Azzardo az0297 zavesne svitidlo

Pro vyhledávací frázi Azzardo az0297 zavesne svitidlo jsme na našem vyhledávači našli 676 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Azzardo az0297 zavesne svitidlo trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 676 produktů

Azzardo Závěsné svítidlo Locus L pendant 3 AZ3404 AZzardo

Závěsné svítidlo, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 35W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy šampaň. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Locus L pendant 5 AZ3406 AZzardo

Závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí GU10 o maximálním příkonu 35W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Locus L pendant 5 AZ3405 AZzardo

Závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí GU10 o maximálním příkonu 35W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Locus L pendant 5 AZ3407 AZzardo

Závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí GU10 o maximálním příkonu 35W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy šampaň. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Ovum 1 Pendant AZ3095 AZzardo

Závěsné LED svítidlo, které je vybaveno diodami o celkovém výkonu 4,5W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4014 Amber milano 9, AZzardo

Interiérové závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy mosazi. Difuzor je vyroben ze skla v jantarové barvě. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo AZ4668 Helena C, AZzardo

Interiérové závěsné LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 23W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do mosazné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla zvenčí a jantarového uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4406 Sybilla 7 pendant, AZzardo

Interiérové závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit sedm žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 25W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4409 Sybilla 7 pendant, AZzardo

Interiérové závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit sedm žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 25W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4404 Sybilla 10 pendant, AZzardo

Interiérové závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit deset žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 25W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4407 Sybilla 10 pendant, AZzardo

Interiérové závěsné svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit deset žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 25W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Silvam 45 pendant AZ3344 dřevěné AZzardo

Závěsné světlo Silvam 45 pendant je vyrobeno z exotického dřeva v barvě hnědé a plastového krytu v bílém provedení. Závěsné světlo lze výškově nastavit dle potřeby, maximální délka závěsu je 1,3m. Stínidlo je ve tvaru prstenu. Kvalitní, integrované LEDky svítí teplou, bílou barvou, 3000K. V průměru má stínidlo 45cm. Kombinujte s osvětlením v sérii Silvam. Výborná volba....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4750 Silver Ball 3, AZzardo chrom, čirá

Závěsné světlo pro modení osvětlení interiéru. Tři stínidla Vám zajistí dostatečné osvětlení interiéru. Výška závěsu je max.1,3m a lze jí libovolně regulovat. Skleněná stínidla jsou ozvláštněna jiným zakončením skel a barvou.Průměr 40cm zajistí, že Váš designový prvek někdo jen tak nepřehlédne.Kombinujte s osvětlením ve shodné sérii....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo AZ4751 Silver Ball 3 line, AZzardo

Závěsné světlo pro modení osvětlení interiéru. Tři stínidla Vám zajistí dostatečné osvětlení interiéru. Výška závěsu je max.1,2m a lze jí libovolně regulovat. Skleněná stínidla jsou ozvláštněna jiným zakončením skel a barvou.Průměr 25cm zajistí, že Váš designový prvek někdo jen tak nepřehlédne.Kombinujte s osvětlením ve shodné sérii....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné stmívatelné LED svítidlo AZ4426 Sandra 3 dimm, AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED páskem o celkovém výkonu 48W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Alessia DIMM AZ3355 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED pásky o celkovém výkonu 60W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Alessia XL DIMM AZ3356 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED pásky o celkovém výkonu 100W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3419 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3420 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3421 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3422 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3423 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3424 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3425 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílá barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3426 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3137 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3138 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3417 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Opera XL AZ3139 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 329W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 1 AZ3149 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 8 dimm AZ3151 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 150W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 44 dimm AZ3183 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 80W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Merlo dimm AZ3184 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 49W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Merlo dimm AZ3185 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 49W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Helena A AZ3341 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 21W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do mosazné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Helena B AZ3342 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 21W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do mosazné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Lenox Pendant 60 AZ3148 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED modulem o výkonu 40W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé a měděné barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné stmívatelné LED svítidlo AZ4427 Sandra 3 dimm, AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED páskem o celkovém výkonu 48W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla a opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Sandra 1 DIMM AZ3351 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED páskem o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla a opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: skladem

Azzardo Závěsné LED svítidlo Sandra 3 DIMM AZ3352 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED páskem o celkovém výkonu 48W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla a opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 1 AZ3074 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 1 AZ3077 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben ze skla v měděné barvě. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 3 AZ3075 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 3 AZ3078 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben ze skla v měděné barvě. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 9 AZ3673 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 9 AZ3102 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Amber milano 9 AZ3134 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí G9 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben ze skla v měděné barvě. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné svítidlo Iris 3 Line AZ3103 AZzardo

