Bez masa edice apetit

Pro vyhledávací frázi Bez masa edice apetit jsme na našem vyhledávači našli 132 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Bez masa edice apetit trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 132 produktů

Bez masa (Edice Apetit)

<p>Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vys...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit

Anotace: Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Ape...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Bez masa

19. kuchařka Edice Apetit - Bez masaChcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kt...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Sýry (Edice Apetit)

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Sýry (Edice Apetit)

<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

<p>Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a cuketu? Js...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a cuketu? J...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Bez masa

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování - redakce časopisu Apetit

**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Redakce časopisu Apetit - Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Apetit Grilování - neuveden, Sleva 60%

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa (978-80-87575-34-5)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Maso (Edice Apetit)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Mleté maso (Edice Apetit)

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi ...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Mleté maso (Edice Apetit)

<p>První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připraven...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mleté maso (Edice Apetit)

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verz...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Bylinky (Edice Apetit)

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a v...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Latinská Amerika (Edice Apetit)

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetn...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Bylinky (Edice Apetit)

<p></p><p> Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí,<br /> tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům<br /> dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů<br /> vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, ch...

Více informací
Dostupnost: skladem

Latinská Amerika (Edice Apetit)

<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.</p> <p> V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)

<p></p><p> Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.</p> <p> V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování (978-80-87575-05-5)

Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mleté maso (978-80-88409-63-2)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sýry (978-80-87575-12-3)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i ša...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

<p>Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)

<p>Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. </p><p> Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím t...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně přip...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Knedlíky, noky &amp; omáčky (Edice Apetit)

<p>Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky &amp; omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml., vychází 23. 9. 2021. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka edice Apetit

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polév...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)

<p>Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili a přepsali tak, abyste v kuchyni nestrávili věčnost a s jejich přípravou měli výrazně méně práce. Zkrátka minimum úsil...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecíh...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič

<p>Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. </p><p> Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupe...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecíh...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)

<p>Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře (Edice Apetit), 1. vydání

<p></p><p> Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Ryby a plody moře</strong>, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.</p> <p> Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s ryb...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

<p>Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svači...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všec...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všec...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

<p>V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připra...

Více informací
Dostupnost: skladem

Líná kuchařka. Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření - kol.

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte.

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit Maso - neuveden

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách ? vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami.. V tomto Apetitu naleznete: Hovězí a telecí maso Vepřové maso Jehněčí a kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka a uzené maso Grilování Omáčky a knedlíky Na nákupu a v k...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Bezlepková kuchařka (Apetit Zdravý život)

<p>Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a tipů na skvělá jídla, ve kterých není po běžné mouce ani stopy...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit Ryby a plody moře - neuveden

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně př...

Více informací
Dostupnost: skladem

Připraveno do 30 minut (Apetit osobnosti)

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! V nové knize s podtitulem „Vařte snadno a rychle jako šéfredaktorka časopisu Apetit Lucie Kubrová“ najd...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Připraveno do 30 minut (Apetit osobnosti) - Lucie Kubrová

<p>V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! V nové knize s podtitulem „Vařte snadno a rychle jako šéfredaktorka časopisu Apetit Lucie Kub...

Více informací
Dostupnost: skladem

150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu matná THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptu Edice THE BEST OF Apetit se rozrustá o novou, tentokrát sladkou, kuchaoku! Jak název napovídá, nová kniha, která vychází 26. 10. 2017, obsahuje výbir 150 nejlepších receptu na dezerty, které jsme v redakci easopisu Apetit od roku 2004 poipravili a ochutnali. Tahle kuchaoka ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mleté maso - kol.

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kateřina Švejdová - Maso

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím to namazat? Proto jsme pro vás...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím to namazat? Proto jsme pro vá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Party (978-80-904675-9-0)

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopenc...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK