Bobkovy list cely 250g
Pro vyhledávací frázi Bobkovy list cely 250g jsme na našem vyhledávači našli 110 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Bobkovy list cely 250g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Bobkový list celý 250g
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Více informacíBobkový list celý 1kg
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Více informacíBobkový list 250g
Přírodní jednodruhové koření, pro dochucení pokrmů.
Více informacíBobkový list mletý 250g
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Více informacíBobkový list 250g
Vhodný do vývarů, smetanových omáček, k nakládání zeleniny a hub, na zvěřinu, do chlebového těsta, brambor, do kysaného zelí atd.
Více informacíBobkový list celý 500 g
Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...
Více informacíBobkový list celý 100 g
Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (100g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (200g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (500g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (50g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (20g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíGrešík Bobkový list celý 10g
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.Složení: list vavřínu Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Dodavatel: Valdemar Grešík Děčín
Více informacíBobkový list celý 0,5kg
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Více informacíBobkový list, celý, WIBERG, 300 g
Bobkový list, celý, WIBERG, 300 g
Více informacíBobkový list, celý, WIBERG, 60 g
Bobkový list, celý, WIBERG, 60 g
Více informacíBobkový list celý 10 g Koros
Bobkový list je základní chuťovou přísadou mnoha klasických omáček.
Více informacíSalvia Paradise Bobkový list celý 10 g
100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.
Více informacíSalvia Paradise Bobkový list celý 20 g
100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.
Více informacíSalvia Paradise Bobkový list celý 100 g
100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.
Více informacíSonnentor Bio Bobkový list celý 10g
Popis: Vavřín – „z Apollonovy hlavy na náš talíř“. Zatímco byl vavřín u římanů a řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit jako koření. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách a ragout. Sladké balsámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčí, hovězí pečině a zvěřině a v marokánském Tajines. Složení: bobkový list bioObsah: 10...
Více informacíGrešík Bobkový list celý 10 g
Grešík Bobkový list celý 10 g Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Složení: List vavřínu 100 %. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni bohaté využití. Do omáček, polévek i k nakládání.
Více informacíSanusVia Bobkový list celý BIO 4g
Listy vavřínu vznešeného mají dlouhou historii. Vavřínovými korunami byli odměňování vítězi olympijských her, řečtí básnící a římští císaři. Pro jejich kořeněnou chuť s nádechem citrusů se přidávají do smetanových omáček, polévek, při pečení zvěřiny a při nakládání okurek. K docílení výrazné chuti stačí jediný lístek. Použití: Bobkový list celý se přidává do polévek a omá...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (1 Kg)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (5 Kg)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíBobkový list celý BIO 10 g
Babiččina bramboračka a lahodné omáčky bez bobkového listu? To by prostě nebylo ono. Pro českou kuchyni je jako stvořený. Výborně se hodí do dušených zeleninových jídel či luštěninových pokrmů. Teplá zelňačka v sychravém podzimním počasí je zaručený recept na dobrou ná...
Více informacíGrešík Bobkový list celý 10 g
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Balení:
Více informacíSonnentor Bobkový list BIO 10 g
Sonnentor Bobkový list BIO 10 g Sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině a v marokánském Tajines. Kdo připravuje rybu a naplní ji citronem, fenyklem a bobkovým listem, dostane pak obzvlášť chutný pokrm. Lístky mohou být nasekány nebo celé povařeny v pokrmech. Celý bobkový list je vhodné před servírováním jídla ...
Více informacíSonnentor Koření bobkový list 10 g BIO
Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření. Byla by škoda, kdyby nepřistál na vašem talíři. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách a ragout. Sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině a v marokánsk...
Více informacíSonnentor Bobkový list BIO 10 g
Je symbolem vítězství a slávy. Ne nadarmo nosil věnec z vavřínu na hlavě také římský císař Ceasar. V průběhu let se pak bobkový list prosadil i jako koření. Má nasládlou chuť a balzamickou vůni podobnou muškátům. Jeho chuť nejlépe ladí s jehněčím, hovězím masem či zvěřinou. Vychutnáte si ho ale i v polévkách, omáčkách a zeleninových ragů. Lístky bobkového listu můžete nas...
Více informacíSonnentor - Bobkový list, BIO,10 g *CZ-BIO-002 certifikát
Sonnentor - Bobkový list, BIO,10 g Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření. Byla by škoda, kdyby nepřistál na vašem talíři. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách...
Více informacíHřebíček celý 500 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíHřebíček celý 100 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíJalovec celý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíJalovec celý 100 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíRozmarýn celý 500 g
Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...
Více informacíRozmarýn celý 100 g
Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...
Více informacíTymián celý 100 g
Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...
Více informacíLibeček celý 500 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíLibeček celý 100 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíTymián celý 500 g
Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...
Více informacíPepř zelený celý 500 g
Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...
Více informacíPepř zelený celý 100 g
Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...
Více informacíKmín římský celý 100 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíKmín římský celý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíAdžika - koření 250g Salvia Paradise
Adžika je kořenicí přípravek gruzínské a arménské kuchyně. Jedná se o slabě pikantní koření s velmi nezvyklou a okouzlující chutí, která skrývá koriandr, česnek, saturejku i chilli. Vůně je překvapivě jemná a decentní, barva načervenalá po sladké paprice. Složení: Paprika, koriandr, česnek, pískavice, sůl (max. 15 %), saturejka, bazalka, chilli, bobkový list. Použití: A...
Více informacíSonnentor Kmín celý BIO 60 g
Kmín patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec. Je typický svým hořkosladkým aromatem. Výborně ladí se zeleninovými jídly. Nesmí chybět v kysaném zelí, zelňačce a dalších pokrmech se zelím. Je naprosto nepostradatelným kořením při pečení domácího pečiva. Přidává se také do nakládané zeleniny, houbové polévky či bramboračků. Bývá také často součástí protinadýmacích čajů....
Více informacíGaram masala - směs koření 250g Salvia Paradise
Garam masala je směs koření, která je oblíbená především v Indii. Pochází ze severovýchodu Indie – z Rádžasthánu. Je součástí mnoha tamních pokrmů, jako je pilaf či birjuní. Je vhodná jako přísada do jogurtových pokrmů. Garam masala má příjemné, svěží aroma. Chuť samotné směsi je kmínová s nádechem kurkumy, lehce pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl. Složení: Korian...
Více informacíSambal - ostrá směs koření 250g Salvia Paradise
Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl. Složení: Paprika sladká, chilli, česnek, cibule...
Více informacíSWAD Butter Chicken hotová omáčka 250g
SWAD Butter Chicken hotová omáčka 250g Hotová indická omáčka SWAD Butter chicken je bez konzervantů a umělých barviv, ze 100% přírodních ingrediencí. Stačí dodat maso anebo zeleninu a jídlo je hotovo během 15-20 minut. Instrukce k přípravě najdete na zadní straně obalu anebo čtěte níže. Obsah sáčku vystačí na 2 porce. Pálivost: mírná. Návod na přípravu: Masová verze: ...
Více informacíČSN ISO 6576 (58 0523) 1.12.1997
Neplatná norma ČSN ISO 6576 (58 0523) Bobkový list (Laurus nobilis Linnaeus) celý a zlomky listů - Specifikace.
Více informacíBS ISO 6576:2004 23.7.2004
Platná norma BS ISO 6576:2004 Laurel (Laurus nobilis L.). Whole and ground leaves..(Bobkový list (Laurus nobilis Linnaeus) celý a zlomky listů - Specifikace.)
Více informacíUNE-ISO 6576:2011 2.2.2011
Platná norma UNE-ISO 6576:2011 LAUREL (LAURUS NOBILIS L.). WHOLE AND GROUND LEAVES. SPECIFICATION.(Bobkový list (Laurus nobilis Linnaeus) celý a zlomky listů - Specifikace.)
Více informacíLowlands Samolepky na kořenky - základní koření
Udělej si pořádek v kuchyni a hned budeš vědět, kde co máš Praktické dekorační samolepky vhodné k nalepení na kořenky a dózy s potravinami. 18 různých nálepek o velikosti cca 4,5 x 2,5 cm. Balení obsahuje tyto samolepky: Pepř mletý, vegeta, paprika sladká, fenykl, skořice mletá, nové koření, zázvor, ryby, hřebíček, sůl, pepř celý, majoránka, paprika pálivá, cukr, muškátov...
Více informacíLowlands Samolepky na kořenky - barevné
Udělej si pořádek v kuchyni a hned budeš vědět, kde co máš Praktické dekorační samolepky vhodné k nalepení na kořenky a dózy s potravinami. 18 různých nálepek o velikosti cca 4,7 x 2,5 cm. Balení obsahuje tyto samolepky: Pepř mletý, vegeta, paprika sladká, fenykl, skořice mletá, nové koření, zázvor, ryby, hřebíček, sůl, pepř celý, majoránka, paprika pálivá, cukr, muškátov...
Více informacíLowlands Samolepky na kořenky LŽIČKA - základní koření
Udělej si pořádek v kuchyni a hned budeš vědět, kde co máš Praktické dekorační samolepky vhodné k nalepení na kořenky a dózy s potravinami. 18 různých nálepek o velikosti cca 4,5 x 2,5 cm. Balení obsahuje tyto samolepky: Pepř mletý, vegeta, paprika sladká, fenykl, skořice mletá, nové koření, zázvor, ryby, hřebíček, sůl, pepř celý, majoránka, paprika pálivá, cukr, muškátov...
Více informacíPodobné fráze: gresik koreni bobkovy list cely 10g | sonnentor bobkovy list cely bio 10g | salvia paradise bobkovy list cely 100 g | salvia paradise bobkovy list cely 20 g | profikoreni bobkovy list cely 20g | profikoreni bobkovy list cely 5 kg | valdemar gresik bobkovy list cely 10 g | profikoreni bobkovy list cely 50g | profikoreni bobkovy list cely 200g | profikoreni bobkovy list cely 500g | profikoreni bobkovy list cely 100g | bobkovy list | bobkovy list 100 g | bobkovy list 17 g | bobkovy list semena | jak susit bobkovy list | bobkovy list mlety 100g | bobkovy list mlety 200g | bobkovy list mlety 500g | bobkovy list mlety 20g | bobkovy list mlety 50g | bobkovy list mlety 5 kg | bobkovy list mlety 1 kg | bobkovy list semena 5 ks | bobkovy list mlety 0 5kg | bobkovy list mlety 1kg | bobkovy list mlety 100 g | bobkovy list mlety 500 g | pepr bily cely 250g | bobkovy list sonnentor 10g | bobkovy list mlety drceny | vavrin bobkovy list carmencita | sonnentor bobkovy list bio 10 g | bobkovy list mlety 100 gramu | bobkovy list 10 g bio sonnentor