Cukrarska vyroba 1
Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba 1 jsme na našem vyhledávači našli 8 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba 1 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Cukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III
Anotace: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolo...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha
<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...
Více informacíCukrářská výroba I, 5. vydání - Ludvík Bláha
<p>Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příč...
Více informacíCukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnoh...
Více informacíCukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...
Více informacíPodobné fráze: vyroba lesku na rty 3 v 1 | ses 1151 vyroba brozi | vyroba svicek sleva 13 | vyroba zmrzliny 1ks | cukrarska potahovaci hmota k2 10kg | jem cukrarska zdobici spicka hvezda 1m | cukrarska zdobici spicka c 70 listova 10mm | cukrarska zdobici spicka rezana 1m decora | wilton cukrarska zdobici spicka 16 rezana | cukrarska vitrina nordline rtw 120 | prepravka cukrarska nosnost 10kg | massa ticino cukrarska poleva bila 1 kg | jem cukrarska zdobici spicka 1s rezana | cukrarska potahovaci hmota k2 1kg | carla cukrarska poleva tmava 100g | prepravka cukrarska stredni 600 400 135 mm | kabelka rucni vyroba vzor 1 | domaci vyroba mostu 80 247 1445 0 | nuz 10 5 micarta rucni vyroba | ceska vyroba houpacka 3 v 1 konik | ceska vyroba zinka tetra 1 ks | nuz 10 micarta rucni vyroba | nuz 15 micarta rucni vyroba | upinadlo 1 6m ceska vyroba | vyroba mydel zvirata sleva 17 | ceska vyroba autobag fleece 2 v 1 | upinadlo 1 2m ceska vyroba | cukrarska sada | sterka cukrarska | sada cukrarska 8 ks | cukrarska sterka | cukrarska vitrina | iso 11526 vyroba magnetu muffiny 18843 | iso 11525 vyroba magnetu ocean 1632 | iso 11532 vyroba magnetu vesmir 1629