Interiérové svítidlo, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné stmívatelné LED svítidlo AZ4058 Waves , AZzardo

Moderní světlo vyrobené z kovu a plastových krytů boří mýty o obyčejných světlech. Nevšední světlo je osazeno kvalitními, integrovanými LEDkami, které svítí příjemnou teplou bílou barvou, 3000K. Velkou výhodou je možná stmívatenost nástěnným, fázovým stmívačem. Ten není součástí dodávky. Jemné vlnky Vám připomenou pohodu u moře. Skvělé světlo....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo Monza R PENDANT 40 3000K AZ2276 Azzardo

Závěsné LED svítidlo vhodné do interiéru vybaveno LED modulem o výkonu 50W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo Monza R PENDANT 40 4000K AZ2570 Azzardo

Závěsné LED svítidlo vhodné do interiéru vybaveno LED modulem o výkonu 50W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo Monza R PENDANT 40 3000K AZ2277 Azzardo

Závěsné LED svítidlo vhodné do interiéru vybaveno LED modulem o výkonu 50W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bílého akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo Monza R PENDANT 40 4000K AZ2496 Azzardo

Závěsné LED svítidlo vhodné do interiéru vybaveno LED modulem o výkonu 50W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bílého akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2666 DONUT Square Pendant CCT 46 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Měří 46x46cm a má výšku 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 6800 lumeny. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shodné série D...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2667 DONUT Square Pendant CCT 60 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Měří 60x60cm a má výšku 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 7140 lumeny. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shodné série D...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2672 DONUT Pendant CCT 46 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Má průměr 46cm a jeho výška měří 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 5440 lumenů. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shodn...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2673 DONUT Pendant CCT 60 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Má průměr 60cm a jeho výška měří 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 6460 lumenů. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shodn...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2674 DONUT Pendant CCT 75 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Má průměr 75cm a jeho výška měří 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 13940 lumenů. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné LED svítidlo AZ2675 DONUT Pendant CCT 91 Azzardo

Závěsné svítidlo pochází z řady DONUT CCT. Má průměr 90cm a jeho výška měří 120cm. Je vybaven LED zdrojem, který svítí 18360 lumeny. Součástí balení je dálkové ovládání, díky kterému můžete svítidlo stmívat, nebo měnit teplotu chromatičnosti od 2700K-6000K(tzn. od teplé bílé barvy až po studenou bílou barvu). Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Závěsné svítidlo IZZA AZ_2937 Azzardo kouřová barva AZ2937

Závěsné svítidlo pochází z řady IZZA. Konstrukce svítidla je vyrobena z kovu v černém provedení. Na ní jsou zavěšená tři skleněná stínítka v kouřové barvě. Svítidlo má délku 78cm. Je určeno pro tři žárovky s paticí E14, limitováni jste pouze příkonem 40W.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série Izza.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podobné fráze: bodove svitidlo exo az3193 azzardo | bodove svitidlo bross 2 az1787 azzardo | nastenne svitidlo azzardo rosa az0142 | bodove svitidlo nino 1 az0735 azzardo | zapustne svitidlo lorenza az1475 azzardo | bodove svitidlo neos 1 az0707 azzardo | stropni svitidlo azzardo milo az2319 | zapustne svitidlo paco 2 az0800 azzardo | bodove svitidlo bross 1 az0858 azzardo | nastenne svitidlo rimini 2 az2178 azzardo | zapustne svitidlo sisto az2809 azzardo | bodove svitidlo alix az1357 azzardo | nastenne led svitidlo nogat az2943 azzardo | bodove svitidlo lalo 2 az0790 azzardo | bodove led svitidlo mane az2846 azzardo | nastenne svitidlo azzardo box 2 az0035 | zapustne led svitidlo costa az2706 azzardo | zapustne led svitidlo luna az2829 azzardo | bodove svitidlo alex az1358 azzardo | bodove svitidlo mini bross az1711 azzardo | bodove led svitidlo momo 14 az2282 azzardo | nastenne svitidlo blas az3069 azzardo | bodove led svitidlo bill az3376 azzardo | nastenne led svitidlo vigo az2203 azzardo | stropni svitidlo azzardo square 42 az0587 | nastenne svitidlo azzardo izza wall az1219 | bodove led svitidlo scorpio az2952 azzardo | bodove svitidlo brant 2 az2820 azzardo | bodove svitidlo jerry 12v az1724 azzardo | bodove svitidlo jerry 230v az1366 azzardo | zapustne svitidlo torres az2683 azzardo | bodove led svitidlo mane az2845 azzardo | bodove svitidlo boris az1053 azzardo | stropni svitidlo azzardo fiona top az1554 | bodove svitidlo bross arm az3499 azzardo 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK