Damska nocni kosilka lilie cerna

Pro vyhledávací frázi Damska nocni kosilka lilie cerna jsme na našem vyhledávači našli 3446 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damska nocni kosilka lilie cerna trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3446 produktů

Dámská noční košilka Donna Ivana černá S

Dámská noční košilka Donna Ivana černá S, Efektní dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy. Vrchní linie poprsí a rukávky jsou ušité z ažurové krajky s květinovým motivem. Košilka se směrem dolů lehce rozšiřuje. Model má délku nad kolena. Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka Donna Ivana černá XXL

Dámská noční košilka Donna Ivana černá XXL, Efektní dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy. Vrchní linie poprsí a rukávky jsou ušité z ažurové krajky s květinovým motivem. Košilka se směrem dolů lehce rozšiřuje. Model má délku nad kolena. Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá L

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá L, Dámská noční košilka, která je vyrobená z příjemného saténu. Délku úzkých ramínek je možné nastavit. Na prsou a v horní linii modelu je efektní síťovina s krajkou s květinovým motivem. Košilka má střih, který se směrem dolů lehce rozšiřuje. Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá L

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá L, Sexy průhledná dámská noční košilka s měkkými košíčky z efektní krajky. Košilka má přiléhavý střih, který svůdně zvýrazňuje tvary ženské postavy. Ramínka jsou tenká a jejich délku je možné nastavit. Komplet doplňují černé kalhotky string (tanga). Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá XXL

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá XXL, Sexy průhledná dámská noční košilka s měkkými košíčky z efektní krajky. Košilka má přiléhavý střih, který svůdně zvýrazňuje tvary ženské postavy. Ramínka jsou tenká a jejich délku je možné nastavit. Komplet doplňují černé kalhotky string (tanga). Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá XL

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá XL, Sexy průhledná dámská noční košilka s měkkými košíčky z efektní krajky. Košilka má přiléhavý střih, který svůdně zvýrazňuje tvary ženské postavy. Ramínka jsou tenká a jejich délku je možné nastavit. Komplet doplňují černé kalhotky string (tanga). Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá S

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá S, Sexy průhledná dámská noční košilka s měkkými košíčky z efektní krajky. Košilka má přiléhavý střih, který svůdně zvýrazňuje tvary ženské postavy. Ramínka jsou tenká a jejich délku je možné nastavit. Komplet doplňují černé kalhotky string (tanga). Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá XL

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá XL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z příjemného saténu. Délku úzkých ramínek je možné nastavit. Na prsou a v horní linii modelu je efektní síťovina s krajkou s květinovým motivem. Košilka má střih, který se směrem dolů lehce rozšiřuje. Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá M

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá M, Dámská noční košilka, která je vyrobená z příjemného saténu. Délku úzkých ramínek je možné nastavit. Na prsou a v horní linii modelu je efektní síťovina s krajkou s květinovým motivem. Košilka má střih, který se směrem dolů lehce rozšiřuje. Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá M

Dámská noční košilka DKaren Jovita černá M, Sexy průhledná dámská noční košilka s měkkými košíčky z efektní krajky. Košilka má přiléhavý střih, který svůdně zvýrazňuje tvary ženské postavy. Ramínka jsou tenká a jejich délku je možné nastavit. Komplet doplňují černé kalhotky string (tanga). Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka TOSCANA černá M

Dámská noční košilka TOSCANA černá M, Viskózová dámská noční košilka. Košilka má tenká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Ramínka se na zádech křižují. Model zdobí ve výstřihu, pod poprsím a na zádech průsvitná krajka. Složení: 85 % viskóza, 10 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka TOSCANA černá L

Dámská noční košilka TOSCANA černá L, Viskózová dámská noční košilka. Košilka má tenká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Ramínka se na zádech křižují. Model zdobí ve výstřihu, pod poprsím a na zádech průsvitná krajka. Složení: 85 % viskóza, 10 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka TOSCANA černá S

Dámská noční košilka TOSCANA černá S, Viskózová dámská noční košilka. Košilka má tenká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Ramínka se na zádech křižují. Model zdobí ve výstřihu, pod poprsím a na zádech průsvitná krajka. Složení: 85 % viskóza, 10 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka TOSCANA černá XL

Dámská noční košilka TOSCANA černá XL, Viskózová dámská noční košilka. Košilka má tenká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Ramínka se na zádech křižují. Model zdobí ve výstřihu, pod poprsím a na zádech průsvitná krajka. Složení: 85 % viskóza, 10 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka NIKA černá XL

Dámská noční košilka NIKA černá XL, Dámská noční košilka s originálním střihem, která je vyrobená z viskózy a krajky. Model má výstřih ve tvaru písmene "V". Krajková vrchní část košilky imituje bolerko. Záda jsou krajková. Košilka je k dostání ve dvou barvách. Složení: 80 % viskóza, 15 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka NIKA černá M

Dámská noční košilka NIKA černá M, Dámská noční košilka s originálním střihem, která je vyrobená z viskózy a krajky. Model má výstřih ve tvaru písmene "V". Krajková vrchní část košilky imituje bolerko. Záda jsou krajková. Košilka je k dostání ve dvou barvách. Složení: 80 % viskóza, 15 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka NIKA černá L

Dámská noční košilka NIKA černá L, Dámská noční košilka s originálním střihem, která je vyrobená z viskózy a krajky. Model má výstřih ve tvaru písmene "V". Krajková vrchní část košilky imituje bolerko. Záda jsou krajková. Košilka je k dostání ve dvou barvách. Složení: 80 % viskóza, 15 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka NIKA černá S

Dámská noční košilka NIKA černá S, Dámská noční košilka s originálním střihem, která je vyrobená z viskózy a krajky. Model má výstřih ve tvaru písmene "V". Krajková vrchní část košilky imituje bolerko. Záda jsou krajková. Košilka je k dostání ve dvou barvách. Složení: 80 % viskóza, 15 % polyamid, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka ERIN černá S

Dámská noční košilka ERIN černá S, Dámská noční košilka, která je vyrobená z velmi kvalitní viskózy. Košilka má úzká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Košíčky jsou krajkové. Model je na zádech a pod poprsím ozdobený krajkou. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá S

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá S, Dámská noční košilka, která je vyrobená z příjemného saténu. Délku úzkých ramínek je možné nastavit. Na prsou a v horní linii modelu je efektní síťovina s krajkou s květinovým motivem. Košilka má střih, který se směrem dolů lehce rozšiřuje. Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá XXL

Dámská noční košilka DKaren Wirydiana černá XXL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z příjemného saténu. Délku úzkých ramínek je možné nastavit. Na prsou a v horní linii modelu je efektní síťovina s krajkou s květinovým motivem. Košilka má střih, který se směrem dolů lehce rozšiřuje. Složení: 100 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská noční košilka LingaDore 5504LD 4XL černá

Dámská noční košilka LingaDore 5504LD 4XL černá, Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je dlouhá, je ušitá z příjemného saténového materiálu. Vpředu má kulatý výstřih, na zádech je našitá krásná vyšívaná krajka v kombinaci s tylovou látkou. Ramínka jsou úzká a jsou délkově nastavitelná. Materiálové složení: 100% polyester...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka LingaDore 5504LD XL černá

Dámská noční košilka LingaDore 5504LD XL černá, Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je dlouhá, je ušitá z příjemného saténového materiálu. Vpředu má kulatý výstřih, na zádech je našitá krásná vyšívaná krajka v kombinaci s tylovou látkou. Ramínka jsou úzká a jsou délkově nastavitelná. Materiálové složení: 100% polyester...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka PAULINA černá S

Dámská noční košilka PAULINA černá S, Dámská noční košilka s krátkými rukávy. Košilka je ušitá z příjemné látky. Košíčky jsou profilované a jsou vyrobené z vyšívané krajky podšité viskózou. Na přední dílu modelu je ozdobná mašlička. Rukávy jsou tylové. Spodní okraj košilky je ozdobený tylovým volánkem. Složení: 92 % viskóza, 8 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka ALEXIA černá 36

Dámská noční košilka ALEXIA černá 36, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy. Vrchní linii poprsí tvoří síťovina ozdobená květinovým vzorem v kontrastní barvě. Model má krátké rukávy. Košilka má délku nad kolena a směrem dolů se rozšiřuje. Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka ALEXIA černá 38

Dámská noční košilka ALEXIA černá 38, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy. Vrchní linii poprsí tvoří síťovina ozdobená květinovým vzorem v kontrastní barvě. Model má krátké rukávy. Košilka má délku nad kolena a směrem dolů se rozšiřuje. Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka LingaDore 6614CH XL Černá

Dámská noční košilka od značky LingaDore. Noční košilka je volná a pohodlná. Je hladká, v kombinaci s ozdobnou a jemnou krajkou. Má tenká ramínka, která jsou na zádech překřížená. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH L černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH M Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH S Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH XL Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH XXL Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka ANETTE černá S

Anette - to je dámská noční košilka, která je vyrobená ze saténu. Košilka má tenká ramínka. Model je vzadu ozdobený efektní kajkou. Košilka Anette je k dostání ve velikostech S - XL. Složení: 94 % polyester, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH L Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH M Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH S Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH XL Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Lingadore 1400CH XXL Černá

Dámská noční košilka značky LingaDore. Košilka je celá hladká ze saténového materiálu. Lehounce pruží. Ramínka jsou tenká, která se dají délkově nastavit. Košilka je kratší do poloviny stehen. Materiálové složení: 100% polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská noční košilka Esotiq 40441 S černá

Dámská noční košilka Esotiq 40441 S černá, Krásná noční košilka od značky Esotiq. Lehká saténová košilka s tenkými ramínky má v přední části na dekoltu našitou ozdobnou krajku, stejně i tak na spodní části košilky. Byla navrhnuta známou polskou módní návrhářkou Eva Minge. Materiálové složení: 95% polyester, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka 3059 MK černá 38

Dámská noční košilka 3059 MK černá 38, Dámská noční košilka, která je navržená zejména pro budoucí maminky. Košilka je vyrobená z velmi kvalitního a měkkého černého materiálu. Model má funkční střih s odstřižením pod poprsím. Košilka se směrem dolů rozšiřuje, proto zakryje i rostoucí bříško. Díky záložkám pod poprsím model na bříšku pěkne splývá. Výstřih košilky zdobí pěk...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka 3059 MK černá 40

Dámská noční košilka 3059 MK černá 40, Dámská noční košilka, která je navržená zejména pro budoucí maminky. Košilka je vyrobená z velmi kvalitního a měkkého černého materiálu. Model má funkční střih s odstřižením pod poprsím. Košilka se směrem dolů rozšiřuje, proto zakryje i rostoucí bříško. Díky záložkám pod poprsím model na bříšku pěkne splývá. Výstřih košilky zdobí pěk...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka 3059 MK černá 42

Dámská noční košilka 3059 MK černá 42, Dámská noční košilka, která je navržená zejména pro budoucí maminky. Košilka je vyrobená z velmi kvalitního a měkkého černého materiálu. Model má funkční střih s odstřižením pod poprsím. Košilka se směrem dolů rozšiřuje, proto zakryje i rostoucí bříško. Díky záložkám pod poprsím model na bříšku pěkne splývá. Výstřih košilky zdobí pěk...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BUTTERFLY 19055 černá M

Dámská noční košilka BUTTERFLY 19055 černá M, Neobyčejná dámská noční košilka s boky z průsvitného materiálu s květinovým vzorem. Košíčky jsou uvnitř pokryté mikrovláknem a na vnější straně mají jemný materiál. Délku ramínek je možné nastavit. Složení: 93 % polyester, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BUTTERFLY 19055 černá S

Dámská noční košilka BUTTERFLY 19055 černá S, Neobyčejná dámská noční košilka s boky z průsvitného materiálu s květinovým vzorem. Košíčky jsou uvnitř pokryté mikrovláknem a na vnější straně mají jemný materiál. Délku ramínek je možné nastavit. Složení: 93 % polyester, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA černá M

Dámská noční košilka HERMIONA černá M, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA černá S

Dámská noční košilka HERMIONA černá S, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA černá L

Dámská noční košilka HERMIONA černá L, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA černá XL

Dámská noční košilka HERMIONA černá XL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA PLUS černá XXXL

Dámská noční košilka HERMIONA PLUS černá XXXL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka HERMIONA PLUS černá XXL

Dámská noční košilka HERMIONA PLUS černá XXL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z měkké a příjemné viskózy. Výstřih ve tvaru písmene "V" zdobí vsadka z transparentní síťoviny. Spodní okraj košilky, výstřih a rukávy jsou obšité krajkovou páskou. Složení: 92 % viskóza, 5 % polyamid, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA BIG černá 4XL

Dámská noční košilka BONA BIG černá 4XL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní linii modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Poprsí je lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA BIG černá 3xl

Dámská noční košilka BONA BIG černá 3xl, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní linii modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Poprsí je lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA černá S

Dámská noční košilka BONA černá S, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní části modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Košíčky jsou lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit. Složení: 70 % viskóza, 30 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka ROMA černá 36

Dámská noční košilka ROMA černá 36, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy. Vrchní část poprsí tvoří síťovina ozdobená květinovým vzorem v kontrastní barvě. Košile má krátké rukávy. Model má délku nad kolena a směrem dolů se rozšiřuje. Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA černá L

Dámská noční košilka BONA černá L, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní části modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Košíčky jsou lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit. Složení: 70 % viskóza, 30 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA černá XL

Dámská noční košilka BONA černá XL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní části modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Košíčky jsou lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit. Složení: 70 % viskóza, 30 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA černá M

Dámská noční košilka BONA černá M, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní části modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Košíčky jsou lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit. Složení: 70 % viskóza, 30 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka BONA BIG černá 2XL

Dámská noční košilka BONA BIG černá 2XL, Dámská noční košilka, která je vyrobená z viskózy (70 %) s přídavkem pružných přízí. V horní linii modelu a pod poprsím je ažurová krajka. V místě spojení košíčků je saténová mašlička. Poprsí je lehce vyztužené. Délku širokých ramínek není možné nastavit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská noční košilka DKaren Frederica černá S

Dámská noční košilka DKaren Frederica černá S, Neobyčejně žensky působící dámská noční košilka, která je vyrobená z jemné viskózy. Krajková vrchní část modelu zvýrazňuje poprsí a zdobí záda. Spojení košíčků je ozdobené lesklou mašličkou. Zárukou pohodlí a komfortu při nošení je lehce rozšířený střih směrem dolů. Složení: 92 % viskóza, 8 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK