Ashley brooke

Pro vyhledávací frázi Ashley brooke jsme na našem vyhledávači našli 659 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ashley brooke trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 659 produktů

ASHLEY BROOKE by heine Pouzdrové šaty s volánkem

Elegantní, klasický střih. Materiál se příjemně nosí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Postranní skrytý zip. Bez rukávů s řasením, volánem a ozdobným zipem. Délka ca 94 cm. Materiálové složení: 90% polyester, 10% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Koktejlové šaty s aplikací

Se skvělými aplikacemi. Optimální kalhoty na volný čas a do kanceláře. Styl s pěti kapsami a hýžďovými kapsami na knoflíky. Vysoce kvalitní směs polyesteru a elastanu pro perfektní padnutí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Zkrácená délka nohavic, se sežehleným skladem. Příjemná směs bavlny a elastanu. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Skrytý zip. Mírně snížen...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s výšivkou

Se skvělou výšivkou. Z jemně splývavého materiálu. Těsně přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Pro slavnostní příležitosti. Postranní zip. Délka ve N-vel. ca 146 cm, ve K-vel. ca 138 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Ashley Brooke by heine Koktejlové šaty s detailem skladů

Menší krátký rukáv s půvabným detailem skladů, vzadu na zip. Délka: cca 94 cm. Zvýrazní linii postavy. 97% polyesteru, 3% elastanu. Podšívka: 97% polyesteru, 3% elastanu. Lze prát.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Ashley Brooke by heine Koktejlové šaty, náročné vypracování

Okouzlující! Elegantní horní díl z ležérně splývavého šifonu pokračuje úzkou sukňovou částí z lesklého saténu. Náročné vypracování, kruhová ozdoba z ozdobných kamínků a flitrů magicky upoutá pozornost. Šaty lze na šíji zavázat. Délka: cca 94 cm. Satén: 96% polyesteru, 4% elastanu. Žerzejová podšívka: 90% polyesteru, 10% elastanu. Šifon: 100% polyester. Lze prát....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s krajkou a filtry

S noblesní krajkou a flitry. Z jemně splývavého materiálu. Těsně přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Pro Váš elegantní vzhled. Zapínání na háčky/očka. Délka ca 146 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Pouzdrové šaty bez rukávů

Efektní vrstvený vzhled. Lehce splývavá krepová kvalita. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Pro koktejlové večírky a ke slavnostním příležitostem. Postranní zip. Délka cca 98 cm. Materiál: 93% polyester, 7% elastan; podšívka: 97% polyester, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Krajkové šaty s pajetky

S flitry a ozdobným prvkem. Perfektně sedí díky elastanu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Délka ca 94 cm. Materiál: 98% polyester, 2% elastan. Podšívka: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s aplikacemi

Elegantní, s módním detailem. Výstřih vpředu a vzadu osázen zdobnými kamínky. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Módní řasení na zádech. S flitry a postranním zipem. Délka ca 146 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vyšívané šaty s výstřihem na chrbte

S pěknými aplikacemi. Lehce splývavá krepová kvalita. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Pro koktejlové večírky a ke slavnostním příležitostem. Volná záda. Délka cca 94 cm. Materiál: 100% polyester.Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s volánem

S nádhernými plisovanými záhyby a volány. Měkce splývavý materiál. Přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Pro slavnostní příležitosti. Skrytě všitý zip. Délka u normálních velikostí cca 146 cm, u krátkých velikostí cca 138 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Vyšívané šaty v zavinovacím vzhledu

V trendu: hravý květinový vzor. Vysoce komfortní na nošení. Snadná údržba. Přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Zip vzadu. Délka ca 108 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 96% polyester, 4% elastan. Satén: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Vzorované šaty bez rukávů

V trendu: hravý květinový vzor. Měkce splývavý materiál. Těsně přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Jedinečné šaty na párty. Zip vzadu. Délka ca 98 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Koktejlové šaty bez rukávů

S hravým volánem. Dokonale sedí díky elastanu. Volný střih. Pro koktejlové večírky a ke slavnostním příležitostem. Vzadu zip. Délka cca 94 cm. Materiál: 97% polyester, 3% elastan; podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Elastické kalhoty s funkcí břicho pryč

Standardní výška pasu. Funkční síťovaná vsadka pro ploché bříško. S efektem push-up. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Všité kapsy se zdobnými zipy. Délka v rozkroku ve standardních velikostech ca 79 cm, v krátkých velikostech ca 73 cm. Materiálové složení: Materiál: 48% bavlna, 45% polyester, 7% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Koktejlové šaty s aplikací

S lichotivým řasením. Perfektně padne díky elastanu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Zip vzadu. Délka ca 94 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s flitry

S elegantními pajetkami a ozdobnými kamínky. Z jemně splývavého materiálu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Pro slavnostní příležitosti. Délka u normálních velikostí cca 146 cm, u krátkých velikostí cca 138 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Šifónové šaty ve vrstveném vzhledu

Efektní vrstvený vzhled. Jemný, transparentní šifon. Mírně rozšířený střih. Se všitou spodničkou. Délka ca 94 cm. Materiálové složení: Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Večerní šaty s flitry

V atraktivním zavinovacím stylu. S pajetkami. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Pro slavnostní příležitosti. Délka u normálních velikostí cca 146 cm, u krátkých velikostí cca 138 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Kabát s odepínací kapucí

Odnímatelná kapuce s odnímatelnou umělou kožešinou. 2-cestný zip. Volný střih. S lehkou výplní. Stahovací tunýlek v pase. Délka cca 86 cm. Materiál: 100% polyamid. Podšívka: 100% polyester.Výplň: 100% polyester.Umělá kožešina: 80% polyakryl, 20% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formujúce Pouzdrové šaty, tečkovaný design

Trendový potisk. Integrovaná funkční vsadka pro štíhlou siluetu. Velice zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Dezén s puntíky. Délka ca 94 cm. Materiál: 65% polyester, 33% viskóza, 2% elastan. Funkční vsadka: 80% polyamid, 20% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Sukně s květinovým potiskem

Ženský, rozšířený střih. Příjemný materiál. Trendy: květovaný vzor. Ženský styl pro více příležitostí. Zapínání na jemný zip. Přiléhavý střih, délka cca 68 cm. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující šaty s volánem

S volánem a řasením. Integrovaná funkční vsadka pro štíhlou siluetu. Velice zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Krátký rukáv. Délka ca 98 cm. Materiál: 70% viskóza, 25% polyester, 5% elastan. Korzetová vsadka: 86% polyamid, 14% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující šaty s krajkou

Krajka s květinovým vzorem. Integrovaná síťovina pro štíhlou siluetu. Střih velmi zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Transparentní dlouhý rukáv. Skrytě všitý zip, délka cca 94 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan. Korzetová vsadka: 80% polyamid, 20% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vzorované šaty s motýlky

Trendy potisk. Příjemný materiál. Střih zdůrazňující postavu. Ženský styl pro více příležitostí. Zapínání na jemný zip. Délka cca 94 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Šaty stahující vsadka pro štíhlou siluetu

V aktuálním stylu se záplatami. Stahující síťovaná vsadka pro štíhlou siluetu. Střih zdůrazňující postavu. Kvalitní žerzej. Bez rukávů. Délka cca 94 cm. Materiál: 65% viskóza, 32% polyamid, 3% elastan. Podšívka: 86% polyamid, 14% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Koktejlové šaty s květinami

V trendu: hravý květinový vzor. Jemný šifón. Těsně přiléhavý svrchní díl, rozšířená sukně. Na koktejlové párty a slavnostní příležitosti. Integrované tvarované košíčky. Postranní zip. Délka ca 94 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 90% polyester, 10% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Krajkové šaty s flitry

S efektním flitrovým lemem. Z jemně splývavého materiálu. Těsně přiléhavý horní díl, rozšířená sukně. Na koktejlové večírky a slavnostní příležitosti. Délka ca 102 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 95% polyester, 5% elastan. Krajka: 50% polyester, 44% polyamid, 6% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Svetr s V-výstřihem

Trendový nadměrný vzhled. Materiál se příjemně nosí. Atraktivní kombinace pletenin. Vzadu delší střih. 3/4 rukávy. Délka ca 76 cm. Materiál: 50% polyakryl, 50% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Kožená bunda, jehněčí kůže

V atraktivním krátkém střihu. Z měkké nappa kůže. Velice zdůrazňuje tvar postavy. S módním koženým obroubením. Se zipem. Délka ca 56 cm. Materiál: 100% jehněčí nappa kůže. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Dlouhé šaty a opasek

S páskem. Příjemný žerzej. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Bez rukávů. Délka ca 132 cm. Materiál: 90% viskóza, 10% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Koktailové šaty se štrasovou aplikací

S efektními sklady. Z jemně splývavého materiálu. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Nepřekonatelné šaty na večírek. Délka cca 94 cm. Materiál: 95% polyester, 5% elastan Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Prošívaná bunda s kapucí

Módní společník na outdoor. Kapuce s odnímatelnou imitací kožešiny. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Tunýlek v oblasti pasu. S kapsami na zipy. Obousměrný zip. Délka ca 62 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester. Imitace kožešiny: 100% polyakryl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Halenka v zavinovacím vzhledu

V oblíbeném zavinovacím vzhledu. Zadní strana z žerzeje. Nepřiléhavý střih. Trendový potisk. Bez rukávů. Délka ca 64 cm. Materiál: 100% polyester. Zadní strana: 95% viskóza, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Elastická sukně v zavinovacím vzhledu

Střih zdůrazňující postavu. Tvarově stálá kvalita s elastanem. Efektní zavinovací vzhled. Ženský styl pro různé příležitosti. Skrytě všitý zip. Délka cca 64 cm. Materiál: 64% polyester, 32% viskóza, 4% elastan Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující vzorované šaty s potiskem

Vysoce módní potisk. Odpínatelné kombiné se zeštíhlující funkcí. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro různé příležitosti. Skrytě všitý zip. Délka cca 98 cm. Materiál: 100% hedvábí Podšívka: 94% viskóza, 6% elastan Kombiné: 75% polyamid, 25% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Blejzr s jehlovými pruhy

V atraktivním krátkém střihu. Trendový tenký proužek v kontrastním zpracování. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Se zipem. Délka ca 54 cm. Materiál: 70% polyester, 28% viskóza, 2% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenkový top s řetízkem

Odnímatelný řetízek. Materiál se příjemně nosí. Volný střih. Ženský styl pro různé příležitosti. Vložený záhyb vpředu. Délka cca 62 cm. Materiál: 97% polyester, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací úzká sukně s formující funkcí

Střih zdůrazňuje tvar postavy. Funkční síťovaná vsadka pro ploché bříško. Rozparek vzadu. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Délka ca 64 cm. Materiál: 48% bavlna, 45% polyester, 7% elastan. Funkční vsadka: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Kožená bunda, jehněčí kůže

Atraktivní zkrácený střih. Z měkké kůže napa. Volný střih. Ženský styl pro různé příležitosti. 3x4 rukávy s rozparkem. Délka cca 54 cm. Materiál: jehněčí napa kůže; podšívka: polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Žerzejové šaty s barevnými bloky

V oblíbeném vzhledu. Vysoce kvalitní žerzej s elastanem. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Skrytý zip. Krátký rukáv. Délka ca 94 cm. Materiálové složení: Materiál. 72% viskóza, 20% polyester, 8% elastan. Podšívka: 100% polyester. Detail: 95% polyester, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Plisovaná sukně s elastickým pasem

Ženský rozevlátý střih. S efektními plisovanými sklady. V moderním stylu: hravý květinový vzor. Ženský styl pro různé příležitosti. Příjemně se nosí díky gumě v pase. Délka cca 102 cm. Materiál: 100% polyester.Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenkový top s lesklými kamínky

S blýskavými kamínky. Z jemně splývavého materiálu. Volný střih. Oblíbený základní kousek pro nejrůznější kombinace. Délka cca 56 cm. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tričko s kulatým výstřihem a krajkou

S krajkovou aplikací. Příjemný materiál. Nepřiléhavý střih. Skvěle kombinovatelný model pro spoustu příležitostí. Krátký rukáv. Délka ca 60 cm. Materiál: 100% bavlna. Krajka: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací džíny s kontrastními pruhy

Standardní výška pasu. Funkční vsadka pro ploché bříško. S postranními pruhy. Všestranně kombinovatelné. Úzký střih s pěti kapsami. Délka v rozkroku v N-vel. ca 65 cm. Materiál: 95% bavlna, 3% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Vyšívaný top s ozdobnými korálky

Se zdobnými perličkami a kamínky. Příjemné k pokožce. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Elegantní párty hit. Délka ca 60 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dámské tmavě modré plisované kalhoty culotte (skladem 42)

Dámské tmavě modré plisované kalhoty culotte, Ashley Brooke Dámské tmavě modré plisované kalhoty culotte, Ashley Brooke. Vnitřní délka nohavice 64 cm.

Více informací
Dostupnost: skladem

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací vzorované kalhoty s funkcí zeštíhlující bříško

Standardní výška pasu. Integrovaná funkční vsadka s funkcí zeštíhlující bříško. Trendový potisk. Ženský styl pro spoustu příležitostí. Se všitými kapsami. Délka v rozkroku ca 71 cm. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan. Funkční vsadka: 75% polyamid, 25% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Formující vzorovaná sukně s efektem bříško pryč

V nepřiléhavém střihu. Funkční vsadka pro ploché bříško. Trendový potisk. Široký tvarující pas s páskem na zavazování. Skrytý zip. Délka ca 60 cm. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan. Podšívka: 100% polyester. Pásek: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Pulovr s kulatým výstřihem a krajkovou vsadkou

V oblíbeném prodlouženém střihu. S krajkovým lemem. Nepřiléhavý střih. Kvalita příjemná na nošení. Dlouhý rukáv. Délka ca 66 cm. Materiál: 55% bavlna, 25% polyamid, 15% viskóza, 5% vlna. Krajka: 100% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Pulovr s kulatým výstřihem a motivem koček

S trendovým motivem koček. Jemná pletenina příjemná na nošení. Nepřiléhavý střih. S ozdobnými kamínky. Dlouhý rukáv. Délka ca 60 cm. Materiál: 95% viskóza, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Šaty dvou-dílné s krajkou a s filtry

Souprava šatů a bolerka. Kvalitní krajka s pajetkami. Střih zdůrazňující postavu. Na koktejlovou party a pro sváteční příležitost. Šaty se zipem na boku. Šaty: délka cca 98 cm. Bolerko: délka cca 38 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Krajka: 100% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine 7/8 rifle s push-up efektem

Sofistikovaný styl s pěti kapsami se standardní výškou pasu, s ozdobnými nýty na všitých kapsách vpředu a vzadu. Sedlo vzadu se postará a perfektní padnutí! Funkční síťovaná vsadka opticky zeštíhluje bříško. Délka v rozkroku ca 65 cm. Lze prát v pračce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine halenka s kulatým výstřihem a rukávy s volánem

S volány na rukávech. Z jemně splývavého materiálu. Volný střih. Ženský styl pro různé příležitosti. Délka cca 70 cm. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Tvarovací vzorované kalhoty s push-up efektem

Standardní výška pasu. Funkční vsadka pro ploché bříško. Trendový potisk. Módní hit. S efektem push-up. Délka v rozkroku v N-vel. ca 79 cm, v K-vel. ca 73 cm. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by Heine Pulovr s kulatým výstřihem a krajkovou vsadkou

V oblíbeném vzhledu. Příjemně měkká a jemná pletenina. Nepřiléhavý střih. S krajkovou vsadkou. Dlouhý rukáv. Délka ca 64 cm. Materiál: 80% viskóza, 20% polyamid. Krajka: 100% polyamid.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Halenka ve stylu Carmen s etno potiskem

Trendy potisk. Výstřih Carmen s gumičkou. Přiléhavý střih. Módní highlight. 3/4 rukávy s gumičkou. Délka cca 56 cm. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Ashley Brooke by heine Koktejlové šaty, elegantní lem ve tvaru náhrdelníku

Elegantní, klasický pouzdrový střih. Kvalitní, mírně lesklý žakár. Střih zdůrazňující postavu. Elegantní model na party. Elegantní lem ve tvaru náhrdelníku. Délka cca 92 cm. Materiál: 88% polyester, 10% kov, 2% elastan. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Kalhoty v rozšířeném stylu s vysokým sedem

Normální výška sedu. Se strečovým podílem. Rozšířený střih. Dá se všestranně kombinovat. S šikmými kapsy. Délka od rozkroku u normálních velikostí cca 83 cm, u krátkých velikostí cca 77 cm. Materiál: 76% polyester, 18% viskóza, 6% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ASHLEY BROOKE by heine Bunda z umělé kožešiny se 3/4 rukávy

V módním krátkém střihu. Se ¾ rukávy. Střih zdůrazňuje tvar postavy. Se zapínáním na háček/očko. Délka ca 50 cm. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 50% acetát, 50% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK