Damska podprsenka alles elena ii u bezova

Pro vyhledávací frázi Damska podprsenka alles elena ii u bezova jsme na našem vyhledávači našli 431 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damska podprsenka alles elena ii u bezova trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 431 produktů

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 85D

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 85D, Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elast...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 85B

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 85B, Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elast...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 85C

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 85C, Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elas...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 80C

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 80C, Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elas...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 80F

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 80F, Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elas...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 80G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 75F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 65F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 65F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 70G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 65G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 65G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 80F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 75G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Bílá 80E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85E

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85D

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70G

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70G, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 85C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 70D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85C

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75C

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75C, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 85D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 80D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 80F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES bílá 75E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 75B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65E

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 65E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85E

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85E, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85D

Dámská podprsenka Elena II U Černá - ALLES černá 85D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 80F

Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elastanu a 10 % z bavlny. Výrobek pro ženy. Výhody p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U bílá - Alles 75D

Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elastanu a 10 % z bavlny. Výrobek pro ženy. Výhody p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U černá - Alles 70E

Podprsenka by Alles. Elena II U model. Má dráty, které prsa vhodně tvarují. Výrobek má nastavitelné, odnímatelné ramenní popruhy. Kovové háčky na popruh. Podprsenka se zapínáním na háčky a oči. Upevňovací bod: vzadu. Dvě řady svislých háčků. Tři stupně horizontálních háčků. Výrobek je vyroben ze 75 % z polyamidu, 15 % z elastanu a 10 % z bavlny. Výrobek pro ženy. Výhody p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: alles elena ii u podprsenka 85d telova | alles elena ii u podprsenka 80g telova | podprsenka alles elena ii u czarny | alles elena ii u podprsenka 65g naturalny | alles elena ii u podprsenka 65e prirodni | podprsenka alles elena ii u cerna 75e | podprsenka alles elena ii u cerna 70f | alles podprsenka elena ii u 80c cerna | alles elena ii u podprsenka 70e telova | alles elena ii u podprsenka 80d telova | alles elena ii u podprsenka 80f telova | alles elena ii u podprsenka 80c telova | alles elena ii u podprsenka 70f telova | alles elena ii u podprsenka 75c telova | alles elena ii u podprsenka 80e telova | alles elena ii u podprsenka 70d telova | alles elena ii u podprsenka 85c cerna | podprsenka alles elena ii u cerna 65f | alles elena ii u podprsenka 70e naturalny | alles elena ii u podprsenka 70g cerna | alles elena ii u podprsenka 80g cerna | podprsenka alles elena ii u prirodni 75d | podprsenka alles elena ii u bila 65e | alles elena ii u podprsenka 80e prirodni | alles elena ii u podprsenka 75d telova | alles elena ii u podprsenka 75b prirodni | alles elena ii u podprsenka 70e prirodni | alles elena ii u podprsenka 65d naturalny | alles elena ii u podprsenka 85c naturalny | alles elena ii u podprsenka 80e naturalny | alles elena ii u podprsenka 75g prirodni | alles elena ii u podprsenka 80d naturalny | alles elena ii u podprsenka 85e prirodni | alles elena ii u podprsenka 85c telova | alles elena ii u podprsenka 70c telova 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK