového peří. S obousměrným zipem. Délka ca 62 cm. Obsahuje netextilní části biologického původu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenkový top vpředu s nabíráním

S nabíráním. Materiál se příjemně nosí. Volný střih. Kousek pro mnoho příležitostí, který se skvěle kombinuje. Kulatý výstřih se zapínáním na háček. Délka cca 62 cm. Materiál: 94% polyester, 6% elastan

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací džíny s krajkou

Zvýšený pas. Funkční vsadka pro ploché bříško. Krajková aplikace na noze a hýžďové kapse. Všestranně kombinovatelné. Perfektně sedí díky elastanu v bavlně. Délka v rozkroku v N-vel. ca 79 cm, v K-vel. ca 73 cm. Materiál: 73% bavlna, 25% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací pouzdrové šaty s jehlovými pruhy

Trendový tenký proužek s kontrastním zpracováním. Integrovaná funkční vsadka pro štíhlou siluetu. Velice zdůrazňuje tvar postavy. Krátké rukávy. Skrytý zip. Délka ca 98 cm. Materiál: 70% polyester, 28% viskóza, 2% elastan. Funkční vsadka: 85% polyamid, 15% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Riflové šaty s funkcí Coolmax

V oblíbeném denimovém vzhledu. Funkce Coolmax vyrovnává teplotu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Délka ca 94 cm. Materiál: 62% bavlna, 24% polyester, 13% Lyocell, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Pulovr s kulatým výstřihem

Výrazný pletený vzor. S efektním vláknem. Nadměrný vzhled. S velkorysým výstřihem. Délka ca 68 cm. Materiál: 80% bavlna, 20% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhá bunda, stahovací průvlek v pase

Módní společník na outdoor. Noblesně třpytivá kvalita. Nepřiléhavý střih. Stahovací průvlek v pase a na zakončení lemu. Obousměrný zip. Délka ca 82 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Kožené kalhoty, jehněčí kůže

Trend sezóny! Těsné legíny lze geniálně kombinovat. S pasem, zipem, 2 všitými kapsami a kapsičkou na hodinky. Délka v rozkroku ca 81 cm. Příjemná varianta s koženým panelem: přední díl z jehněčí nappa kůže, strečový zadní díl z 65% viskózy, 35% elastan. Podšívka: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Šaty s květinovým vzorem

V oblíbeném vzhledu. Materiál příjemný na nošení. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Krátký rukáv. Délka ca 98 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Džíny s tvarovací funkcí

Normální výška sedu. Funkční síťovaná vsadka, zeštíhlující břišní partie. Žádaný obnošený vzhled. Dá se všestranně kombinovat. Styl s 5 kapsami. Délka od rozkroku u N-vel. cca 79 cm, u K-vel. cca 73 cm. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhý blejzr s volánkem

3/4 rukávy s volány. Vysoce pohodlné na nošení. Nepřiléhavý střih. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Zapínání na háčky/očka. Délka ca 82 cm. Materiálové složení. Materiál: 63% polyester, 33% viskóza, 4% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty bez rukávů

Elegantní, klasický střih. Perfektně sedí díky elastanu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Vpředu s rozparkem. Délka ve standardních velikostech ca 146 cm, v krátkých velikostech ca 138 cm. Materiálové složení: Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Sukně s květinovým designem

V módní maxi délce. Příjemný materiál. Trendový potisk. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Elastický pas. Délka ca 96 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Vzorované kalhoty s květinovým designem

Normální výška sedu. Díky bavlně s elastanem dokonale padne. Vysoce módní potisk. Ženský styl pro různé příležitosti. S šikmými kapsami. Délka od rozkroku u normálních velikostí cca 79 cm, u krátkých velikostí cca 73 cm. Materiál: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující šaty, imitácia kože

Záplatovaný vzhled se vsadkami z imitace kůže. Integrovaná funkční vsadka pro štíhlou siluetu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Krátký rukáv. Délka ca 94 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Funkční vsadka: 75% polyamid, 25% elastan. Podšívka: 90% polyester, 10% elastan. Vsadka: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Sukně s ozdobnou sponou

Volný střih. Vysoký pas s ozdobnou sponou. Vpředu rozparek. Ženský styl pro různé příležitosti. Skrytě všitý zip. Délka cca 66 cm. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhá halenka z hedvábí

V oblíbeném vzhledu. Čisté hedvábí s transparentními rukávy. Nepřiléhavý střih. Skvěle kombinovatelný model pro spoustu příležitostí. Dlouhý rukáv. Délka ca 80 cm. Materiál: 100% hedvábí

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vzorovaný pulovr - květinový design

Vysoce módní potisk. Jemná pletenina, která se příjemně nosí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. S kulatým výstřihem. S dlouhým rukávem. Délka cca 64 cm. Materiál: 60% polyester, 40% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací sukně s pruhovaným designem

V nepřiléhavém střihu. Funkční vsadka pro ploché bříško. Trendový pruhovaný dezén. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Délka ca 68 cm. Materiál: 100% polyester. Detail: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Koktailové šaty se štrasovou aplikací

Elegantní, klasický střih. Tvarově stálá kvalita s elastanem. Volný střih. Pro koktejlové večírky a ke slavnostním příležitostem. Postranní zip. Délka cca 94 cm. Materiál: 96% polyester, 4% elastan Podšívka: 97% polyester, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací sukně s květinovým designem

Střih zdůrazňuje tvar postavy. Funkční síťovaná vsadka pro ploché bříško. Trendový potisk. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Všité kapsy a rozparek vzadu. Délka ca 50 cm. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan. Funkční vsadka: 86% polyamid, 14% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenkový top na zavazování

S vodopádovým výstřihem. Mírně průsvitný materiál. Přiléhavý střih. Ideální letní model. S průvlekem vzadu, na zavazování po stranách. Délka cca 62 cm. Materiál: 97% polyester, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Kožená bunda, jehněčí kůže a pásek

V atraktivní krátkém střihu. S obnošenými efekty, každý kus je originál. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Se sladěným páskem na zavazování. Skrytá léga patentů. Délka ca 58 cm. Materiál: 100% jehněčí nappa kůže. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Pulovr s kulatým výstřihem

Efektní pletený vzor v pastelových barvách. Materiál se příjemně nosí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. S velkorysým výstřihem. Dlouhý rukáv. Délka ca 60 cm. Materiál: 77% polyakryl, 23% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Rolák s žebrovaným úpletem

Tvarově stabilní žebrová pletenina. Materiál se příjemně nosí. Střih velmi zdůrazňuje tvar postavy. S kontrasty na límci a rukávech. S krátkým rukávem. Délka cca 60 cm. Materiál: 70% viskóza, 30% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhá bunda s tunelem na tkaničky

Trendový společník na outdoor. Noblesně duhový vzhled. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Lehké zateplení. Průvlek v pase. Délka ca 72 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Ležérní pulovr s rolákem

Fascinující směs pletenin. Materiál příjemný na nošení. Nadměrný vzhled. V oblíbeném prodlouženém střihu. S netopýřími rukávy. Délka ca 72 cm. Materiál: 50% polyakryl, 50% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Žerzejové šaty s tvarovací funkcí

Atraktivní záplatový vzhled. Funkční síťovaná vsadka pro štíhlou siluetu. Střih velmi zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Krátký rukáv. Délka cca 98 cm. Materiál: 85% viskóza, 10% polyester, 5% elastan; korzetová vložka: 80% polyamid, 20% elastan; podšívka: 95% viskóza, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující pruhovaná halenka s krajkou

Trendy dezén. Bohatá krajková aplikace. Střih zdůrazňující postavu. Tvarující vedení švů. Zapínání na knoflík za krkem. Délka cca 62 cm. Materiál: 64% bavlna, 33% polyamid, 3% elastan. Krajka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vzorované šaty s krajkou

V moderním stylu: hravý květinový vzor. Z jemně splývavého materiálu. Volný střih. Nepřekonatelné šaty na večírek. 3/4 rukávy postranní zip délka cca 90 cm. Materiál: 100% polyester.Podšívka: 100% polyester.Krajka: 100% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhý pletený svetr s kamínky

S ozdobnými kamínky. Materiál se příjemně nosí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Bez zapínání. Dlouhý rukáv. Délka cca 82 cm. Materiál: 50% polyakryl, 50% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Pletený svetr s aplikaci šperků

S ozdobnou aplikací. Příjemný materiál. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Obousměrný zip. Dlouhý rukáv. Délka ca 60 cm. Materiál: 50% polyakryl, 50% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Šifónová halenka, vrstvený vzhled

Částečně transparentní. Nepřiléhavý střih. Ideální společník na léto. S krátkým rukávem. Délka ca 62 cm. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Vzorované šaty s volánem

V oblíbeném zavinovacím vzhledu s volány. Příjemný materiál. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Délka ca 98 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující rifle s colmax funkcí

Se síťovanou vsadkou. S efektem push-up. Normální výška sedu. Dá se všestranně kombinovat. Funkce Coolmax pro vyrovnávání teploty. Délka od rozkroku u normálních velikostí cca 79 cm, u krátkých velikostí cca 73 cm. Materiál: 62% bavlna, 24% polyester, 13% lyocell, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující rifle efekt bříško pryč

Normální výška sedu. Síťovaná vsadka, zeštíhlující břišní partie. S ozdobnými kamínky na nohavici. Dá se všestranně kombinovat. Úzké kalhoty s 5 kapsy. Délka od rozkroku u normálních velikostí cca 79 cm, u krátkých velikostí cca 73 cm. Materiál: 55% bavlna, 23% polyester, 21% viskóza, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Rovné nohavice a sežehlené puky

Třpytivá kvalita. Kapsy s paspulkami. V 7/8 délce. Standardní výška pasu. Délka v rozkroku ca 65 cm. 60% polyester, 32% polyamid, 8% elastan. Lze prát v pračce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Krátký kabát leopardí vzor

Atraktivní vzhled. Velmi moderní design Leo. Volný střih. S šikmými kapsy. Zapínání na knoflíky s klopou. Délka cca 96 cm. Materiál: 90% polyester, 10% vlna Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Vzorované kalhoty s tvarovací funkcí

Normální výška sedu. Funkční síťovaná vsadka, zeštíhlující břišní partie. Vysoce módní potisk. Ženský styl pro různé příležitosti. S postranními rozparky. Délka od rozkroku u N-vel. cca 71 cm, u K-vel. cca 65 cm. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan; korzetová vložka: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Smokingové kalhoty se saténem

Normální výška pasu. Perfektně padne díky elastanu. Saténové vsadky po stranách. Pro sváteční příležitost. Délka v rozkroku cca 79 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Satén: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK