Damska podprsenka 1396 ava bila 80d

Pro vyhledávací frázi Damska podprsenka 1396 ava bila 80d jsme na našem vyhledávači našli 588 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damska podprsenka 1396 ava bila 80d trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 588 produktů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 100C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 100C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 100D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 100D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 105C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 105C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 75I

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75I, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 70I

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70I, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 70H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 75G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 75H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 65H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 65I

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65I, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 65J

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65J, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 70G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 80G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Bílá 80E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 85G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 80F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70J

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70J, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 90E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 70C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 65G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 75C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 95B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 105B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA bílá 105B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75H

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80F

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70J

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65H

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80H

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85F

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80G

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100C

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 95C

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65E

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75I

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70G

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 90D

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100D

Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK