Cukrarske recepty
Pro vyhledávací frázi Cukrarske recepty jsme na našem vyhledávači našli 44 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarske recepty trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Cukrářské studio
V posledních letech se malé dortíky zvané cupcakes staly naprostým hitem a postupně nahrazují klasické dorty. Jsou snadnější na přípravu a nemusí se porcovat. Vždy je můžete dozdobit ingrediencemi, které máte rádi, každý cupcake může být originální. S kreativní sadou Cukrářské studio z edice Albi Crafts si můžeš upéct vlastní cupcaky pro sebe nebo připravit pohoštění pro ...
Více informacíCukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty
Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muf?nek – působil ještě chutněji? ***** Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti. Podrobné návody vás naučí připravovat ozdoby z cukrářské hmoty, marcipánu, čokolády nebo isomal...
Více informacíCukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty
Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muf?nek – působil ještě chutněji? ***** Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti. Podrobné návody vás naučí připravovat ozdoby z cukrářské hmoty, marcipánu, čokolády nebo isomalt...
Více informacíCukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty - Puchalka Klaudia
Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muf?nek – působil ještě chutněji? ***** Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti. Podrobné návody vás naučí připravovat ozdoby z cukrářské hmoty, marcipánu, čokolády nebo isomal...
Více informacíCukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty - Klaudia Puchałka
<p>Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muf?nek – působil ještě chutněji? ***** Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti. Podrobné návody vás naučí připravovat ozdoby z cukrářské hmoty, marcipánu, čokolády ne...
Více informacíCukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty - Klaudia Puchałka
Anotace: Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor - i nenápadný mufinek - působil ještě chutněji?*****Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro ne...
Více informacíHelenčino pečení Rodinné recepty
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné "poklady", které si předávají z generace na generaci. "Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoupit...
Více informacíHelenčino pečení - Rodinné recepty
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci. „Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoupit...
Více informacíAmonium, cukrářské droždí Hmotnost: 100 g
Klíčové vlastnosti Specifická textura: amonium zaručuje nepravidelné póry a zajímavou texturu pečiva, což je obzvláště vhodné pro tradiční druhy cukroví. Nehladký povrch: v důsledku vznikajícího plynu při pečení není povrch pečiva hladký, což přidává na autentičnosti a vizuálním vzhledu. Složení...
Více informacíAmonium, cukrářské droždí Hmotnost: 500 g
Klíčové vlastnosti Specifická textura: amonium zaručuje nepravidelné póry a zajímavou texturu pečiva, což je obzvláště vhodné pro tradiční druhy cukroví. Nehladký povrch: v důsledku vznikajícího plynu při pečení není povrch pečiva hladký, což přidává na autentičnosti a vizuálním vzhledu. Složení...
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky
Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky
Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky - Klára Trnková
Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky - Trnková Klára
Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky - Klára Trnková
<p>Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.</p>
Více informacíHelenčino pečení Rodinné recepty - Helena Vybíralová
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné "poklady", které si předávají z generace na generaci. "Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoupit...
Více informacíHelenčino pečení - Rodinné recepty - Vybíralová Helena
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci. „Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoup...
Více informacíHelenčino pečení - Rodinné recepty - Helena Vybíralová
<p>Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek Helenčino pečení najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné "poklady", které si předávají z generace na generaci.<br /><br /> "Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější,...
Více informacíTajné narozeninové recepty naší babičky (978-80-87209-78-3)
Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.
Více informacíHelenčino pečení Rodinné recepty (978-80-88098-13-3)
Kniha - autor Helena Vybíralová, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné "poklady", které si předávají z generace na generaci. "Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a dopor...
Více informacíModerní česká cukrařina - Josef Maršálek - 20x23 cm, Sleva 61%
Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře. Česká moderní cukrařina Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního do...
Více informacíHelenčino pečení Velikonoční mámení - Helena Vybíralová
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou děti. Sladké jahody, šťavnaté a křupavé třešně, mlaďoučkou kopřivu, c...
Více informacíSladce Pečeme podle Herbáře - Kateřina Winterová
Zlatá kniha moučníků navazuje na úspěšnou sérii kuchařek Kateřiny Winterové Vaříme podle Herbáře a představuje ty nejlepší dezerty na každý den i pro slavnostní chvíle, tradiční české koláče, buchty a bábovky, světové chlebíčky, cukrářské řezy, nádherné dorty i dezerty na dvě sousta. Klasické i moderní moučníky doplňuje chléb a pečivo i obřadní velikonoční a vánoční sladk...
Více informacíHelenčino pečení Velikonoční mámení (978-80-88098-61-4)
Kniha - autor Helena Vybíralová, 120 stran, česky, spirálová, kroužková Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně ...
Více informacíHelenčino pečení - Velikonoční mámení - Helena Vybíralová
Anotace: Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou děti. Sladké jahody, šťavnaté a křupavé třešně, mlaďoučko...
Více informacíHelenčino pečení - Velikonoční mámení - Vybíralová Helena, Sleva 58%
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou děti. Sladké jahody, šťavnaté a křupavé třešně, mlaďoučkou kopřivu, ...
Více informacíPečenie pre deti
Skvelá knižka plná originálnych receptov na tie najlepšie sladké maškrtky pre deti!Recepty vymyslel známy francúzsky šéfkuchár, vyskúšal ich spolu s deťmi od 5 do 10 rokov a pridal aj pár vtipných nápadov a dobrých rád. Deti si môžu upiecť jednoduché čokoládové guľky, šťavnaté Magdalénky, veterníčky, medovníkové panáčiky, hrušky v tulipáne, skvelé tiramisu, ba dokonca aj ...
Více informacíHelenčino pečení Velikonoční mámení
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou děti. Sladké jahody, šťavnaté a křupavé třešně, mlaďoučkou kopřivu, ...
Více informacíCukráreň Petry Tóthovej
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknú napríklad zo sloních sĺz alebo ...
Více informacíCukrařinka: pečeme s láskou (978-80-768-3308-1)
Elektronická kniha - autor Andrea Burešová Lišková, 232 stran, česky Andrea Burešová je známou a zdatnou cukrářkou. Už jako malou ji maminka zasvětila do tajů kuchyně a naučila různé cukrářské fígle – jak mít dokonale vykynuté těsto nebo jak nepřipálit buchty. Když se Andree narodili její dva synové, začala jim péct dorty a tvořit postavičky z marcipánu. Pak se občas oz...
Více informacíHelenčino pečení - Velikonoční mámení - Helena Vybíralová
<p></p><p> Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě!</p> <p> Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou děti. Sladké jahod...
Více informacíPéct, milovat a žít - Josef Maršálek
<p>Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář. Dlouhá léta působil ve Velké Británii, kde dosáhl významného postavení ve slavném obchodním domě Harrods a vypracoval se na jednoho z nejrenomovanějších odborníků svého oboru. Pomáhal také zakládat cukrářský podnik v Indii, cestoval a inspiraci hledal po celém světě. Před pár lety se...
Více informacíLulus cukrárka
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách.Nádherné torty, macarons, či mini dezerty, to všetko objavíte v tejto cukrárskej knihe, ktorá je pretkaná aj podrobnými obrázkovými postupni, ktoré vás receptom prevedú krok ...
Více informacíTefal QB310138 Wizzo - vystavený kus
Příkon 1000 W, Materiál nádoby Kov, Obsah nádoby 4 l, Počet rychlostí 7 další specifikace Užij si perfektního pomocníka s příkonem 1500 W Vyber si z 8 požadovaných rychlosti přesně tu, kterou potřebuješ S velkým objemem mísy 4 l můžeš rozšířit své pole možností S planetárím systémem míchání nabízí profesionální mixování, míchání, šlehání.. Vysoce kval...
Více informacíValdemar Grešík Vanilkový extrakt 10 ml
Přírodní složení pro autentickou chuť Vanilkový extrakt je vyroben z 10% výtažku z plodu vanilky, rozpuštěného ve 35% lihu, což zajišťuje, že každá kapka tohoto extraktu nese v sobě esenci pravé vanilky bez přidaného cukru. Díky tomu je tento extrakt ideální volbou pro přípravu pokrmů pro ty, kdo dbají na přirozenou chuť a kvalitu ingrediencí....
Více informacíAROCO Punčové aroma Objem: 20 ml
Univerzální použití Punčové aroma je navrženo tak, aby obohatilo širokou škálu alkoholických nápojů a likérů, poskytující jim výraznou a nezaměnitelnou chuť. Jeho použití se však neomezuje pouze na alkoholické receptury. Toto aroma je také výborným pomocníkem v cukrářství, ...
Více informacíOchucovací pasta limetka 100g
Klíčové vlastnosti Všestranné použití: ideální pro zmrzliny, krémy, dortové korpusy, těsta, ganáže a mousse. Extra koncentrovaná: zajistí vašim pokrmům dokonalou chuť a barvu s minimálním množstvím pasty. Intenzivní chuť limetky: přináší do vašich dezertů svěží a pikantní nádech.
Více informacíTefal Promix QB102D11 červený
Kuchyňský robot Tefal Promix QB102D11 Vlastnosti * Litinový kuchyňský robot Promix * Příkon: 900 W se 6 možnostmi nastavení rychlosti * Planetární pohyb při míchání pro hladkou, rychlou a homogenní přípravu * Unikátní technologie Flex Whisk pro dokonalý nadýchaný sníh i z jediného vejce * 7 nástavců: hnětací hák, há...
Více informacíBalíček biografie
<p> <u><strong>Můj svět:</strong></u></p> <p> Peter Sagan jako první cyklista v historii vyhrál třikrát za sebou mistrovství světa v silničním závodě. Už jen tím se zařadil mezi nejlepší cyklisty všech dob. Ale to je jen zlomek příběhu, nyní máte možnost poprvé nahlédnout do Peterova osobního života, do zákulisí jeho týmu, do je...
Více informacíCarla Fondánová poleva Hmotnost: 15 kg
Složení zaručující kvalitu Základem této fondánové polevy je cukr, glukózový sirup a voda. Jednoduchost složení garantuje čistou a jemnou chuť, která nenaruší, ale naopak podtrhne chuťový profil vašich zákusků. Jednoduchá příprava Příprava fondánové polevy je snadná a rychlá. Stačí požadované množství polevy rozehřát ve vodní lázni na teplotu p...
Více informacíIrca S.p.A Náplň do pralinek Pistáciová s máslovými sušenkami 200g
Klíčové vlastnosti Jedinečná kombinace: perfektní směs máslových sušenek, bílé čokolády a pistáciové pasty. Všestranné použití: ideální pro plnění pralinek, jako protěr dortových korpusů, doplněk do dortových krémů, dezertů a...
Více informacíCarla Fondánová poleva Hmotnost: 0,5 kg
Složení zaručující kvalitu Základem této fondánové polevy je cukr, glukózový sirup a voda. Jednoduchost složení garantuje čistou a jemnou chuť, která nenaruší, ale naopak podtrhne chuťový profil vašich zákusků. Jednoduchá příprava Příprava fondánové polevy je snadná a rychlá. Stačí požadované množství polevy rozehřát ve vodní lázni na teplotu p...
Více informacíCarla Fondánová poleva Hmotnost: 5 kg
Složení zaručující kvalitu Základem této fondánové polevy je cukr, glukózový sirup a voda. Jednoduchost složení garantuje čistou a jemnou chuť, která nenaruší, ale naopak podtrhne chuťový profil vašich zákusků. Jednoduchá příprava Příprava fondánové polevy je snadná a rychlá. Stačí požadované množství polevy rozehřát ve vodní lázni na teplotu p...
Více informací