Casarredo nocni stolek alpenhof

Pro vyhledávací frázi Casarredo nocni stolek alpenhof jsme na našem vyhledávači našli 152 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Casarredo nocni stolek alpenhof trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 152 produktů

Noční stolek KINGSTON 1 černá

Noční stolek se zásuvkou v moderním designu je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě černé. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek SANDINO dub sonoma

Noční stolek se 2 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD v barvě dub sonoma, stolek obsahuje elegantní lišty v barvě aluminium. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek KINGSTON 2 bílá

Noční stolek se dvěma zásuvkami v moderním designu je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě bílé. Výška nožek činí 15 cm. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek KINGSTON 2 černá

Noční stolek se dvěma zásuvkami v moderním designu je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě černé. Výška nožek činí 15 cm. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek TEXAS II masiv barva teak

Klasický noční stolek z masivního dřeva. Konstrukce je z kvalitního přírodního dřeva v barvě teak.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek BARNY dřevo barva dub natural

Jednoduchý noční stolek v moderním designu. Konstrukce je ze dřeva v odstínu dub natural. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek MARK 026 dub sonoma

Noční stolek stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Stolek obsahuje 1 praktickou zásuvku. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek SANTOS wenge/bílá

Noční stolek se dvěma zásuvkami je vyroben z LTD desky odolné vůči poškrábání, korpus je v barvě wenge tmavá a čela zásuvek jsou v barvě bílá strukturální. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Závěsný noční stolek KILIS sapphire/antracit

Závěsný noční stolek se zásuvkou a policí je vyroben z kvalitního lamina o tl.18 mm hraněné PVC páskou, odolného proti poškrábání v kombinaci barev sapphire/antracit. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek MATURIN bílá/bílá lesk

Závěsný noční stolek v moderním designu s praktickou zásuvkou. Korpus je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě bílé, dvířka z MDF jsou v barvě bílá lesk. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek MATURIN černá/černá lesk

Závěsný noční stolek v moderním designu s praktickou zásuvkou. Korpus je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě černé, dvířka z MDF jsou v barvě černá lesk. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek MATURIN šedá/šedá lesk

Závěsný noční stolek v moderním designu s praktickou zásuvkou. Korpus je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě šedé, dvířka z MDF jsou v barvě šedá lesk. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek ZAMORA 123 masiv borovice

Noční stolek, který je vyroben z kvalitního borovicového dřeva, které přinese do Vaší domácnosti tu správnou přírodní atmosféru a vůni dřeva. Stolek obsahuje praktickou zásuvku. Jednotlivé části nábytku tohoto výrobce lze různě kombinovat, čímž docílíte dokonalé harmonie a přitažlivého vzhledu Vašeho domova. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks MILANO třešeň

Noční stolek sada 2 ks z ložnicové řady. Barevné provedení v odstínu třešeň jen potrhuje osobitost této řady. Oblé tvary a ozdobné ornamenty dodávají jedinečnost a originalitu v naší nabídce. Noční stolky jsou vyrobeny z kvalitní MDF desky. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks MILAN bílý mat

Noční stolek sada 2 ks z ložnicové řady. Oblé tvary a detaily zpracování dodávají jedinečnost a originalitu v naší nabídce. Přední část tohoto rustikálního nočního stolku je vyrobena z kvalitní MDF desky. Korpus je vyroben z LTD desky. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2S TARIA wotan/antracit

Noční stolek se dvěma zásuvkami, korpus je vyroben z LTD desky odolné vůči poškrábání v barvě antracit, čela zásuvek jsou vyrobeny z desky MDF v barvě dub wotan. Zásuvky jsou vybaveny teleskopickými výsuvy. Úchyty a nožky jsou v barvě antracit. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek SELENE 32 bílá lesk

Noční stolek se dvěma zásuvkami ze sektorové řady. Jednoduchost a elegance bílé barvy této řady umožňuje kombinaci s dalšími barvami vašeho interiéru. Korpus je vyroben z kvalitní LTD desky v barvě bílá mat. Dvířka jsou vyrobeny z MDF desky v barvě bílá lesk. Úchyty jsou vyfrézovány do čelní desky. Široká nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek MARK 026 dub sonoma/bílá

Noční stolek stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma, dvířka pak bílé matné barvy. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Stolek obsahuje 1 praktickou zásuvku. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 1D PATRICIA (SET 2ks) bílá/dub sonoma

Noční stolek jednodveřový v moderním provedení v jemných barvách. Nábytek je vyroben z kvalitní LTD desky v barevné kombinaci bílá/dub sonoma. V balení jsou 2 kusy. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek WENECJA dub sonoma a matná bílá

Noční stolek se zásuvkou z kolekce WENECJA v moderním provedení. Nábytek má bezúchytový systém. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma/bílá. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek JENNIFER masiv mrazivě bílá a americký ořech

Klasický luxusní noční stolek z masivního dřeva. Konstrukce je z kvalitního přírodního dřeva v barvě mrazivě bílé v kombinaci s americkým ořechem. Čela šuplíků jsou z MDF s masivní dýhou (Hevea). Obsahuje 2 praktické zásuvky. Dodáváme v demontovaném stavu. DOPRODEJ!

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks SANDRA wenge/dub tabaco

Noční stolek se zásuvkou v elegantním provedení dokonale doplní váš interiér. V balení jsou dodávány 2 kusy. Stolek je vyroben z kvalitní MDF desky v kombinaci barev wenge tmavý/dub tabaco. Úchyty jsou nahrazeny netradičním vyfrézováním. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks MARKOS andersen/april

Noční stolek sada 2 ks z ložnicové řady. Moderní provedení v barvě borovice andersen v kombinaci s dubem april dokonale doplní váš interiér. Noční stolky jsou vyrobeny z kvalitní LTD desky. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice nebo studentského pokoje dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks DOMINKA dub artisan/šedý

Noční stolek sada 2 ks z ložnicové řady. Barevné provedení dub artisan/šedý je zajímavé zachováním struktury dřeva. Bezúchytový systém podtrhuje jednoduchost, eleganci a moderní styl této řady. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks BRISTOL NEW II jasan sněhový

Noční stolky sada 2 ks jasan/sněhový popel z ložnicové řady. Elegantní provedení v přírodní barvě dokonale doplní váš interiér. Noční stolky jsou vyrobeny z kvalitní LTD desky v kombinaci s MDF v barvě sněhový jasan. Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek 2 ks VERONIKA april/wenge

Noční stolky sada 2 ks z ložnicové řady. Moderní provedení v kontrastních barvách dokonale doplní váš interiér. Noční stolky jsou vyrobeny z kvalitní LTD desky v barevné kombinaci dub april/wenge. (Výrobce nezaručuje horizontální či vertikální provedení barvy dubu april). Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice nebo studentského poko...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Noční stolek VD-275 kov černý matný lak, kaučukovník, třešeň antik

Elegantní noční stolek v klasickém stylu působící zároveň moderním dojmem. Konstrukce je z kovu černé barvy a kvalitního malajského dřeva v barvě antická třešeň. Obsahuje praktickou odkládací poličku.

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Postel MILO 160x200 cm, s nočními stolky, dub sonoma a matná bílá

Postel z kolekce MILO v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma s bílou. Postel obsahuje na každé straně zásuvku pod postel a noční stolek se zásuvkou, který lze zasunout pod postel. V nohách postele je regál. Rozměry ( v./š./h. ) - noční stolek - 30,8 x 40 x 40 cm, zásuvka u nočního stolku - 35,6 x 35 x 15 cm, zásuvka pod...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Postel MILO 140x200 cm, s nočními stolky, dub sonoma a matná bílá

Postel z kolekce MILO v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma s bílou. Postel obsahuje na každé straně zásuvku pod postel a noční stolek se zásuvkou, který lze zasunout pod postel. V nohách postele je regál. Rozměry ( v./š./h. ) - noční stolek - 30,8 x 40 x 40 cm, zásuvka u nočního stolku - 35,6 x 35 x 15 cm, zásuvka pod...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Ložnice MILO III ( postel 160x200 cm a skříň ) dub sonoma a matná bílá

Ložnice MILO v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma s bílou. Sestava se skládá z postele ( 166 x 205 x 86 cm ) a šatní skříně 4-dveřové ( 187 x 58 x 206 cm ). Postel obsahuje na každé straně zásuvku pod postel a noční stolek, který lze zasunout pod postel. V nohách postele je regál. Postel neobsahuje rošt ani matraci, t...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Ložnice MILO ( postel 160x200 cm, komoda 4S, skříň ) dub sonoma a matná bílá

Ložnice MILO v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma s bílou. Sestava se skládá z postele ( 166 x 205 x 86 cm ), komody se 4 zásuvkami ( 98 x 38 x 90 cm ) a šatní skříně 4-dveřové ( 187 x 58 x 206 cm ). Postel obsahuje na každé straně zásuvku pod postel a noční stolek, který lze zasunout pod postel. V nohách postele je r...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Ložnice MILO II (postel 140x200 cm a skříň) dub sonoma a matná bílá

Ložnice MILO v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD, barevné provedení - dub sonoma s bílou. Sestava se skládá z postele ( 146 x 205 x 86 cm ) a šatní skříně 4-dvéřové ( 187 x 58 x 206 cm ). Postel obsahuje na každé straně zásuvku pod postel a noční stolek, který lze zasunout pod postel. V nohách postele je regál. Postel neobsahuje rošt ani matraci, t...

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK