Boxerky model 160196 cornette s

Pro vyhledávací frázi Boxerky model 160196 cornette s jsme na našem vyhledávači našli 726 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Boxerky model 160196 cornette s trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 726 produktů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Kobalt 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL kobalt 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 3XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Kobalt 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL kobalt 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL benzín 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Modrá 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL modrá 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Modrá 3XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL modrá 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Námořní 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL námořní 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafit 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafit 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL bílá 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL bílá 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Bílá 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL bílá 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Námořní 3XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL námořní 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 3XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL tyrkysová 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL černá 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafit 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafit 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafitowy 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL grafitowy 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 3xl

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Ruda 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 3XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL khaki 3xl, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Námořní 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL námořní 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL Modrá 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL modrá 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 4XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL džínovina 4XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL bílá 5XL

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL bílá 5XL, Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Cornette He 508/137 Pánské boxerky, M, modrá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette He 508/137 Pánské boxerky, XL, modrá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette He 508/137 Pánské boxerky, XXL, modrá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Tattoo 280/219 Panther Pánské boxerky, L, černá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Tattoo 280/219 Panther Pánské boxerky, XL, černá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Tattoo 280/219 Panther Pánské boxerky, M, černá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Tattoo 280/218 Coconut Pánské boxerky, XXL, modrá

Boxerky jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlněné látky s přídavkem elastanu. Model pěkně zvýrazňuje charakter a styl. Boxerky mají v pase jemnou gumu v tunýlku spojenou plochým švem. Model má prostorný klín a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí při nošení do stehen. Boxerky jemně obepínají tělo a zdobí je designový vzor. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.......

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Real Men 101/01 Pánské boxerky, M, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Real Men 101/01 Pánské boxerky, M, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 101/06 Real Men Pánské boxerky, XXL, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 101/06 Real Men Pánské boxerky, M, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 101/06 Real Men Pánské boxerky, L, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 101/06 Real Men Pánské boxerky, XL, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Real Men 101/01 Pánské boxerky, L, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Real Men 101/01 Pánské boxerky, XL, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette Real Men 101/01 Pánské boxerky, XXL, černá

Pohodlé a komfortní pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciální příze Cool Max s tepelnou ochranou. Boxerky mají speciální střih a ploché švy. Okraje nohaviček netlačí do stehen. V pase je široká guma s nápisem Cornette. Model je skvěle vypasovaný.Složení: 95 % modal, 5 % elastan; vnitřní klín - 48 % coolmax, 48 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 048/06 Hot Lips 2 Pánské boxerky, M, černá

Pánské boxerky s valentýnským potiskem, které jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny. Model má pohodlný volný střih. Rozparek se zapíná knoflíčkem. Boxerky jsou zabalené v ozdobné krabičce a jsou vhodné jako dárek. Složení: 100 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 048/06 Hot Lips 2 Pánské boxerky, 2XL, černá

Pánské boxerky s valentýnským potiskem, které jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny. Model má pohodlný volný střih. Rozparek se zapíná knoflíčkem. Boxerky jsou zabalené v ozdobné krabičce a jsou vhodné jako dárek. Složení: 100 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Cornette 048/07 Bananas 2 Pánské boxerky, M, jeans

Pánské boxerky s valentýnským potiskem, které jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny. Model má pohodlný volný střih. Rozparek se zapíná knoflíčkem. Boxerky jsou zabalené v ozdobné krabičce a jsou vhodné jako dárek. Složení: 100 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 5XL

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL claret 3xl

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL kobalt 4XL

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL kobalt 3xl

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL kobalt 5XL

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky Cornette Authentic Perfect 092 3XL-5XL námořní 3xl

Pánské boxerky, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem elastanu. Boxerky se ideálně přizpůsobují tělu. Díky klasickému střihu a plochým švům je model pohodlný. Nohavičky při nošení netlačí. V pase je pohodlná guma obšitá bavlnou.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK