Damska podprsenka av 605 ava

Pro vyhledávací frázi Damska podprsenka av 605 ava jsme na našem vyhledávači našli 5737 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damska podprsenka av 605 ava trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 5737 produktů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 70H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 70H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 65H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 65H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 85E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 85E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 70G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 70G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 95B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 95B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 75F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 90B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 90B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80H

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80H, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 95C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 95C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 95D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 95D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 75F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80G

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80G, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 100C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 100C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 95E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 95E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 100D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 100D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 90F

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 90F, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 65E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 65D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA Béžová 65D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 70C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80C

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 80C, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 90E

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 90E, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85B

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85B, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85D

Dámská podprsenka AV 1396 - AVA černá 85D, Mekká podprsenka. Horní část košíčku je z bílého tylu, spodní z bílé kPunčochové kalhotyy. Mezi košíčky je ozdobná perlička. Boky jsou z pevné látky, ramínka nejsou odepínací. Do Soupravau jsou dostupné kalhotky i tanga.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka AV 1921 béžová - Ava 75C

Dámská podprsenka AV 1921 béžová - Ava 75C, Půvab jednoduchosti a kouzlo nevinnosti - to je dámská podprsenka model Freesia. Košíčky modelu jsou vyrobené z pružné tkaniny podšité měkkou pěnou. Ve vrchní části košíčků je ozdobná výšivka. Košíčky ideálně obepínají poprsí a nadnáší jej. Pružný obvod pěkně přiléhá k tělu a dokonale podprsenku stabilizuje. Krajkový můstek je o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1921 béžová - Ava 75C

Dámská podprsenka AV 1921 béžová - Ava 75C, Půvab jednoduchosti a kouzlo nevinnosti - to je dámská podprsenka model Freesia. Košíčky modelu jsou vyrobené z pružné tkaniny podšité měkkou pěnou. Ve vrchní části košíčků je ozdobná výšivka. Košíčky ideálně obepínají poprsí a nadnáší jej. Pružný obvod pěkně přiléhá k tělu a dokonale podprsenku stabilizuje. Krajkový můstek je o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1824 černá - Ava 75F

Dámská podprsenka AV 1824 černá - Ava 75F, Krásný model měkké podprsenky z krajkové tkaniny. Košíčky i jejich střed zdobí krajka a jemná síťovina. Vrchní linii dekoltu lemuje černý pásek. Mezi košíčky vyniká ozdobná mašlička s přívěskem. Ramínka lze libovolně regulovat, nemůžete je však odepínat. Obvod tvoří pružná lycra. Zapínání je řešeno klasickými háčky. Měkká struktu...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1824 černá - Ava 75F

Dámská podprsenka AV 1824 černá - Ava 75F, Krásný model měkké podprsenky z krajkové tkaniny. Košíčky i jejich střed zdobí krajka a jemná síťovina. Vrchní linii dekoltu lemuje černý pásek. Mezi košíčky vyniká ozdobná mašlička s přívěskem. Ramínka lze libovolně regulovat, nemůžete je však odepínat. Obvod tvoří pružná lycra. Zapínání je řešeno klasickými háčky. Měkká struktu...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 65I model 17616947 - Ava

Nová podoba kultovního modelu AV 1030 ve tmavě růžové barvě. Dámská podprsenka se střihem a konstrukcí Novato se ideálně přizpůsobuje poprsí, nadnáší jej a poskytuje mu oporu. Navíc je při nošení pohodlná a komfortní. Spodní část podprsenky je vyrobená z pěny a pružné tkaniny. Vrchní část košíčků tvoří pěkná výšivka. Můstek je obšitý krajkou s květinovým motivem a je podš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 65J model 17616947 - Ava

Nová podoba kultovního modelu AV 1030 ve tmavě růžové barvě. Dámská podprsenka se střihem a konstrukcí Novato se ideálně přizpůsobuje poprsí, nadnáší jej a poskytuje mu oporu. Navíc je při nošení pohodlná a komfortní. Spodní část podprsenky je vyrobená z pěny a pružné tkaniny. Vrchní část košíčků tvoří pěkná výšivka. Můstek je obšitý krajkou s květinovým motivem a je podš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 65H model 17616947 - Ava

Nová podoba kultovního modelu AV 1030 ve tmavě růžové barvě. Dámská podprsenka se střihem a konstrukcí Novato se ideálně přizpůsobuje poprsí, nadnáší jej a poskytuje mu oporu. Navíc je při nošení pohodlná a komfortní. Spodní část podprsenky je vyrobená z pěny a pružné tkaniny. Vrchní část košíčků tvoří pěkná výšivka. Můstek je obšitý krajkou s květinovým motivem a je podš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA bílá 65I

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 70I

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA Béžová 65I

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA bílá 65J

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA bílá 80H

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA Béžová 65J

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA bílá 70J

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 65H

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 80D

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 75G

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 75D

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 75F

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka AV 1263 - AVA černá 75C

Dámská podprsenka jemně vyztužená, ušitá z hladké látky. Košíčky jsou vevnitř podšity bavlnou. Ramínka nejsou odepínací. Model je dostupný v bílé, černé a béžové barvě.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK