Casarredo konferencni stolek rena

Pro vyhledávací frázi Casarredo konferencni stolek rena jsme na našem vyhledávači našli 172 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Casarredo konferencni stolek rena trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 172 produktů

Casarredo Konferenční stolek SOLANA S-8 ořech

Konferenční stolek v barevném provedení ořech tmavý warmia. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina ohraničeného ABS páskou.  Kolekce se skládá z mnoha prvků a tento široký výběr Vám zaručí sestavit si nábytek do obývacího pokoje podle svých vlastních představ a přání. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Rozkládací konferenční stolek GERIT dub sonoma

Rozkládací konferenční stolek GERIT s úložným prostorem je vyrobený z kvalitního lamina odolného proti poškrábání v moderní barvě dub sonoma. Horní deska stolu se dá vyzdvihnout, díky tomu je možné stůl používat i jako pracovní či jídelní. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek LEIRIA – dub colonial grande

Vyšperkujte svůj domov tímto stylovým konferenčním stolkem na dlouhých kovových nohách.  Stolek je vyrobený z desky LTD v barevném provedení dub colonial grande. Dodáváme v demontovaném stavu. Tip: Doplnit ho můžete i o odkládací stolek ve stejném barevném provedení.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Konferenční stolek ROYAL D CASARREDO SIL-ROYALDCO

Konferenční stolek ROYAL D, Materiál: dřevo/masív, barva D03-tmavý ořech, MDF, rozměr: 60x60x50cm Konferenční stolek Royal D. Kulatý konferenční stolek v rustikálním duchu. Podnož stolku je ze dřeva masivu. Deska MDF. Stůl je v barvě ořech D03. Mistnost: obývák Typ nábytku: konferenční stolekZákladní barva: D03-tmavý ořechMateriál: dřevo/masív Rozměry: průměr: 60 vý...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Konferenční stolek PADOVIA C CASARREDO SIL-PADOVAC

Konferenční stolek PADOVIA C, Materiál: dřevo/masív, barva D03-tmavý ořech,rozměry: 45x45x55cm Konferenční stolek PADOVIA C Je vyroben v rustikálním stylu. Je vyroben ze dřeva/masívu. Barva je D03-tmavý ořech. Mistnost: obývák Typ nábytku: konferenční stolekZákladní barva: D03-tmavý ořechMateriál: dřevo/masív Rozměry v cm: šířka: 45 hloubka: 45 výška: 55 hmotnost: ...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stolek LAIT dub kraft šedý/bílá

Výhodou tohoto stolku je možnost otočení a použití jako odkládací stolek. Konferenční stolek tvaru C je vyroben z desky LTD v barevné kombinaci dub kraft šedý/bílá premium. Dodáváme v demontovaném stavu. Doplňte tento konferenční stolek o další doplňky - například pohovkou.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Konferenční stolek NEVADA D CASARREDO SIL-NEVADADCO

Konferenční stolek NEVADA D, Materiál: dřeva/masív, MDF, barva D03-tmavý ořech, rozměr: 60x60x55cm Konferenční stolek NEVADA D. Stolek vyrobený v rustikálním stylu. Podnož stolku je ze dřeva masivu. Stolová deska se vzorem je z foliované MDF. Stůl je v barvě ořech D03. Mistnost: obývák Typ nábytku: konferenční stolekZákladní barva: D03-tmavý ořechMateriál: dřevo/masí...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Konferenční stolek CALIFORNIA D CASARREDO SIL-CALIFORNIADCO

Konferenční stolek CALIFORNIA D, Materiál: dřevo/masív a MDF, v barvě D03-tmavý ořech, rozměry: Rozměry: 60x60x55cm Konferenční stolek California D. Stolek v rustikálním duchu nadčasového designu. Podstavec je ze dřeva-masivu. Stolová deska z MDF se vzorem. Barva stolku je D03-tmavý ořech. Dodáváno v demont. stavu. Mistnost: obývák Typ nábytku: konferenční stolekZákl...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stolek BIBIONE-771 bílá/sklo

Konferenční stolek v jednoduchém, moderním provedení. Je vyrobený z kvalitní MDF lakované lesklou bílou barvou odolnou proti oděru v kombinaci s tvrzeným čirým sklem. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek BORA C chróm/zrcadlo

Kulatý konferenční stolek v moderním stylu glamour. Konstrukce je z kovu - chróm, na vrchní desce je zrcadlo. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Konferenční stolek KANO sonoma/bílá lesk

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě dub sonoma, deska stolu je v barvě bílá v lesku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek KANO sonoma/bílá mat

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě dub sonoma, deska stolu je v barvě matná bílá. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek BUCKET dub artisan/wenge

Konferenční stolek v moderním provedení dekoru přírodního dřeva. Nábytek je vyroben z kvalitní LTD desky v barevné kombinaci dub artisan/wenge tmavá. Dodáváme v demontovaném stavu. Stolek lze doplnit o další produkty z nábytkové řady BUCKET.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek IRIS borovice andersen/zlatý dub

Konferenční stolek s odkládací policí ze sektorového nábytku v romantickém stylu. Nábytek je vyroben z kvalitní LTD v kombinaci s MDF v barevné kombinaci borovice andersen/zlatý dub. V naší nabídce najdete další jednotlivé prvky tohoto nábytku, ze kterého si můžete zařídit obývací pokoj dle vlastních potřeb. Dodáváme v demontovaném stavu. Doplňte tento konferenční stolek ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Konferenční stolek PRIMA A CASARREDO SIL-PRIAMA

Konferenční stolek PRIMA A , Celoskleněný, čiré, tvrzené sklo, Rozměry: 60x120x42cm Konferenční stolek Prima A, jednoduchost a elegance. Je vyroben z tvrzeného čirého skla o síle 1cm. Velice vhodný doplněk do vašeho obývacího pokoje. POZOR!! Uvedená cena je za jeden stolek větších rozměrů. Ostatní 2 malé stolky jsou jen ilustrační. Pokud máte zájem i o malé stolky,...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Casarredo Konferenční stolek ESCADA B zlatý kov/kouřové sklo

Konferenční stolek v moderním stylu glamour. Konstrukce je z kovu ve zlaté barvě, vrchní deska je z tvrzeného kouřového skla. Tento stylový kousek v netradičním designu se bude vyjímat v každém interiéru. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Konferenční stolek ESCADA A zlatý kov/kouřové sklo

Konferenční stolek v moderním stylu glamour. Konstrukce je z kovu ve zlaté barvě, vrchní deska je z tvrzeného kouřového skla. Tento stylový kousek v netradičním designu se bude vyjímat v každém interiéru. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Konferenční stolek IBIZA C mramor/zlatý

Konferenční stolek v moderním stylu glamour. Konstrukce je z kovu ve zlaté barvě, deska stolku je z tvrzeného skla s efektem mramoru. Tento stylový kousek v moderním dizajnu se bude vyjímat v každém interiéru. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Casarredo Konferenční stolek LISA BASIC II - dub sonoma

Stylový konferenční stolek v moderním provedení. Stane se praktickým doplňkem a ozdobou každého obývacího pokoje. Konstrukce MDF je v barvě dub sonoma v kombinaci s pochromovaným kovem, vrchní deska (8 mm) u stolu je z průhledného skla, odkládací polička je z mléčného skla. Sklo je tvrzené. Tento stolek lze objednat i v jiném provedení materiálu a barev. Dodávaný v demont...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Konferenční stolek KORA K13 divoký dub/bílá

Konferenční stolek K13 ze sektorové řady KORA. Systém KORA je exkluzivní kolekce navržena v duchu vintage. Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru. Nábytek je vyroben z lamina s lištami z masivního dřeva (výška 63 mm), úchyty jsou z kovu. Barevné provedení jasan bílý v kombinaci s lištami v barvě divoký dub. Dodáváme v de...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stolek INDIANAPOLIS I-13 jasan bílý

Konferenční stolek ze sektorové řady INDIANAPOLIS. Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu. Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina. Barevné provedení jasan bílý. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek INDIANAPOLIS I-13 jasan světlý

Konferenční stolek ze sektorové řady INDIANAPOLIS. Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu. Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina. Barevné provedení jasan světlý. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek INDIANAPOLIS I-13 jasan tmavý

Konferenční stolek ze sektorové řady INDIANAPOLIS. Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu. Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina. Barevné provedení jasan tmavý. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Rozkládací konferenční stolek GERIT dub minerva/šedá

Rozkládací konferenční stolek GERIT s úložným prostorem je vyrobený z kvalitního lamina odolného proti poškrábání v moderní kombinaci barev dubu minerva a šedé. Horní deska stolu se dá vyzdvihnout, díky tomu je možné stůl používat i jako pracovní či jídelní. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek 90 TADEÁŠ T-23 dub stoletý

Konferenční stolek 90 ze sektorové řady TADEÁŠ. Systém TADEÁŠ je exkluzivní kolekce navržena v duchu vintage. Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru. Nábytek je vyroben z velmi kvalitní LTD o tloušťce 16 mm, horní deska zesílena na 32 mm, lišty na čele nábytku jsou MDF, hrany ABS. Tvrzené sklo ve vitrínách je jemně zdobe...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo SVEEN SV10 konferenční stolek andersen/nash

Konferenční stolek ze sektorové řady SVEEN. Nábytek zaujme především svými dubovými nožkami. Barevné provedení je borovice andersen v kombinaci s barevným odstínem dub nash. Nábytek je vyrobený z kvalitního lamina, hrany jsou zakončeny ABS páskou, která zvyšuje odolnost proti poškození. Dodáváme v demontovaném stavu. Jedná se o stylovou kolekci nábytku skandinávského styl...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stolek 1S BARBUS dub artisan/černá

Konferenční stolek se zásuvkou s netradičním provedením detailu dvířek s lamelami. Barevné provedení je v kombinaci dub artisan/černá mat. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina ohraničeného ABS páskou, dekorační lamely jsou vyrobeny z desky MDF. Zásuvka je vybavena kovovými pojezdy se systémem tichého dovírání.  Dodáváme v demontovaném stavu. Kolekce BARBUS&nbs...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stůl LOSETA – bílá

Minimalistický a přitom praktický a skvěle vypadající konferenční stolek LOSETA skvěle zapadne do každého interiéru. Deska je i kovové nohy jsou v bílé barvě. Stolek vám bude skvělým pomocníkem při sezení na pohovce s přáteli a rodinou, nebo ho využijete v předsíni či hale pro odkládání potřebných věcí. Dodáváme v demontovaném stavu. Tip: Pořiďte si pod stolek i nějaký&nb...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolek na nohách 1S BARBUS dub artisan/černá

Konferenční stolek Barbus se zásuvkou s netradičním provedením detailu dvířek s lamelami. Barevné provedení je v kombinaci dub artisan/černá mat. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina ohraničeného ABS páskou, dekorační lamely jsou vyrobeny z desky MDF. Zásuvka je vybavena kovovými pojezdy se systémem tichého dovírání. Stolek je doplněn kovovými nohami v černé barvě. Dodá...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Konferenční stůl LOSETA II – dub wotan

Minimalistický a přitom praktický a skvěle vypadající konferenční stolek LOSETA skvěle zapadne do každého interiéru. Deska je v barvě dub wotan a kovové nohy černé. Stolek vám bude skvělým pomocníkem při sezení na pohovce s přáteli a rodinou, nebo ho využijete v předsíni či hale pro odkládání potřebných věcí. Dodáváme v demontovaném stavu. Tip: Pořiďte si pod stolek i něj...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stůl LOSETA II – bílá

Minimalistický a přitom praktický a skvěle vypadající konferenční stolek LOSETA skvěle zapadne do každého interiéru. Deska je i kovové nohy jsou v bílém provedení. Stolek vám bude skvělým pomocníkem při sezení na pohovce s přáteli a rodinou, nebo ho využijete v předsíni či hale pro odkládání potřebných věcí. Dodáváme v demontovaném stavu. Tip: Pořiďte si pod stolek i něja...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stůl LOSETA – dub wotan

Minimalistický a přitom praktický a skvěle vypadající konferenční stolek LOSETA skvěle zapadne do každého interiéru. Deska je v barvě dub wotan a kovové nohy jsou černé. Stolek vám bude skvělým pomocníkem při sezení na pohovce s přáteli a rodinou, nebo ho využijete v předsíni či hale pro odkládání potřebných věcí. Dodáváme v demontovaném stavu. Tip: Pořiďte si pod stolek ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Konferenční stolky DELIA II (2 ks)

Sestava 2 kusů konferenčních stolků v moderním glamour stylu. Konstrukce stolků je z pochromovaného kovu, deska je z tvrzeného skla černé barvy. Tyto stolky se budou vyjímat v každém prostoru a budou praktickým prvkem ve Vašem obývacím pokoji, předsíni či kanceláři. Rozměry: Větší stolek: 52/60x60 cm Menší stolek: 45/45x45 cm Dodávané v demontu....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Konferenční stůl LOFT 99 3D fólie dekor dřeva

Konferenční stůl zaujme svým industriálním designem a bude ozdobou každého interiéru. Deska stolu je vyrobena z LTD desky s netradiční 3D fólii s viditelným dekorem dřeva v tmavě hnědých odstínech. Nohy stolu jsou z kovu v černé barvě. Dodáváme v demontovaném stavu. Doplňte tento konferenční stolek o další doplňky - například kobercem.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Jídelní/konferenční stůl KLEOPATRA dub sonoma

Konferenční stolek s funkcí jídelního stolu v moderním pojetí. Výhodou tohoto stolu je nastavitelná výška, kdy po zvýšení a rozkladu desky je možno ho použít ke stolování. Nohy jsou vyrobeny z přírodního dřeva, deska z kvalitní LTD. Barevné provedení dub sonoma.Plocha před rozložením je 64 x 124 cm, po rozložení 64 x 164 cm. K tomuto stolu doporučujeme židle v naší nabídc...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Casarredo Dvojsedák HALLE – Inari 28

Sháníte praktickou stylovou pohovku, která by byla vhodná do menších prostorů? Pak je hnědá pohovka HALLE přesně tím, co hledáte. Pohodlné sezení zaručují vlnovcové pružiny spolu s PUR pěnou. Výška sedáku je 40 cm. Barevné provedení - látka Inari 28 (hnědá). Tip: Pořiďte si k pohovce i konferenční stolek, ať máte po ruce odkládací plochu....

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Rozkládací pohovka SORSO se zelenými květy

Elegantní rozkládací pohovka v netradičním zpracování a vzhledu dodá interiéru velmi moderní originální vzhled. Pohovka se rozkládá povytažením přední části a sklopením zadní části do vodorovné polohy. Díky pružinovému mechanismu je to velmi snadné (klasický Klik-Klak systém). Spací plocha po rozložení je 194 × 120 cm. Obsahuje také praktický úložný prostor, který je...

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Rozkládací pohovka SORSO Portland 85/100

Elegantní rozkládací pohovka v netradičním zpracování a vzhledu dodá interiéru velmi moderní originální vzhled. Pohovka se rozkládá povytažením přední části a sklopením zadní části do vodorovné polohy. Díky pružinovému mechanismu je to velmi snadné (klasický Klik-Klak systém). Spací plocha po rozložení je 194 × 120 cm. Obsahuje také praktický úložný prostor, který je...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Obývací stěna NOBILIS borovice sněžná

Jednoduchá a elegantní sestava do obývacího pokoje NOBILIS je vyrobená z desky LTD v barvě borovice sněžná. Skvěle zapadne do každého interiéru. Sestava se skládá z těchto položek (Š x V x H cm): televizní stolek s komodou (227 x 140 x 40 cm), závěsná police (65 x 92 x 21 cm). Sestava je univerzální – je možné ji složit na levou, nebo pravou stranu. Dvířka jsou vybavená...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Konferenční stolek AMSTERDAM 103x60 cm, dub sonoma

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě dub sonoma. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek AGA H50, 65x65 cm, wenge

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina v barvě wenge. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek KING 107x59 cm, dub sonoma

Konferenční stolek v jednoduchém, velmi moderním provedení. Je vyroben z kvalitní LTD odolné proti oděru, vlhkosti a vysokým teplotám v barvě dub sonoma. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek GERIT 100x52 cm, dub sonoma

Rozkládací konferenční stolek s úložným prostorem je vyroben z kvalitního lamina odolného proti poškrábání v barvě dub sonoma. Horní deska stolu se dá vyzdvihnout, a je možné takto stůl používat i jako pracovní či jídelní. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek GLOOM 70x40 cm, lamino bílý mat

Konferenční stolek je vyrobený z desky LTD v barvě bílá mat. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek AGA H43, 87x60 cm, lamino matná bílá

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina v barvě matná bílá. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek AGA H50, 65x65 cm, dub sonoma

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina v barvě dub sonoma. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek AGA H43, 87x60 cm, dub sonoma

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina v barvě dub sonoma. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BARI 120x71 cm, bílá a černá

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě bílá/černá. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek na kolečkách TURIN 119x59 cm, lamino wenge

Konferenční stolek na kolečkách ve velmi moderním provedení. Stolek je vyroben z kvalitní LTD v barvě wenge. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek NORCO 100x60 cm, dub artisan a černá mat

Konferenční stolek je vyroben z laminátové desky v barevném provedení dub artisan/černá. Stolek disponuje praktickou policí. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BELT 115x65 cm, dub sonoma a wenge

Moderní konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě dub sonoma/wenge. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek RIO 2, 90x50 cm, wenge a dub mléčný

Konferenční stolek je vyroben z kvalitní desky LTD v kombinaci barev wenge/dub mléčný. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek ARGANIL 120x60 cm, v.31 cm, dub sonoma

Konferenční stolek je vyrobený z desky LTD v barevném provedení dub sonoma. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BRAGA 120x60 cm, lamino bílá matná a beton

Konferenční stolek je vyrobený z desky LTD v barevném provedení bílá mat/beton. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek AMERIGO 105x50 cm, MDF barva matná bílá

Moderní konferenční stolek. Nožky jsou z přírodního dřeva, deska z MDF, barevné provedení bílá. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek PRAVIA 110x70 cm, dub artisan a černá

Konferenční stolek je vyrobený z desky LTD v barevném provedení dub artisan/černá. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BARI 120x71 cm, dub sonoma a wenge

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě dub sonoma/wenge. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BARI 120x71 cm, bílá a dub sonoma

Stylový konferenční stolek. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina 16 mm opatřený ABS páskou v barvě bílá/dub sonoma. Stolek obsahuje praktickou poličku. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek GLEN 60x60 cm, v.31 cm, bílá mat

Moderní konferenční stolek v neobyčejném designu. Tento stolek je vyroben z kvalitního lamina ( 32 mm ) v barvě bílá mat. Stolek obsahuje plastovou podpěru chrómové barvy. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Konferenční stolek BUCKET 90x59 cm, dub artisan a wenge

Konferenční stolek v moderním provedení dekoru přírodního dřeva. Nábytek je vyroben z kvalitní LTD desky v barevné kombinaci dub artisan/wenge tmavá. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK