Damske kalhotky carmen cerna xl

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky carmen cerna xl jsme na našem vyhledávači našli 9204 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky carmen cerna xl trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 9204 produktů

Dámské kalhotky CRUZ 01064 černá XL

Dámské kalhotky CRUZ 01064 černá XL, Plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna, tylu a krajky. Zadní díl modelu je ušitý z černého mikrovlákna. Složení: 91 % polyamid, 5 % bavlna, 4 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky F-RELAXA černá XL

Dámské kalhotky F-RELAXA černá XL, Korigující dámské kalhotky, vyrobené z kombinace mikrovlákna a síťoviny,vyšší horní část, síťovina použitá v nohavičkách dokonale zeštíhluje siluetu,plochá úprava síťoviny a horní části kalhotek.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FALLA 19132 černá XL

Dámské kalhotky FALLA 19132 černá XL, Plné dámské kalhotky. Přední díl kalhotek je ozdobený krajkou. Boky a zadní díl modelu tvoří tyl. Na hýždích je ploché lemování. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FLIRT 19127 černá XL

Dámské kalhotky FLIRT 19127 černá XL, Plné dámské kalhotky. Přední díl kalhotek je ozdobený krajkou. Boky a zadní díl modelu jsou vyrobené z tylu. Model má na hýždích ploché lemování. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CHARM 19129 černá XL

Dámské kalhotky CHARM 19129 černá XL, Plné dámské kalhotky. Přední díl kalhotek je ozdobený krajkou. Boky a zadní díl modelu jsou ušité z tylu a mikrovlákna. Na hýždích je ploché lemování. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Plné dámské kalhotky ROSE 19094 černá XL

Plné dámské kalhotky ROSE 19094 černá XL, Plné dámské kalhotky, jejichž přední díl je ozdobený výšivkou. Zadní díl modelu je ušitý ze dvojitého černého tylu. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % bavlna, 5 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky PANTHER 19126 černá XL

Dámské kalhotky PANTHER 19126 černá XL, Plné dámské kalhotky. Přední díl kalhotek je ozdobený krajkou. Boky a zadní díl modelu jsou ušité z tylu. Na hýždích je ploché lemování. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky brazilky FLIRT 19127 černá XL

Dámské kalhotky brazilky FLIRT 19127 černá XL, Dámské kalhotky brazilky. Přední díl kalhotek je ozdobený krajkou. Boky a zadní díl modelu jsou vyrobené z tylu. Model má na hýždích ploché lemování. Složení: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky brazilky NAKED 19064 černá XL

Dámské kalhotky brazilky NAKED 19064 černá XL, Neobyčejné dámské kalhotky typu brazilky. Pozadí je z dvojtého tylu. Na bocích nastavitelné pásky. Kroužky a regulátory mají zlatou barvu. Složení: 78% polyamid, 5% polyester, 12% elastan, 5% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N035 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N035 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky z mikrovlákna , na bocích je kPunčochové kalhotya. 85% polyamid, 15% elastan. Uvedené množství výrobku se vztahuje na všechny barvy a velikosti. Po objednání prosím vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N068 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N068 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky z mikrovlákna a bočními všivkami z kPunčochové kalhotyy. 85% polyamid, 15% elastan. Uvedené množství výrobku se vztahuje na všechny barvy a velikosti. Po objednání prosím vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N074 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N074 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky z jemné síťky. 92% polyester, 8% elastan. Pozor! Uvedené množství výrobku se vztahuje na všechny barvy a velikosti. Po objednání prosím vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky šortky PEPITE černá XL

Dámské kalhotky šortky PEPITE černá XL, Dámské kalhotky ušité z vzorovaného mikrovlákna. Boky a pozadí jsou ozdobené krajkou. Složení: 60% polyamid, 16% polyester, 10% bavlna, 7% elastan, 7% jiná vlákna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LILY 5014 černá XL

Dámské kalhotky LILY 5014 černá XL, Dámské kalhotky typu brazilky, které jsou vyrobené z jemné krajky s květinovým potiskem. Přední díl kalhotek je ušitý z jemného mikrovlákna. V pase je uvnitř došitá jemná gumička. Složení: 75 % polyamid, 25 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N070 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N070 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky z mikrovlákna a kPunčochové kalhotyových všivek. 85% polyamid, 15% elastan. Uvedené možství se vztahuje na všechny barvy a velikosti. Po objednání prosíme vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky brazilky PEPITE černá XL

Dámské kalhotky brazilky PEPITE černá XL, Dámské kalhotky typu "brazilky". Boky a zadní díl modelu jsou ozdobené krajkou. Složení: 60 % polyamid, 16 % polyester, 10 % bavlna, 7 % elastan, 7 % jiné materiály.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Modo nr 123 černá XL

Dámské kalhotky Modo nr 123 černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna a z efektní ažurové krajky. Přední díl modelu zdobí saténové mašličky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Ewana N 085 černá XL

Dámské kalhotky Ewana N 085 černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z jemného mikrovlákna. Boky a zadní díl kalhotek tvoří pružná síťovina a krajka s květinovým motivem. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Gabidar 126 černá XL

Dámské kalhotky Gabidar 126 černá XL, Dámské kalhotky s klasickým střihem a s plnějšími boky. Přední díl modelu je ozdobený vsadkou z krajky s květinovým motivem. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Klasické dámské kalhotky Gabidar 109 černá XL

Klasické dámské kalhotky Gabidar 109 černá XL, Klasické dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvaliitní měkké bavlny (95 %) s přídavkem elastanu. Přední díl modelu je ozdobený krajkou s květinovým motivem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Modo nr 100 černá XL

Dámské kalhotky Modo nr 100 černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní a efektní krajky s květinovým motivem. Pas modelu je ozdobený saténovou mašličkou. Zadní díl kalhotek je krajkový. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky string RÓŻA ZOJE černá XL

Dámské kalhotky string RÓŻA ZOJE černá XL, Dámské kalhotky string (tanga) Zoje, které jsou vyrobené z jemné tkaniny s panteřím vzorem a z průsvitného tylu. Model je vzadu ozdobený svůdným vykrojením ve tvaru slzičky.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N093 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N093 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky ušité ze síťky ozdobené kPunčochové kalhotyou. 92% polyester, 8% elastan. Uvedené množství výrobku se vztahuje na všechny barvy a velikosti. Po objednání prosím vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ECO-FO černá XL

Dámské kalhotky ECO-FO černá XL, Bavlněné dámské kalhotky typu "brazilky". V horní linii modelu je krajka. Zadní díl kalhotek je celý krajkový. Složení 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Mitex Iga černá XL

Dámské kalhotky Mitex Iga černá XL, Stahující dámské kalhotky Mitex Iga. Pevná polyamidová látka tvoří ve předu a vzadu pás, který tvaruje břicho a boky. Dolní část kalhotek je z bavlny s lycrou. Jsou velice pohodlné.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco černá XL

Dámské kalhotky Eldar Coco černá XL, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky VALA - ELDAR černá XL

Dámské kalhotky VALA - ELDAR černá XL, Dámské kalhotky z kvalitního mikrovlákna (85% polyamid, 15% elastan). Tvarují bříško i zadeček, jsou bezešvé, střižené laserem - nejsou vidět pod oblečením. Zajišťují pohodlí a komfort.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Klasické dámské kalhotky Gabidar 180 černá XL

Klasické dámské kalhotky Gabidar 180 černá XL, Dámské kalhotky s klasickým střihem a zvýšenými boky. Přední díl modelu je ozdobený krajkovou vsadkou s květinovým motivem. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky BBL054 - BABELL černá XL

Dámské kalhotky BBL054 - BABELL černá XL, Kvalitní dámské bavlněné kalhotky. Mají vyšší střih, zpevněné v zádech. Vpředu jsou krásné kPunčochové kalhotyové všivky s květovaným motivem. V Podvazkový páse je z vnitřní strany silikon. 92% bavlna, 8% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BBL004 - BABELL černá XL

Dámské kalhotky BBL004 - BABELL černá XL, Vysoké dámské kalhotky ušité z kvalitních látek. Přední díl s malou mašličkou a kPunčochové kalhotyovými všivkami působí velice žensky a elegantně. 92% bavlna, 8% elastan lycra.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CHEEKIE PANTY - JULIMEX černá XL

Dámské kalhotky CHEEKIE PANTY - JULIMEX černá XL, Dámské kalhotky ušité technologií INVISIBLE_LINE - mají ultratenké okPunčochové kalhoty. Pozadí je zdobené kPunčochové kalhotyou. 89% polyamid, 10% elastan, 1% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky - Bikini Queenie černá XL

Dámské kalhotky - Bikini Queenie černá XL, Dámské kalhotky Bikini Queenie, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Model nemá boční švy a má hygienický antibakteriální klín. Složení: 91 % polyamid, 9 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky JULIETTA BASIC 35236 černá XL

Dámské kalhotky JULIETTA BASIC 35236 černá XL, Dámské kalhotky ušité z kvalitního materiálu, ozdobené krajkovými všivkami. Složení: vrchní materiál - 83% polyamid, 17% elastan. krajka - 90% polyamid, 10% elastan. podšívka - 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vysoké dámské kalhotky M117 černá XL

Vysoké dámské kalhotky M117 černá XL, Vysoké dámské kalhotky z jemného mikrovlákna. Na přední straně jsou všivky v jemné krajky. Nohavičky šité laserem a nejsou vidět pod oblečením. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ECO-TU černá XL

Dámské kalhotky ECO-TU černá XL, Pohodlné a komfortní dámské kalhotky, které jsou vyrobené z bavlněné tkaniny. V horní části kalhotek je vsadka z krajky s květinovým motivem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BBL005 - BABELL černá XL

Dámské kalhotky BBL005 - BABELL černá XL, Vyšší dámské kalhotky typu midi, ušité z kvalitní bavlny s přídavkem lycry. Přední strana je ozdobená mašličkou a kPunčochové kalhotyovými všivkami. 92% bavlna, 8% elastan lycra.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky N065 - EWANA černá XL

Dámské kalhotky N065 - EWANA černá XL, Dámské kalhotky ušité z mikrovlákna, pozadí přizdobené kPunčochové kalhotyou. 85% polyamid, 15% elastan. Pozor! Uvedené množství u jedné velikosti se vztahuje na všechny velikosti i barvy. Po objednání prosíme vyčkejte na potvrzení dostupného množství.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ECO-ZA černá XL

Dámské kalhotky ECO-ZA černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní ekologické bavlny s přídavkem lycry. Přední díl kalhotek zdobí ozdobné krajkové vsadky. Zadní díl modelu je hladký.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ECO-SI černá XL

Dámské kalhotky ECO-SI černá XL, Plné a vyšší dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní ekologické bavlny s přídavkem lycry. Na bocích modelu jsou vsadky z ažurové krajky. Zadní díl kalhotek je hladký.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Modo nr 117 černá XL

Dámské kalhotky Modo nr 117 černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna a z efektní ažurové krajky. Nohavičky jsou bezešvé a jsou střižené laserem. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Modo 126 Černá XL

Dámské kalhotky Modo 126 černá XL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna a z efektní ažurové krajky. Přední díl kalhotek zdobí saténové mašličky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Gabidar 136 černá XL

Dámské kalhotky Gabidar 136 černá XL, Dámské kalhotky s klasickým střihem a zvýšenými boky.Přední díl modelu je ozdobený krajkovou vsadkou s květinovým motivem. Materiálové složení: 95 % bavlna, 5 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Gabidar 68 černá XL

Dámské kalhotky Gabidar 68 černá XL, Dámské kalhotky Gabidar 68 ušité z kvalitní bavlny s přídavkem elastanu. Jsou zdobené krajkou na bocích. Krásně pasují na tělo a jsou velice pohodlné.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Emili Lavel černá XL

Dámské kalhotky Emili Lavel černá XL, Pohodlné dámské kalhotky s klasickým střihem, se širokou boční částí. Vyrobené z mikrovlákna, střižené laserem. Kolem pasu na vnitřní straně silikon bránící sklouzávání. Ideálně se přizpůsobují tělu a poskytují komfort při nošení.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Modo nr 111 černá XL

Dámské kalhotky Modo nr 111 černá XL, Dámské kalhotky string (tanga), které jsou vyrobené z puntíkované ažurové síťoviny. Boky a zadní díl modelu zdobí krajka s květinovým motivem. Přední díl kalhotek je ozdobený malou mašličkou. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky COCO 5012 černá XL

Dámské kalhotky COCO 5012 černá XL, Dámské kalhotky typu brazilky, které jsou vyrobené z jemné krajky s květinovým potiskem. V pase kalhotek je uvnitř došitá jemná gumička. Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Nova černá XL

Dámské kalhotky Wolbar Nova černá XL, Smyslné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z efektní květované krajky. Spodní část kalhotek tvoří hladké mikrovlákno. Zadní díl modelu je krajkový. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Emili Nuria černá XL

Dámské kalhotky Emili Nuria černá XL, Vysoké dámské kalhotky z mikrovlákna, jemně přiléhavé k bříšku, s laserovým střihem, na boční části nápis Nuria. Spodní část vyrobená z bavlny 89%.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Cantata černá XL

Dámské kalhotky Wolbar Cantata černá XL, Dámské kalhotky (kombinace kalhotek string a šortek), které jsou vyrobené z mikrovlákna, síťovinového pásu a efektní krajky s květinovým motivem. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Iga - MITEX černá XL

Dámské kalhotky Iga - MITEX černá XL, Dámské tvarovací kalhotky, ušité z pevné polyamidové látky, která v předu i vzadu tvoří zpevňující pás. Pro větší pohodlí je sedová část kalhotek ušitá z bavlny.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vadis černá XL

Dámské kalhotky Eldar Vadis černá XL, Modelující dámské kalhotky. Přední část zesílená druhou vrstvou látky. Obsah elastanu (15%) zaručuje dokonale přizpůsobení se postavě. Příjemné na dotek a velmi pohodlné. Horní část zakončená silikonem, který zabraňuje sesouvání se prádla.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Tahoo Midi černá XL

Dámské kalhotky Wolbar Tahoo Midi černá XL, Dámské kalhotky Wolbar Tahoo Midi klasického střihu. Ušité jsou z kvalitní bavlny s přídavkem lycry. Mají antibakteriální vložku. Krásně se přizpůsobí postavě a jsou velice pohodlné.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Hiperia black - WOLBAR černá XL

Dámské kalhotky Hiperia black - WOLBAR černá XL, Dámské tvarovací kalhotky Hiperia Wolbar vyššího střihu - vyrobené z velmi příjemného mikrovlákna - střižené laserem jsou bez bočních švůMateriálové složení: 83% polyamid + 17% elastan

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Dámské kalhotky Julimex Simple Panty černá XL

Dámské kalhotky Julimex Simple Panty černá XL, Dámské kalhotky s klasickým střihem, s ultratenkým zakončením okrajů technologii INVISIBLE_LINE. Netlačící, nejsou vidět pod oblečením. Poskytují pocit lehkosti a komfortu. Baleno v krabičce s dekorativní mašličkou - ideální jako dárek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky ECO-LU černá XL

Dámské kalhotky ECO-LU černá XL, Plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z ekologické bavlny. Na předním dílu modelu jsou ozdobné krajkové vsadky. Zadní díl kalhotek je hladký.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Misteria - Wolbar černá XL

Dámské kalhotky Misteria - Wolbar černá XL, Dámské kalhotky z mikrovlákna, zadní část dekoruje ažurová krajka s květinovým motivem, horní linie hladká. Vysoké, se širší boční části. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Wolbar Tahoo Maxi černá XL

Dámské kalhotky Wolbar Tahoo Maxi černá XL, Vysoké dámské kalhotky Wolbar Tahoo Maxi z měkké a elastické bavlny. Kryjí hýždě, břicho i boky. Mají antibakteriální vložku. Krásně se přizpůsobí postavě.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Misteria černá XL

Dámské kalhotky Wolbar Misteria černá XL, Dámské kalhotky z mikrovlákna, zadní část dekoruje ažurová krajka s květinovým motivem, horní linie hladká. Vysoké, se širší boční části. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky FARA - WOLBAR černá XL

Dámské kalhotky FARA - WOLBAR černá XL, Klasické dámské kalhotky, které jsou střižené laserem. Kalhotky při nošení netlačí a nerýsují se pod oblečením. Zadní díl je ozdobený efektní krajkou. Složení: 83 % mikrovlákno (polyamid), 17 % elastan. Rozměry: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky 098 black - EWANA černá XL

Dámské kalhotky 098 black - EWANA černá XL, Dámské kalhotky 098 Ewana - černá barva - s luxusní krajkou a jemným tylem - kalhotky jsou doplněny o trendy módní pásky a saténové mašličkyMateriálové složení: 85% polyamid + 15% elastan Velikosti kalhotek S M L XL ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK