Damske kalhotky glam mitex l

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky glam mitex l jsme na našem vyhledávači našli 1126 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky glam mitex l trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1126 produktů

Dámské kalhotky string GLAM černá XL

Dámské kalhotky string GLAM černá XL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM černá S

Dámské kalhotky string GLAM černá S, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM černá XXL

Dámské kalhotky string GLAM černá XXL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM černá M

Dámské kalhotky string GLAM černá M, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM bez S

Dámské kalhotky string GLAM bez S, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM bez M

Dámské kalhotky string GLAM bez M, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM bez 3XL

Dámské kalhotky string GLAM bez 3xl, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM bez XXL

Dámské kalhotky string GLAM bez XXL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM bez XL

Dámské kalhotky string GLAM bez XL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM Růžová XXL

Dámské kalhotky string GLAM růžová XXL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM růžová S

Dámské kalhotky string GLAM růžová S, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM Růžová XL

Dámské kalhotky string GLAM růžová XL, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM Růžová 3XL

Dámské kalhotky string GLAM růžová 3xl, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM růžová M

Dámské kalhotky string GLAM růžová M, Vysoké elegantní kalhotky string (tanga), které tvarují bříško, pas a bederní linii. Pas modelu je olemovaný jemnou lemovkou se silikonem. Přední díl je ozdobený malou mašličkou se zlatou perličkou. Složení: 82 % polyamid, 18 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová S

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová S, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kte...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová M

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová M, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kte...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kt...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová 2XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová 2XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, k...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová 2XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová 2XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, k...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová M

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová M, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kte...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kt...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová S

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová S, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kte...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá M

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá M, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kter...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kte...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá 2XL

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá 2XL, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kt...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá S

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá S, Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, kter...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá XL

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá XL, Elegantní tanga s vysokým pasem, která tvarují bříško, pas a linii boků. Pásek zakončený jemnou lamókou se silikonem, vpředu zdobený malou mašličkou se zlatou perlou. Složení: 82% polyamid, 18% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá 3xl

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá 3xl, Elegantní tanga s vysokým pasem, která tvarují bříško, pas a linii boků. Pásek zakončený jemnou lamókou se silikonem, vpředu zdobený malou mašličkou se zlatou perlou. Složení: 82% polyamid, 18% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá XXL

Dámské kalhotky string GLAM - Bílé bílá XXL, Elegantní tanga s vysokým pasem, která tvarují bříško, pas a linii boků. Pásek zakončený jemnou lamókou se silikonem, vpředu zdobený malou mašličkou se zlatou perlou. Složení: 82% polyamid, 18% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová M

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová M, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich o...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová M

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová M, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich o...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová 2XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová 2XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová 2XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová 2XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich o...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá S

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá S, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich od...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM Růžová S

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová S, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich o...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá M

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá M, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich od...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM Béžová S

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová S, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich o...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá 2XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá 2XL, Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá 2XL

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová 2XL

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá S

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová S

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová XL

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová S

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW růžová XL

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá M

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW černá XL

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zeštíhlující dámské kalhotky GLAM LOW béžová M

Glam Low jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru GLAM. Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je ušitá ze silné, pevné a tenké průsvitné látky, která je olemovaná silikonem, díky čemuž se kalhotk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová S

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá M

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá 2XL

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá XL

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM černá S

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová S

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová M

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM růžová XL

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM béžová 2XL

Glam Form jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s vysokým pasem a s nohavičkami. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a zabraňují jejich odírání. Vrchní část modelu je ušitá z velmi silné...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK