Damske kalhotky clara eldar

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky clara eldar jsme na našem vyhledávači našli 3199 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky clara eldar trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3199 produktů

Dámské kalhotky VALA - ELDAR bílá M

Dámské kalhotky VALA - ELDAR bílá M, Dámské kalhotky z kvalitního mikrovlákna (85% polyamid, 15% elastan). Tvarují bříško i zadeček, jsou bezešvé, střižené laserem - nejsou vidět pod oblečením. Zajišťují pohodlí a komfort.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vadis Béžová L

Dámské kalhotky Eldar Vadis Béžová L, Modelující dámské kalhotky. Přední část zesílená druhou vrstvou látky. Obsah elastanu (15%) zaručuje dokonale přizpůsobení se postavě. Příjemné na dotek a velmi pohodlné. Horní část zakončená silikonem, který zabraňuje sesouvání se prádla.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky VALA - ELDAR Bílá S

Dámské kalhotky VALA - ELDAR bílá S, Dámské kalhotky z kvalitního mikrovlákna (85% polyamid, 15% elastan). Tvarují bříško i zadeček, jsou bezešvé, střižené laserem - nejsou vidět pod oblečením. Zajišťují pohodlí a komfort.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky VALA - ELDAR Bílá L

Dámské kalhotky VALA - ELDAR bílá L, Dámské kalhotky z kvalitního mikrovlákna (85% polyamid, 15% elastan). Tvarují bříško i zadeček, jsou bezešvé, střižené laserem - nejsou vidět pod oblečením. Zajišťují pohodlí a komfort.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky VALA - ELDAR Bílá XL

Dámské kalhotky VALA - ELDAR bílá XL, Dámské kalhotky z kvalitního mikrovlákna (85% polyamid, 15% elastan). Tvarují bříško i zadeček, jsou bezešvé, střižené laserem - nejsou vidět pod oblečením. Zajišťují pohodlí a komfort.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vadis bílá XL

Dámské kalhotky Eldar Vadis bílá XL, Modelující dámské kalhotky. Přední část zesílená druhou vrstvou látky. Obsah elastanu (15%) zaručuje dokonale přizpůsobení se postavě. Příjemné na dotek a velmi pohodlné. Horní část zakončená silikonem, který zabraňuje sesouvání se prádla.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vadis béžová M

Dámské kalhotky Eldar Vadis Béžová M, Modelující dámské kalhotky. Přední část zesílená druhou vrstvou látky. Obsah elastanu (15%) zaručuje dokonale přizpůsobení se postavě. Příjemné na dotek a velmi pohodlné. Horní část zakončená silikonem, který zabraňuje sesouvání se prádla.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vadis černá M

Dámské kalhotky Eldar Vadis černá M, Modelující dámské kalhotky. Přední část zesílená druhou vrstvou látky. Obsah elastanu (15%) zaručuje dokonale přizpůsobení se postavě. Příjemné na dotek a velmi pohodlné. Horní část zakončená silikonem, který zabraňuje sesouvání se prádla.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco Bílá XL

Dámské kalhotky Eldar Coco bílá XL, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco Bílá L

Dámské kalhotky Eldar Coco bílá L, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco Béžová L

Dámské kalhotky Eldar Coco Béžová L, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco černá XXL

Dámské kalhotky Eldar Coco černá XXL, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Coco Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Coco Béžová XXL, Dámské stahovací a tvarovací kalhotky ušité z kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu jsou krásně přizpůsobivé. Horní okraj je podšitý silikonem, což zabraňuje shrnování kalhotek. Složení: 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta bílá XL

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta bílá XL, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá XL

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá XL, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá L

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá L, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá M

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá M, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá S

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta černá S, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta bílá L

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta bílá L, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Bílá S

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta bílá S, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová XL

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová XL, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová M

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová M, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová L

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová L, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová S

Stahovací dámské kalhotky Eldar Violetta Béžová S, Stahovací a tvarující dámské kalhotky Eldar Violetta. Jsou z velice kvalitního mikrovlákna, nohavičky jsou zakončené efektní krajkou. Díky 15% elastanu se skvěle přizpůsobí na postavu. Jsou příjemné na dotyk a velice pohodlné. V horní části je silikon, díky kterému se prádlo nesesunuje.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Viola White - Eldar S

Dámské kalhotky Viola White - Eldar S, Elegantní kalhotky mírně korigují spodní část břicha. Velkoryse pokryté krásnou průhlednou krajkou, díky níž prádlo vypadá jemně a žensky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Viola Beige - Eldar M

Dámské kalhotky Viola Beige - Eldar M, Elegantní kalhotky, mírně korigující spodní část břicha. Velkoryse pokryté krásnou průhlednou krajkou, díky níž prádlo vypadá jemně a žensky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Viola Beige - Eldar S

Dámské kalhotky Viola Beige - Eldar S, Elegantní kalhotky, mírně korigující spodní část břicha. Velkoryse pokryté krásnou průhlednou krajkou, díky níž prádlo vypadá jemně a žensky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR Bílá S

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR bílá S, Pohodlné kalhotky ušité z kvalitní a příjemné látky. Mají elegantní kPunčochové kalhotyové všivky. Krásně kopírují pozadí a vyšší střih modeluje bříško. Díky své propracovanosti nijak nestahují. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR černá S

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR černá S, Pohodlné kalhotky ušité z kvalitní a příjemné látky. Mají elegantní kPunčochové kalhotyové všivky. Krásně kopírují pozadí a vyšší střih modeluje bříško. Díky své propracovanosti nijak nestahují. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Viola Black - Eldar M

Dámské kalhotky Viola Black - Eldar M, Elegantní kalhotky mírně korigují spodní část břicha. Velkoryse pokryté krásnou průhlednou krajkou, díky níž prádlo vypadá jemně a žensky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR bílá L

Dámské kalhotky VANDA - ELDAR bílá L, Pohodlné kalhotky ušité z kvalitní a příjemné látky. Mají elegantní kPunčochové kalhotyové všivky. Krásně kopírují pozadí a vyšší střih modeluje bříško. Díky své propracovanosti nijak nestahují. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Viola Black - Eldar S

Dámské kalhotky Viola Black - Eldar S, Elegantní kalhotky mírně korigují spodní část břicha. Velkoryse pokryté krásnou průhlednou krajkou, díky níž prádlo vypadá jemně a žensky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá S

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá S, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá XL

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá XL, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá L

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá L, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá XL

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá XL, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá S

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá S, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová XL

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová XL, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá M

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva bílá M, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová M

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová M, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová S

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová S, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá L

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá L, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová L

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva Béžová L, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá M

Tvarující dámské kalhotky Eldar Viva černá M, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky modelují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu mají tenké lemování, proto jsou kalhotky při nošení pohodlné a nerýsují se pod oblečením. Složení: 62 % polyamid, 38 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Aurelia Black - Eldar L

Dámské kalhotky Aurelia Black - Eldar L, VelikostSMLXLXXL Obvod boků91-95 cm96-100 cm101-105 cm106-110 cm111-115 cm Střih zdůrazňující siluetuKalhotkyBaleno v krabičcePolský výrobekElastický pás s potiskemVysoká kvalitaBavlna: 80 %Elastan: 5 %Polyamid: 15%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Aurelia Black - Eldar S

Dámské kalhotky Aurelia Black - Eldar S, VelikostSMLXLXXL Obvod boků91-95 cm96-100 cm101-105 cm106-110 cm111-115 cm Střih zdůrazňující siluetuKalhotkyBaleno v krabičcePolský výrobekElastický pás s potiskemVysoká kvalitaBavlna: 80 %Elastan: 5 %Polyamid: 15%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR Bílá S

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR bílá S, Kolekce pohodlného tvarovacího prádla ušitého z kvalitního mikrovlákna. Má klasický střih navržený pro ženy, které milují pohodlí a eleganci. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR černá S

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR černá S, Kolekce pohodlného tvarovacího prádla ušitého z kvalitního mikrovlákna. Má klasický střih navržený pro ženy, které milují pohodlí a eleganci. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR bez S

Dámské tvarovací kalhotky VELVET - ELDAR bez S, Kolekce pohodlného tvarovacího prádla ušitého z kvalitního mikrovlákna. Má klasický střih navržený pro ženy, které milují pohodlí a eleganci. 85% polyamid, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Tvarující dámské kalhotky Eldar Vella černá M

Tvarující dámské kalhotky Eldar Vella černá M, Stahující a tvarující dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitního mikrovlákna. Pas a nohavičky modelu zdobí efektní krajka. Obsah elastanu (15 %) je zárukou ideálního přizpůsobení kalhotek postavě. Vrchní část modelu je olemovaná silikonem, díky kterému se kalhotky při nošení nesesouvají. Složení: 80 % polyamid, 1...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová XL

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová XL, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při noše...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová L

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová L, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová M

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová M, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala černá XL

Dámské kalhotky Eldar Vala černá XL, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala černá S

Dámské kalhotky Eldar Vala černá S, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala černá L

Dámské kalhotky Eldar Vala černá L, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala černá M

Dámské kalhotky Eldar Vala černá M, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová S

Dámské kalhotky Eldar Vala Béžová S, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala bílá S

Dámské kalhotky Eldar Vala bílá S, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala bílá M

Dámské kalhotky Eldar Vala bílá M, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky tvarují bedra a pas a zeštíhlují bříško. Okraje modelu jsou tence lemované a jsou střižené laserem. Kalhotky jsou při nošení pohodlné a komfortní a nerýsují se pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK