Big white la 152941

Pro vyhledávací frázi Big white la 152941 jsme na našem vyhledávači našli 777 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Big white la 152941 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 777 produktů

BIG WHITE LA 1006017 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006018 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDPřisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006019 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006020 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDVýrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006021 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDPro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006023 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Hlavním materiálem svítidla je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006024 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006028 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LED

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006029 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006030 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006031 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006032 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006034 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006035 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. 37,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006036 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 37,4W. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006038 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006040 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDNávrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006041 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006042 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 37,4W. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006043 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006045 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006046 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvítidlo, výhradně určené k montáži na strop. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006047 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006049 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. 37,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LED...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006050 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006051 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 37,4W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006052 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006053 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1004729 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je sklo. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 24W. Nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžných 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006058 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006059 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDHlavním materiálem svítidla je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006060 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 37,4W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006061 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 37,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006062 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 37,4W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006063 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. 37,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006064 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 37,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006065 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 37,4W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006066 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006068 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006070 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 37,4W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LED

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006075 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006078 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006079 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006080 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006081 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006121 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 25W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje GU10Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006122 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice GU...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006160 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí GU10. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25W. Kvalitu a moderní postupy při výrobě podtrhuje i materiálové provedení svítidla, kterými jsou hliník / sklo. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Toto svítidlo, je určené k zavěšení na s...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006161 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 5,8W. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006162 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 5,8W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006178 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnitřních konstrukcí. Toto svítidlo je tvořeno materiály hliník / sklo. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 11W. Při vybírání světelného zdroje stačí znát typ patice - E27.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006180 + 3 roky záruka ZDARMA!

11W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto svítidlo je tvořeno materiály hliník / sklo. Jako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku. Venkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí zahrad, chodníků a parkovišť domů ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006181 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ve svítidle, díky patici E27 není vyloučeno mimojiné použít i LED žárovku. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 11W. Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnitřních konstrukcí. Kvalitu a moderní postupy při výrobě podtrhuje i materiálové provedení svítidla, kterými jsou hliník / sklo.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006182 + 3 roky záruka ZDARMA!

Orientační svítidlo, kam se řadí i tento venkovní sloupek, lze použít nejčastěji na osvětlení zahrad, chodníčků i příjezdových cest parkovišť. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 11W. hliník / sklo jsou hlavními materiály, které byly použity při výrobě tohoto svítidla. Lze zde použít jak standardní zdroj typu žárovky nebo úsporné zářivky pat...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006183 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály hliník / sklo. Nástěnné svítidlo bez zásuvky určené k montáži na stěnu k připojení na el. rozvod. Při vybírání světelného zdroje stačí znát typ patice - E27. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 11W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006185 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto svítidlo, je určené k zavěšení na strop, jako centrální svítidlo místnosti. 24W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006186 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitně zpracovaný lustr pro každodenní užití vrámci interiéru. 24W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006187 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 24W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Kvalitně zpracovaný lustr pro každodenní užití vrámci interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK