Culinaria francie kulinarni pruvodce
Culinaria Francie - Kulinární průvodce - André Dominé
<p></p><p>Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. </p> Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací, kde tisíce kuchařů uchovávají tradice vynikajícího kuchařského umění a ukazují své pozoruhodné tvůrčí ...
Více informacíCulinaria Itálie - Kulinární průvodce - Claudia Piras
<p>Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín. Kniha je samozřejmě doplněna celou řadou receptů na zmíněné speciality.</p>
Více informacíCulinaria Maďarsko - Kulinární průvodce - Anikó Gergelyová
<p>Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu...
Více informacíCulinaria Maďarsko: Kulinární průvodce (978-80-7529-477-7)
Kniha - autor Anikó Gergely, 320 stran, česky, polotuhá flexo Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovateln...
Více informací