Balonek foliovy b zlaty luma

Pro vyhledávací frázi Balonek foliovy b zlaty luma jsme na našem vyhledávači našli 106 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Balonek foliovy b zlaty luma trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 106 produktů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Digit 8", zlatý, matný, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 8, MATNÝ ZLATÝ Velikost před nafouknutím: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 1", zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 1, ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Digit 2", zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 2, ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Digit 4", zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 4, ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Digit 5", zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 5, ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 5", růžový a zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 5, RŮŽOVÝ A ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Digit 6", zlatý, matný, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 6, MATNÝ ZLATÝ Velikost před nafouknutím: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 1", růžový a zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 1, RŮŽOVÝ A ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 3", růžový a zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 3, RŮŽOVÝ A ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 9", růžový a zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 9, RŮŽOVÝ A ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Number 8", růžový a zlatý, 92 cm

FÓLIOVÝ BALÓN ČÍSLO 8, RŮŽOVÝ A ZLATÝ Velikost po nafouknutí: 92 cm Množství: 1 ks. Kolekce: Beauty&Charm Výrobce: GoDan Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Balónek má samouzavírací ventil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 16 palcový zlatý míč

16PALCOVÝ FÓLIOVÝ BALÓN, ZLATÝ KOULE Velikost v palcích: 16 palců Počet kusů v balení: 1 ks. Barva: zlatá Výrobce: Godan SA

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 1", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLA 1" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 1". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 7", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLA 7" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 7". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C Happy 40 Birthday fóliový balónek, černý, zlatý potisk, 18

NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN 40. NAROZENINY Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Černá se zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 40 narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek j...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C Happy 50 Birthday fóliový balónek, černý, zlatý potisk, 18

NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN 50. NAROZENINY Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Černá se zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 50 narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek j...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 2, růžový a zlatý, 74 cm KK

STOJACÍ FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO 2 Velikost: 74 cm Barva: růžové zlato (rosegold) Množství v balení: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Kolekce/Line: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem. Samozavírací balónek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons Fóliový balónek B&C Stojací číslo 7, růžový a zlatý, 74 cm KK

STOJACÍ FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO 7 Velikost: 74 cm Barva: růžové zlato (rosegold) Množství v balení: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Kolekce/Line: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem. Samozavírací balónek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons Fóliový balónek B&C Stojací číslo 8, růžový a zlatý, 74 cm KK

STOJACÍ FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO 8 Velikost: 74 cm Barva: růžové zlato (rosegold) Množství v balení: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Kolekce/Line: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem. Samozavírací balónek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons Fóliový balónek B&C Stojací číslo 9, růžový a zlatý, 74 cm KK

STOJACÍ FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO 9 Velikost: 74 cm Barva: růžové zlato (rosegold) Množství v balení: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Kolekce/Line: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem. Samozavírací balónek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C Happy Birthday fóliový balónek, bílý, růžový a zlatý potisk, 18

NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM FÓLIOVÝ BALÓN Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý bílá barva Tisk: Všechno nejlepší, puntíky Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek je vybaven samouzavíracím ventile...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C Happy 18 Birthday fóliový balónek, bílý, růžový a zlatý potisk, 18

18. NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Bílá s růžovým a zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 18. narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek je ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C Happy 30 Birthday fóliový balónek, bílý, růžový a zlatý potisk, 18

NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN 30. NAROZENINY Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Bílá se zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 30. narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek j...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C Happy 50 Birthday fóliový balónek, bílý, růžový a zlatý potisk, 18

NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN 50. NAROZENINY Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Bílá se zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 50 narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek je...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C Happy 60 Birthday fóliový balónek, černý, zlatý potisk, 18

NAROZENINY FÓLIOVÝ BALÓN 60. NAROZENINY Velikost: 45 cm (18") Tvar: Kulatý Barva: Černá se zlatým potiskem Tisk: Všechno nejlepší k 60. narozeninám Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek "Heart", růžový a zlatý, 18

FÓLIOVÝ BALÓN SRDCE Velikost balónku v palcích: 18 palců Počet kusů v balení: 1 ks. Výrobce: Godan SA

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 1, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "1", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 3, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "3", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 5, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "5", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 6, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "6", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek číslo 8, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "8", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 9, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "9", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 7, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "7", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek číslo 2, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "2", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 4, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "4", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek Stojací číslo 0, zlatý, 38 cm

BEAUTY&CHARM FÓLIOVÝ BALÓN, ČÍSLO "0", STOJÍCÍ Rozměry balónků: 38 cm Barva: zlatá Balení obsahuje: 1 ks. Výrobce: GoDan SA Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Sada obsahuje nafukovací hadici. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons Fóliový balónek B&C 18, černá hvězda, zlatý potisk, 19

FÓLIOVÁ BALÓNOVÁ HVĚZDA 18. NAROZENINY Velikost: 48 cm (19") Tvar: hvězda Barva: Černá se zlatým potiskem Tisk: Číslo 18 Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek je vybaven samouzavíracím v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / balloons B&C fóliový balónek 18, růžová hvězda, růžový a zlatý potisk, 19

FÓLIOVÁ BALÓNOVÁ HVĚZDA 18. NAROZENINY Velikost: 48 cm (19") Tvar: hvězda Barva: růžová se zlatým potiskem Tisk: Číslo 18 Počet kusů v balení: 1 Výrobce: Godan SA Kolekce: Beauty&Charm Balónky jsou určeny k plnění heliem. Pokud je naplníte vzduchem, balónky nebudou plout. Balónky nejsou plněny heliem ani vzduchem. Musíte je vyplnit sami. Balónek je vybaven samouzavíracím ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Balónek fóliový mini písmeno B zlaté 42 cm

Fóliový zlatý mini balónek ve tvaru písmene B je vhodný na každou narozeninovou oslavu. Vytořte si pomocí písmenkových balónků originální výzdobu a sestavte si vlastní, jedinečný nápis. Balónky se dají také použít jako rekvizita na památeční fotografie. Nafukujte vzduchem pomocí brčka nebo duté trubičky. Velikost 42 cm Balení 1 ks

Více informací
Dostupnost: skladem

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Číslo 0", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLA 0" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslice 0". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 2", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLICE 2" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 2". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 3", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLICE 3" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 3". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 4", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLICE 4" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 4". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 5", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALON NA TYČ "ČÍSLA 5" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 5". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 6", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLA 6" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 6". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Godan / beauty & charm B&C fóliový balónek 13 cm na špejli "Number 9", růžový a zlatý

FÓLIOVÝ BALÓN NA TYČ "ČÍSLA 9" Rozměry: 13 cm Barva: růžovo-zlatá Tvar: "Číslo 9". Balónky jsou určeny k plnění vzduchem. Balení obsahuje 1 balónek a 1 hůl. Balónky nejsou plněny vzduchem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK