Big white la 233095

Pro vyhledávací frázi Big white la 233095 jsme na našem vyhledávači našli 777 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Big white la 233095 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 777 produktů

BIG WHITE LA 1005933 + 3 roky záruka ZDARMA!

17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005934 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005935 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005936 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005937 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005942 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17,5W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005944 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005946 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDV celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005947 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005948 + 3 roky záruka ZDARMA!

V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LED

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005950 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005953 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LED

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005954 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005955 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 17,5W na které je svítidlo zkonstruováno. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005956 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005959 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17,5W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005960 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005962 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005963 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005965 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005966 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005967 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005969 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005971 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005972 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17,5W. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005973 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005974 + 3 roky záruka ZDARMA!

17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Hlavním materiálem svítidla je hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005975 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005976 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005977 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005978 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005979 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 25,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005981 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005982 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005985 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005986 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDZajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005987 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDV celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005988 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005989 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005990 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDVýrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005991 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005992 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005994 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDMaximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005995 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDhliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005996 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005998 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006000 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDNávrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006002 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDKvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006004 + 3 roky záruka ZDARMA!

25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006005 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006006 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006007 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006008 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006009 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006010 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006011 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006012 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006016 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK