Big white la 1002494

Pro vyhledávací frázi Big white la 1002494 jsme na našem vyhledávači našli 777 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Big white la 1002494 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 777 produktů

BIG WHITE LA 1005897 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005911 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005913 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. 8,6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005926 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005938 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005940 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005941 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005943 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005949 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005957 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005958 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005964 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005970 + 3 roky záruka ZDARMA!

17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005980 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005983 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005993 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005997 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006001 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006003 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006013 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006014 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006022 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006025 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006026 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006037 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006057 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006069 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. 37,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006072 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006073 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006074 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006077 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006159 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25W. BIG WHITE je svítidlem s paticí GU10 pro světelný zdroj. Kvalitu a moderní postupy při výrobě podtrhuje i materiálové provedení svítidla, kterými jsou hliník / sklo. Krytí IP20 předurčuje toto svítidlo k používání v suchých prostorech. Kvalitně zpracovaný lustr pro každodenní užití vrámci interiéru....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006179 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály hliník / sklo. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 11W. Ve svítidle BIG WHITE s paticí E27 můžete použít jak úsporku, tak klasickou, halogenovou i LED žárovku.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1003470 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 11W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Jedná se o svítidlo zcela prachotěsné a odolné proti silnějšímu proudu vody.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006386 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 11W. Venkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí zahrad, chodníků a parkovišť domů či kanceláří. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Toto svítidlo je díky krytí IP65 označeno jako prachotěsné a vysoce odolné vůči proudu vody ze všech úhlů. BIG WHITE je s...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006404 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je beton. Krytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je zároveň i prachotěsnéSvítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty ma...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006407 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Svítidlo určené k zabudování do podlah garáží, chodníků i na parkoviště, kde je možné po nich i přejíždět vozidly. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 3,2W. Hlavním materiálem svítidla je beton. Krytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je z...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006433 + 3 roky záruka ZDARMA!

Používat jej můžete v domácích či kancelářských interiérech. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice GU10. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. 10W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitně zpracovaný lustr pro každodenní užití vrámci interiéru....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006434 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitně zpracovaný lustr pro každodenní užití vrámci interiéru. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice GU10. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 10W. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006435 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Závěsné svítidlo s umístěním na strop místnosti ve které bude použito, s přímým napojením el. rozvod 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 10W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice GU10....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006436 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí GU10 pro světelný zdroj. Závěsné svítidlo - lustr, navržené na efektivní produkci světla vrámci celé místnosti. Používat jej můžete v domácích či kancelářských interiérech. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 10W....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006438 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 10W. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. BIG WHITE je svítidlem s paticí GU10 pro světelný zdroj. Oblíbený typ závěsného svítidla (lustr) pro použití do obýváku, kuchyně, ložnice, ale i do kanceláře. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006441 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí GU10 pro světelný zdroj. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 10W. Toto přisazené bodové svítidlo se používá k montáži nad om...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006442 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí GU10 pro světelný zdroj. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 10W. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Představujeme Vám kvalitní bodové svítidlo s montáží nad omítku. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006867 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 7W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006874 + 3 roky záruka ZDARMA!

7W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006883 + 3 roky záruka ZDARMA!

7W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006884 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 7W. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006890 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 7W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006894 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006923 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. 8,6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006932 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 8,6W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006938 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 8,6W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006940 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 8,6W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006942 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 8,6W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006944 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 8,6W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006952 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006954 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 8,6W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006977 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006980 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK