Chutna jidla ze zeleniny
Pro vyhledávací frázi Chutna jidla ze zeleniny jsme na našem vyhledávači našli 1136 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Chutna jidla ze zeleniny trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Multifunkční kráječ zeleniny
Obsah balení: - 1 ks Multifunkční kráječ zeleniny - 3 ks Strouhací bubenUž vás nebaví sekat a krájet? Je mražená zelenina bez chuti? Zmrazená nakrájená zelenina usnadňuje práci, ale je méně zdravá. Rychle připravte zdravá domácí jídla bohatá na vitamíny! Multifunkční sekáček usnadňuje přípravu zdravých salátů, polévek a jiných jídel.
Více informacíTak chutná hygge - Svatava Vašková - 20x26 cm
Připravte si večeři ve stylu hygge. Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a jednoduché večeře. Aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. Všechna jídla uvařila a nafotila tak, aby vás výsledek inspiroval k tomu, že si stejnou atmosféru pohody vykouzlíte i u vás doma. A v čem vlastně hygge spočívá? Je...
Více informacíZdravá a chutná strava při onemocnění dnou
Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířené nemoci a praktických rad, jak s ní lépe žít, zjistíte, že i dietní strava může velmi dobře ...
Více informacíLuštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? ...
Více informacíLuštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? ...
Více informacíElektrický krouhač ovoce a zeleniny
Nekompromisní vůči jakékoliv zelenině a ovoci Kulinářské vášně mnohdy narážejí na nečekané překážky, jako je nutnost rychlého nakrouhání zeleniny či ovoce, což je často obtížné a nebezpečné úkon. Avšak, s nástrojem, kterým se dnes zabýváme, nelze hovořit jinak než jako o věrném parťákovi do kuchyně. Tento elektrický krouhač zeleniny a ovoce je vybaven výkonnými čepelemi, ...
Více informacíMultifunkční kráječ zeleniny s cedníkem
Kráječ zeleniny s cedníkem se stane oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Nastrouhejte si zeleninu nebo ovoce přesně podle Vašich představ a požadavků. Na výběr máte ze 7 různých nástavců, které lze snadno vyměňovat. Nastrouhanou zeleninu a ovoce lze ihned propláchnout pomocí otočného cedníku, do kterého nastrouhaná zelenina rovnou padá. Chránič prstů pro maximální bezpečnos...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin - 22x25 cm
V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - t...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostl...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
<p></p><p style="text-align:justify;"> Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.</p> <p style="text-align:justify;"> V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsící...
Více informacíKráječ zeleniny a ovoce s cedítkem
Obsah balení: - 1 ks Kráječ zeleniny a ovoce s cedítkemUsnadněte si práci v kuchyni s tímto multifunkčním výrobkem! Košík usnadňuje mytí zeleniny a ovoce. Nemusíte se obávat, že by z něj produkty vyklouzly, protože vnitřní košík se nakloní a poté se vrátí na své místo. Kromě mytí jídla s ním můžete dokonce cedit těstoviny. Malá rukojeť má protiskluzový p...
Více informacíLuštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - Petr Klíma
S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí ...
Více informacíLuštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - Petr Klíma
<p></p><p> S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji.<br /> <br /> Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co v...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...
Více informacíZdravá a chutná strava při onemocnění dnou - Weissenberger Christiane
Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířené nemoci a praktických rad, jak s ní lépe žít, zjistíte, že i dietní strava může velmi dobře ...
Více informacíBuddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř! Tato kniha vám dokáže, že to zvládnout jde, navíc celkem snadno. Její autorka Kateřina Enders jde ale ještě dál - nesnaží se jen za každou cenu nasytit tělo, dod...
Více informacíLÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny - 21x25 cm, Sleva 61%
Edice Apetit. Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteč...
Více informacíApetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
<p>Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabul...
Více informacíApetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zá...
Více informacíJaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jak...
Více informacíJaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měs&...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Michal Hugo Hromas
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...
Více informacíPopron.cz Multifunkční kráječ zeleniny s cedníkem
Kráječ zeleniny s cedníkem se stane oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Nastrouhejte si zeleninu nebo ovoce přesně podle Vašich představ a požadavků. Na výběr máte ze 7 různých nástavců, které lze snadno vyměňovat. Nastrouhanou zeleninu a ovoce lze ihned propláchnout pomocí otočného cedníku, do kterého nastrouhaná zelenina rovnou padá. Chránič prstů pro maximální bezpečno...
Více informacíKilner FERMENTATION SET dóza na kvašení zeleniny 3 l
Chcete zůstat fit během podzimních plískanic, zimních chumelenic i jarního aprílového počasí? Nemusíte hned běžet vykoupit lékárnu. K tomu, abyste byli po celý rok zásobeni vitamínem C, minerály, enzymy a probiotickými kulturami, vám postačí čerstvá zelenina, trocha soli a tato fermentační sada značky Kilne...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla XYZ
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na K...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas
<p>Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování</p><p>Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španěl...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Michal Hugo Hromas
Anotace: Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového nat&aac...
Více informacíBuddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí - Kateřina Enders
<p>Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř! Tato kniha vám dokáže, že to zvládnout jde, navíc celkem snadno. Její autorka Kateřina Enders jde ale ještě dál - nesnaží se jen za každou cenu nasyti...
Více informacíBuddhovy Misky - Ttradiční jídla v novém pojetí - Kateřina Enders
Anotace: Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!Tato kniha vám doká...
Více informacíZdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání (978-80-264-1801-6)
Elektronická kniha - autor Christiane Weissenberger, 96 stran Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života. Kromě pochopení příčin této velmi rozšířen...
Více informacíZdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání - Christiane Weissenberger, Sven-David Müller e-kniha
Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života.
Více informacíKniha Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny pro celou rodinu Petr Klíma
Kuchařka od šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life: Český veganský šéfkuchař Petr Klíma spojuje zkušenosti ze světové gastronomie s denní praxí v restauraci i v domácí kuchyni. Využívá originální postupy a sezonní suroviny. Spolu se škálou luštěnin hraje v jeho receptech velkou roli také čerstvá lokální zelenina z farmářských trhů. Všechny recepty navíc nejen sestav...
Více informacíSALVEST Prestó BIO Polévka z kuřecích prsíček a zeleniny (300 g) (4740073073773)
Kapsička pro děti - hotové jídlo, pro děti od 36 měsíců, bio kvalita, v balení 1 ks SALVEST Prestó BIO je polévka z kuřecích prsíček a zeleninového pyré vhodná pro děti od 3 let. Je to rychlá a chutná večeře či oběd, které nevyžadují dlouhé vaření na páře ani jinou přípravu. Balení ve formě kapsičky stačí přelít do misky a ohřát v mikrovlnné troubě nebo kastrůlk...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla | Michal Hugo Hromas, Štěpán Lohr
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s o...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-759-7882-0)
Elektronická kniha - autor Michal Hugo Hromas, 288 stran, česky Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-7597-882-0)
Kniha - autor Michal Hugo Hromas, česky, pevná bez přebalu lesklá Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení ...
Více informacíRecepty se zeleninou beze zbytků - Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu - Linda Ly
<p>Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? <br /> Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu - od jedno...
Více informacíRecepty se zeleninou beze zbytků: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu (978-80-87529-61-4)
Kniha - autor Linda Ly, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadit...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...
Více informacíZe zahrádky až na stůl - Inna Valoušková
Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úr...
Více informacíTierra Verde Vločky ze žlučového mýdla 400g
Co je to, jak to funguje Vločky z pracího mýdla s přídavkem hovězí žluči. Žluč obsahuje různé druhy enzymů, které mají schopnost rozkládat tuky a bílkoviny. Jsou velmi účinné při odstraňování skvrn a nečistot zejména organického původu (mastnota, ovoce a zelenina, krev, inkoust, tráva, červené víno, potraviny). K čemu se používá Na rozdíl od kusového žlučového mýdla ...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová
<p>„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtená...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř - Winterová Kateřina
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům uniká...
Více informacíZdravý den Sladidlo ze stévie kapky natural 50 ml
Sladidlo kapky 50ml, natural 100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo s...
Více informacíZdravý den Sladidlo ze stévie kapky čokoláda 50ml
100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo studených nápojů, koláčů, a dal...
Více informacíZdravý den Sladidlo ze stévie kapky malina 50ml
Sladidlo kapky 50ml, malina 100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo s...
Více informacíAuga Polévka Ze tří druhů čočky 400 g BIO
Vydatná a chutná 400g porce 100% organické polévky ze tří druhů čočky (hnědá, červená, zelená), vybrané bio zeleniny a brambor zachutná nejen veganům. Jemně dochucená čočková polévka podpoří váš zdravý životní styl. Čerstvé a kvalitní bio polévky z prémiové zeleniny jsou připraveny k rychlé přípravě a konzumaci. Bio čočková polévka od Auga O...
Více informacíHerbář ze zahrady přímo na talíř (978-80-7404-343-7)
Kniha - autor Kateřina Winterová, 272 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze z...
Více informacíLéto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte ...
Více informacíJíme zdravě ze spíže: Vařte z toho, co máte doma - autorů kolektiv
<p>Přišli jste domů z práce a nechce se vám na nákup? Právě vám volal někdo z rodiny, že se neplánovaně staví na sobotní oběd a vy byste jim rádi uvařili domácí stravu? Mise této kuchařky je jasná – naučit se vařit a jíst zdravě i v době, kdy je potřeba spoléhat se na zásoby ve spíži nebo lednici a na nákup prostě není prostor ani čas. Dali jsme dohromady 70 nápadů...
Více informacíAuga - Bio Polévka ze tří druhů čočky, 400g *CZ-BIO-001 certifikát
Auga - Bio Polévka ze tří druhů čočky, 400g
Více informacíSvěží kuchařka (978-80-906905-2-3)
Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 704 stran, česky Celkem 170 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro jaro a léto, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....
Více informacíVoňavá kuchařka (978-80-906530-8-5)
Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 656 stran, česky Celkem 146 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro podzim a zimu, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....
Více informacíMňam aneb prima vařečka 2
Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!
Více informac튝áva zeleninová 1 l WESERGOLD
Chutná zeleninová šťáva ze sedmi druhů zeleniny s trochou mořské soli. Zeleninový nápoj můžete přidat do smoothie nebo si ho vychutnat samotný.
Více informacíROK VE SVATOJÁNU
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. S...
Více informacíObědy a večeře nejen pro celiaky. 60 zdravých, rychlých a snadných receptů, kterým přijdou na chuť úplně všichni - Karla Pelikánová e-kniha
Stravujete se bezlepkově? Chybí vám fantazie na chutná a zdravá jídla? Nebo jste zrovna zjistili, že trpíte celiakií a postrádáte nápady pro bezlepkové pokrmy?
Více informacíPostní kuchařka - od kořene po nať: 2. vydání (978-80-88244-35-6)
Kniha - autor Pavel Drdel, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravi...
Více informacíPodobné fráze: sekacek zeleniny ecg | plan toys sada zeleniny | kr c3 a1je c4 8d zeleniny | strouhadlo zeleniny | uvnitr ovoce i zeleniny | profikoreni chutna zelenina 1kg | zdrava a chutna strava pro zeny 50 | profikoreni chutna zelenina 50g | kouzla ze zeleniny a ovoce | varime pestre ze zeleniny | kvety ze zeleniny a melounu | fondue ze syra masa i zeleniny | robot na strouhani zeleniny | recepty na zavarovani zeleniny | susicka ovoce a zeleniny | spiralizer krajec zeleniny | spiralovy krajec zeleniny | cerstve stavy z ovoce a zeleniny | krajec ovoce a zeleniny atp | doza na kvaseni zeleniny | strouhadlo ovoce a zeleniny | susicka ovoce a zeleniny nerez | kosik plny ovoce a zeleniny | pochoutky z ovoce a zeleniny | plastovy cistic zeleniny a ovoce | krajec ovoce a zeleniny chopper | termobox na prepravu zeleniny | vegiwash myti ovoce a zeleniny | elektricky krajec zeleniny | odstavnovac ovoce a zeleniny | odstavnovace ovoce a zeleniny | semena zeleniny a kvetin | alltoys plny ovoce a zeleniny | krouhac krajec zeleniny mvsa | krajec ovoce a zeleniny spiromat