Chutna jidla ze zeleniny

Pro vyhledávací frázi Chutna jidla ze zeleniny jsme na našem vyhledávači našli 1136 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Chutna jidla ze zeleniny trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1136 produktů

Multifunkční kráječ zeleniny

Obsah balení: - 1 ks Multifunkční kráječ zeleniny - 3 ks Strouhací bubenUž vás nebaví sekat a krájet? Je mražená zelenina bez chuti? Zmrazená nakrájená zelenina usnadňuje práci, ale je méně zdravá. Rychle připravte zdravá domácí jídla bohatá na vitamíny! Multifunkční sekáček usnadňuje přípravu zdravých salátů, polévek a jiných jídel.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Tak chutná hygge - Svatava Vašková - 20x26 cm

Připravte si večeři ve stylu hygge. Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a jednoduché večeře. Aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. Všechna jídla uvařila a nafotila tak, aby vás výsledek inspiroval k tomu, že si stejnou atmosféru pohody vykouzlíte i u vás doma. A v čem vlastně hygge spočívá? Je...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou

Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířené nemoci a praktických rad, jak s ní lépe žít, zjistíte, že i dietní strava může velmi dobře ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? ...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Elektrický krouhač ovoce a zeleniny

Nekompromisní vůči jakékoliv zelenině a ovoci Kulinářské vášně mnohdy narážejí na nečekané překážky, jako je nutnost rychlého nakrouhání zeleniny či ovoce, což je často obtížné a nebezpečné úkon. Avšak, s nástrojem, kterým se dnes zabýváme, nelze hovořit jinak než jako o věrném parťákovi do kuchyně. Tento elektrický krouhač zeleniny a ovoce je vybaven výkonnými čepelemi, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Multifunkční kráječ zeleniny s cedníkem

Kráječ zeleniny s cedníkem se stane oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Nastrouhejte si zeleninu nebo ovoce přesně podle Vašich představ a požadavků. Na výběr máte ze 7 různých nástavců, které lze snadno vyměňovat. Nastrouhanou zeleninu a ovoce lze ihned propláchnout pomocí otočného cedníku, do kterého nastrouhaná zelenina rovnou padá. Chránič prstů pro maximální bezpečnos...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin - 22x25 cm

V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - t...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostl...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

<p></p><p style="text-align:justify;"> Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.</p> <p style="text-align:justify;"> V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsící...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kráječ zeleniny a ovoce s cedítkem

Obsah balení: - 1 ks Kráječ zeleniny a ovoce s cedítkemUsnadněte si práci v kuchyni s tímto multifunkčním výrobkem! Košík usnadňuje mytí zeleniny a ovoce. Nemusíte se obávat, že by z něj produkty vyklouzly, protože vnitřní košík se nakloní a poté se vrátí na své místo. Kromě mytí jídla s ním můžete dokonce cedit těstoviny. Malá rukojeť má protiskluzový p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - Petr Klíma

S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - Petr Klíma

<p></p><p> S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji.<br /> <br /> Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou - Weissenberger Christiane

Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířené nemoci a praktických rad, jak s ní lépe žít, zjistíte, že i dietní strava může velmi dobře ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí

Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř! Tato kniha vám dokáže, že to zvládnout jde, navíc celkem snadno. Její autorka Kateřina Enders jde ale ještě dál - nesnaží se jen za každou cenu nasytit tělo, dod...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny - 21x25 cm, Sleva 61%

Edice Apetit. Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteč...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

<p>Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabul...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zá...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jak...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit

Anotace: Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měs&...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla - Michal Hugo Hromas

Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Popron.cz Multifunkční kráječ zeleniny s cedníkem

Kráječ zeleniny s cedníkem se stane oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Nastrouhejte si zeleninu nebo ovoce přesně podle Vašich představ a požadavků. Na výběr máte ze 7 různých nástavců, které lze snadno vyměňovat. Nastrouhanou zeleninu a ovoce lze ihned propláchnout pomocí otočného cedníku, do kterého nastrouhaná zelenina rovnou padá. Chránič prstů pro maximální bezpečno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kilner FERMENTATION SET dóza na kvašení zeleniny 3 l

Chcete zůstat fit během podzimních plískanic, zimních chumelenic i jarního aprílového počasí? Nemusíte hned běžet vykoupit lékárnu. K tomu, abyste byli po celý rok zásobeni vitamínem C, minerály, enzymy a probiotickými kulturami, vám postačí čerstvá zelenina, trocha soli a tato fermentační sada značky Kilne...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla XYZ

Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na K...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas

<p>Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování</p><p>Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španěl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla - Michal Hugo Hromas

Anotace: Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového nat&aac...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí - Kateřina Enders

<p>Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř! Tato kniha vám dokáže, že to zvládnout jde, navíc celkem snadno. Její autorka Kateřina Enders jde ale ještě dál - nesnaží se jen za každou cenu nasyti...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Buddhovy Misky - Ttradiční jídla v novém pojetí - Kateřina Enders

Anotace: Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!Tato kniha vám doká...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání (978-80-264-1801-6)

Elektronická kniha - autor Christiane Weissenberger, 96 stran Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířen...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání - Christiane Weissenberger, Sven-David Müller e-kniha

Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kniha Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny pro celou rodinu Petr Klíma

Kuchařka od šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life: Český veganský šéfkuchař Petr Klíma spojuje zkušenosti ze světové gastronomie s denní praxí v restauraci i v domácí kuchyni. Využívá originální postupy a sezonní suroviny. Spolu se škálou luštěnin hraje v jeho receptech velkou roli také čerstvá lokální zelenina z farmářských trhů. Všechny recepty navíc nejen sestav...

Více informací
Dostupnost: skladem

SALVEST Prestó BIO Polévka z kuřecích prsíček a zeleniny (300 g) (4740073073773)

Kapsička pro děti - hotové jídlo, pro děti od 36 měsíců, bio kvalita, v balení 1 ks SALVEST Prestó BIO je polévka z kuřecích prsíček a zeleninového pyré vhodná pro děti od 3 let. Je to rychlá a chutná večeře či oběd, které nevyžadují dlouhé vaření na páře ani jinou přípravu. Balení ve formě kapsičky stačí přelít do misky a ohřát v mikrovlnné troubě nebo kastrůlk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla | Michal Hugo Hromas, Štěpán Lohr

Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-759-7882-0)

Elektronická kniha - autor Michal Hugo Hromas, 288 stran, česky Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-7597-882-0)

Kniha - autor Michal Hugo Hromas, česky, pevná bez přebalu lesklá Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Recepty se zeleninou beze zbytků - Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu - Linda Ly

<p>Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? <br /> Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu - od jedno...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Recepty se zeleninou beze zbytků: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu (978-80-87529-61-4)

Kniha - autor Linda Ly, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadit...

Více informací
Dostupnost: skladem

Herbář ze zahrady přímo na talíř

„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Herbář ze zahrady přímo na talíř

„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Ze zahrádky až na stůl - Inna Valoušková

Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tierra Verde Vločky ze žlučového mýdla 400g

Co je to, jak to funguje Vločky z pracího mýdla s přídavkem hovězí žluči. Žluč obsahuje různé druhy enzymů, které mají schopnost rozkládat tuky a bílkoviny. Jsou velmi účinné při odstraňování skvrn a nečistot zejména organického původu (mastnota, ovoce a zelenina, krev, inkoust, tráva, červené víno, potraviny). K čemu se používá Na rozdíl od kusového žlučového mýdla ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová

„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...

Více informací
Dostupnost: skladem

Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová

<p>„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtená...

Více informací
Dostupnost: skladem

Herbář ze zahrady přímo na talíř - Winterová Kateřina

„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Zdravý den Sladidlo ze stévie kapky natural 50 ml

Sladidlo kapky 50ml, natural 100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zdravý den Sladidlo ze stévie kapky čokoláda 50ml

100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo studených nápojů, koláčů, a dal...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zdravý den Sladidlo ze stévie kapky malina 50ml

Sladidlo kapky 50ml, malina 100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Auga Polévka Ze tří druhů čočky 400 g BIO

Vydatná a chutná 400g porce 100% organické polévky ze tří druhů čočky (hnědá, červená, zelená), vybrané bio zeleniny a brambor zachutná nejen veganům. Jemně dochucená čočková polévka podpoří váš zdravý životní styl. Čerstvé a kvalitní bio polévky z prémiové zeleniny jsou připraveny k rychlé přípravě a konzumaci. Bio čočková polévka od Auga O...

Více informací
Dostupnost: skladem

Herbář ze zahrady přímo na talíř (978-80-7404-343-7)

Kniha - autor Kateřina Winterová, 272 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme zdravě ze spíže: Vařte z toho, co máte doma - autorů kolektiv

<p>Přišli jste domů z práce a nechce se vám na nákup? Právě vám volal někdo z rodiny, že se neplánovaně staví na sobotní oběd a vy byste jim rádi uvařili domácí stravu? Mise této kuchařky je jasná – naučit se vařit a jíst zdravě i v době, kdy je potřeba spoléhat se na zásoby ve spíži nebo lednici a na nákup prostě není prostor ani čas. Dali jsme dohromady 70 nápadů...

Více informací
Dostupnost: skladem

Svěží kuchařka (978-80-906905-2-3)

Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 704 stran, česky Celkem 170 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro jaro a léto, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....

Více informací
Dostupnost: skladem

Voňavá kuchařka (978-80-906530-8-5)

Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 656 stran, česky Celkem 146 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro podzim a zimu, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....

Více informací
Dostupnost: skladem

Mňam aneb prima vařečka 2

Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!

Více informací
Dostupnost: skladem

Šťáva zeleninová 1 l WESERGOLD

Chutná zeleninová šťáva ze sedmi druhů zeleniny s trochou mořské soli. Zeleninový nápoj můžete přidat do smoothie nebo si ho vychutnat samotný.

Více informací
Dostupnost: skladem

ROK VE SVATOJÁNU

Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. S...

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Obědy a večeře nejen pro celiaky. 60 zdravých, rychlých a snadných receptů, kterým přijdou na chuť úplně všichni - Karla Pelikánová e-kniha

Stravujete se bezlepkově? Chybí vám fantazie na chutná a zdravá jídla? Nebo jste zrovna zjistili, že trpíte celiakií a postrádáte nápady pro bezlepkové pokrmy?

Více informací
Dostupnost: skladem

Postní kuchařka - od kořene po nať: 2. vydání (978-80-88244-35-6)

Kniha - autor Pavel Drdel, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravi...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3 4 5 6 7 ... 19
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK