Damske kalhotky kiss bezova 2xl

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky kiss bezova 2xl jsme na našem vyhledávači našli 1344 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky kiss bezova 2xl trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1344 produktů

Dámské kalhotky Wolbar Roma M-2XL Béžová M

Dámské kalhotky Wolbar Roma M-2XL Béžová M, Mírně tvarující kalhotky - obepínají bříško - zvýrazňují linii pasu - vyrobeny z mikrovlákna a poutavé ažurové krajky - příjemné na dotek a velmi pohodlné Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan (polyuretan)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Roma M-2XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Wolbar Roma M-2XL Béžová XXL, Mírně tvarující kalhotky - obepínají bříško - zvýrazňují linii pasu - vyrobeny z mikrovlákna a poutavé ažurové krajky - příjemné na dotek a velmi pohodlné Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan (polyuretan)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky BICE ART. 1191 Béžové Béžová 2XL

Dámské kalhotky BICE ART. 1191 Béžové Béžová 2XL, Klasické kalhotky s průhlednými boky, vyrobené z tylu a krajky, zadní část kalhotek z neprůhledné měkké, k pokožce šetrné&nbsplátky.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky Eldar Vala Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky tvarují bříško a pas a zeštíhlují bříško. Okraje jsou tenké, jsou střižené laserem a jsou pohodlné a komfortní. Kalhotky se nerýsují pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení nesesouvají. Slo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vala Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Vala Plus 2XL-3XL Béžová XXL, Vysoké dámské kalhotky, které tvarují postavu. Kalhotky tvarují bříško a pas a zeštíhlují bříško. Okraje jsou tenké, jsou střižené laserem a jsou pohodlné a komfortní. Kalhotky se nerýsují pod oblečením. V horní linii pasu je na vnitřní straně dvojitý silikonový pásek, díky kterému se kalhotky při nošení nesesouvají. Slo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Verona Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky Eldar Verona Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Dámské tvarující a stahující kalhotky. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model ideálně přiléhá k tělu. Kalhotky tvarují postavu, nadnáší hýždě a při nošení jsou pohodlné a komfortní. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vitalia Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky Eldar Vitalia Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna. Model zdobí vsadky z jemné síťoviny. Kalhotky obepínají a stahují bříško a bedra. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vitalia Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Vitalia Plus 2XL-3XL Béžová XXL, Dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna. Model zdobí vsadky z jemné síťoviny. Kalhotky obepínají a stahují bříško a bedra. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vanessa Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky Eldar Vanessa Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Dámské kalhotky, které pěkně stahují a korigují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitního mikrovlákna. Nohavičky jsou olemované efektní krajkou. Díky obsahu elastanu (15 %) se model ideálně přizpůsobuje postavě. Kalhotky jsou pohodlné a příjemné na dotyk. Vrchní okraj modelu je olemovaný silikonem, díky které...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Verona Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Verona Plus 2XL-3XL Béžová XXL, Dámské tvarující a stahující kalhotky. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model ideálně přiléhá k tělu. Kalhotky tvarují postavu, nadnáší hýždě a při nošení jsou pohodlné a komfortní. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky JULIA 19167 BLACK BEIGE černá a béžová 2XL

Dámské kalhotky JULIA 19167 BLACK BEIGE černá a béžová 2XL, Klasické bikiny s vyšším horním dílem. Figurky jsou celé z jemné krajky, zadní díl s plochou úpravou, bavlněný klín. Složení materiálu: 78 % polyamid, 12 % elastan 5 % polyester, 5 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Babell BBL 143 S-2XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Babell BBL 143 S-2XL Béžová XXL, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní a jemné bavlny. Efektní zadní díl modelu tvoří krajka s květinovým motivem a vsadka z transparentní síťoviny. Kalhotky jsou zabalené v krabičce. Složení: 92 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky brazilky K578 ROMA béžové Béžová 2XL

Dámské kalhotky brazilky K578 ROMA béžové Béžová 2XL, Pěkné dámské kalhotky typu brazilky, ušité z měkkého mikrovlákna se zdobenou všivkou. Na pozadí je dvojtý, elastický tyl. Vpředu jsou nohavičky zakončené elastickou gumkou. Kalhotky jsou dostupné v černé a béžové barvě. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Ava 1396 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Ava 1396 2XL-3XL Béžová XXL, Pohodlné a komfortní dámské kalhotky. Kalhotky jsou vyrobené z jemné a pružné síťoviny a z efektní krajky s květinovým motivem. Boky modelu jsou plné. Zadní díl kalhotek je hladký, jednolitý a je ušitý z měkkého mikrovlákna. Složení: 91 % polyamid, 5 % bavlna, 4 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky brazilky K498/1 PARADISE Béžové Béžová 2XL

Dámské kalhotky brazilky K498/1 PARADISE Béžové Béžová 2XL, Vysoké dámské kalhotky typu brazilky. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model je ve přední části ozdobený dvěma vsadkami z tylu a jemné krajky. Zadní díl kalhotek je hladký. Nohavičky jsou ve přední části olemované tenkou hladkou pružnou páskou a vzadu jsou olemované dvojitě složeným pružným tylem. Sl...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Babell BBL 157 S-2XL Béžová S

Dámské kalhotky Babell BBL 157 S-2XL Béžová S, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní a jemné bavlny. Efektní zadní díl a boky modelu zdobí krajka s květinovým motivem. Kalhotky jsou zabalené v krabičce. Složení: 92 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Babell BBL 157 S-2XL Béžová M

Dámské kalhotky Babell BBL 157 S-2XL Béžová M, Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní a jemné bavlny. Efektní zadní díl a boky modelu zdobí krajka s květinovým motivem. Kalhotky jsou zabalené v krabičce. Složení: 92 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky K497/1 PARADISE Béžové Béžová 2XL

Dámské kalhotky K497/1 PARADISE Béžové Béžová 2XL, Elegantní vysoké dámské kalhotky. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model je ve přední části ozdobený dvěma vsadkami z tylu a jemné krajky. Zadní díl kalhotek je hladký. Nohavičky jsou ve přední části olemované tenkou hladkou pružnou páskou a vzadu jsou olemované dvojitě složeným pružným tylem. Složení: 90 % p...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vysoké dámské kalhotky DELICE 19091 BEIGE Béžová 2XL

Vysoké dámské kalhotky DELICE 19091 BEIGE Béžová 2XL, Klasické kalhotky z béžového tylu, na bocích je béžová síťovina, na které je našitá krajka. Zadní díl zakončený tylem s kosticemi. V pase nastavitelný pásek. Složení materiálu: 78% polyamid, 12% elastan, 5% polyester, 5% bavlna .

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské tvarující kalhotky Figurata béžová - Wol-Bar 2XL

Dámské tvarující kalhotky Figurata béžová - Wol-Bar 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Figurata. Výrobek je vyroben ze 40 % elastanu, 30 % bavlny a 30 % mikromodalu. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: zeštíhlující siluetu bezešvý fitnesz. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová S

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová S, Dámské kalhotky s vysokým pasem modelující siluetu - vysoce kvalitní podpůrné úplety - zplošťuje břicho, zpevňuje pas a zeštíhluje boky - ideální pro fitness, odvádí pot během cvičení - zesílený bederní panel podporuje břišní svaly Složení: 30% viskóza MICRO-MODAL, 30% bavlna, 40% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová M

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová M, Dámské kalhotky s vysokým pasem modelující siluetu - vysoce kvalitní podpůrné úplety - zplošťuje břicho, zpevňuje pas a zeštíhluje boky - ideální pro fitness, odvádí pot během cvičení - zesílený bederní panel podporuje břišní svaly Složení: 30% viskóza MICRO-MODAL, 30% bavlna, 40% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová L

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová L, Dámské kalhotky s vysokým pasem modelující siluetu - vysoce kvalitní podpůrné úplety - zplošťuje břicho, zpevňuje pas a zeštíhluje boky - ideální pro fitness, odvádí pot během cvičení - zesílený bederní panel podporuje břišní svaly Složení: 30% viskóza MICRO-MODAL, 30% bavlna, 40% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová XL

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová XL, Dámské kalhotky s vysokým pasem modelující siluetu - vysoce kvalitní podpůrné úplety - zplošťuje břicho, zpevňuje pas a zeštíhluje boky - ideální pro fitness, odvádí pot během cvičení - zesílený bederní panel podporuje břišní svaly Složení: 30% viskóza MICRO-MODAL, 30% bavlna, 40% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Wolbar Secretia S-2XL Béžová XXL, Dámské kalhotky s vysokým pasem modelující siluetu - vysoce kvalitní podpůrné úplety - zplošťuje břicho, zpevňuje pas a zeštíhluje boky - ideální pro fitness, odvádí pot během cvičení - zesílený bederní panel podporuje břišní svaly Složení: 30% viskóza MICRO-MODAL, 30% bavlna, 40% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Verna Plus 2XL-3XL béžová 3XL

Dámské kalhotky Eldar Verna Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují bříško a hýždě. Přední díl kalhotek zdobí jemné tylové vsadky, které jsou z vnitřní strany podšité síťovinou. Zadní díl modelu je ozdobený vykrojením ve tvaru slzičky. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Verna Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Verna Plus 2XL-3XL Béžová XXL, Vysoké dámské kalhotky, které pěkně tvarují bříško a hýždě. Přední díl kalhotek zdobí jemné tylové vsadky, které jsou z vnitřní strany podšité síťovinou. Zadní díl modelu je ozdobený vykrojením ve tvaru slzičky. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Babell BBL 148 M-2XL Béžová L

Tvarující dámské kalhotky Babell BBL 148 M-2XL Béžová L, Tvarující dámské kalhotky s vysokým a plnějším střihem. Pas kalhotek je ušitý z nepružného materiálu. Model ideálně tvaruje a koriguje bříško a bedra. Pas a hýždě zdobí jemná krajka s květinovým motivem. Spodní část kalhotek je ušitá z bavlny. Složení: 92 % bavlna, 8 % elastan; pas - 87 % polyamid, 13 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Tvarující dámské kalhotky Babell BBL 148 M-2XL Béžová XXL

Tvarující dámské kalhotky Babell BBL 148 M-2XL Béžová XXL, Tvarující dámské kalhotky s vysokým a plnějším střihem. Pas kalhotek je ušitý z nepružného materiálu. Model ideálně tvaruje a koriguje bříško a bedra. Pas a hýždě zdobí jemná krajka s květinovým motivem. Spodní část kalhotek je ušitá z bavlny. Složení: 92 % bavlna, 8 % elastan; pas - 87 % polyamid, 13 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky brazilky DELICE II 19091 BEIGE Béžová 2XL

Dámské kalhotky brazilky DELICE II 19091 BEIGE Béžová 2XL, Kalhotky brazilského typu s vysokým vykrojením na zádech z tylu s kosticemi. Přední díl s krajkou, pruhy našité na bocích na tylu. Složení materiálu: 78 % polyamid, 12 % elastan, 5 % polyester, 5 % bavlna

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová XL

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová XL, Modelující kalhotky, které splošťují břicho. Ozdobené krajkou. Díky své konstrukci jsou komfortní a vhodné pro každodenní nošení. Ušité jsou z bavlny a přední strana je zpevněná polyamidem a elastanem. Složení: 95% bavlna, 5% elastan. Krajka: 82% polyamid, 18% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL béžová S

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová S, Modelující kalhotky, které splošťují břicho. Ozdobené krajkou. Díky své konstrukci jsou komfortní a vhodné pro každodenní nošení. Ušité jsou z bavlny a přední strana je zpevněná polyamidem a elastanem. Složení: 95% bavlna, 5% elastan. Krajka: 82% polyamid, 18% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL béžová M

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová M, Modelující kalhotky, které splošťují břicho. Ozdobené krajkou. Díky své konstrukci jsou komfortní a vhodné pro každodenní nošení. Ušité jsou z bavlny a přední strana je zpevněná polyamidem a elastanem. Složení: 95% bavlna, 5% elastan. Krajka: 82% polyamid, 18% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL béžová L

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová L, Modelující kalhotky, které splošťují břicho. Ozdobené krajkou. Díky své konstrukci jsou komfortní a vhodné pro každodenní nošení. Ušité jsou z bavlny a přední strana je zpevněná polyamidem a elastanem. Složení: 95% bavlna, 5% elastan. Krajka: 82% polyamid, 18% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL béžová XXL

Dámské kalhotky Mitex Ala S-2XL Béžová XXL, Modelující kalhotky, které splošťují břicho. Ozdobené krajkou. Díky své konstrukci jsou komfortní a vhodné pro každodenní nošení. Ušité jsou z bavlny a přední strana je zpevněná polyamidem a elastanem. Složení: 95% bavlna, 5% elastan. Krajka: 82% polyamid, 18% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Plné dámské kalhotky ROMA 19178 BEIGE Béžová 2XL

Plné dámské kalhotky ROMA 19178 BEIGE Béžová 2XL, Plné kalhotky Roma jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin. Přední a zadní díl jsou vyrobeny z měkkého tylu. Tyl na hýždích je nařasený tak, aby nevyčníval pod přiléhavým oblečením. Boční strany z bohaté výšivky. Rozetová výšivka se nachází také na zadní straně spodního dílu. Složení: 78% polyamid, 5% polyester, 12% elas...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vendy Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky Eldar Vendy Plus 2XL-3XL Béžová XXL, Korekční kalhotky s vysokým sedem - tvarovat břicho a pas - z podpůrné síťoviny - vložka z mikrovlákna na přední straně - zdobené elastickou krajkou - v horní linii na vnitřní straně silikonový pásek proti sklouznutí Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské kalhotky Eldar Vendy Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky Eldar Vendy Plus 2XL-3XL Béžová 3xl, Korekční kalhotky s vysokým sedem - tvarovat břicho a pas - z podpůrné síťoviny - vložka z mikrovlákna na přední straně - zdobené elastickou krajkou - v horní linii na vnitřní straně silikonový pásek proti sklouznutí Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské stahovacá kalhotky Klara - Funny Day Béžová 2XL

Dámské stahovacá kalhotky Klara - Funny Day Béžová 2XL, Vzdušný dámský saténový župánek s efektním květinovým vzorem. Župan má 7/8 rukávy a v pase se zavazuje. Krásný komplet je možné vytvořit s pyžamem. Složení: 90 % polyester, 4 % elastan, 6 % jiné materiály.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky brazilky NAKED 19064/1 Béžové Béžová 2XL

Dámské kalhotky brazilky NAKED 19064/1 Béžové Béžová 2XL, Neobvyklé spodní díly ve stylu podprsenky. Zadní díl z tylu s kosticemi, vysoký střih. Boky z tylu, na kterém jsou našity proužky se zlatými regulátory. Složení: 78% polyamid, 5% polyester, 12% elastan, 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky brazilky K567/1 VICKY Béžová 2XL

Dámské kalhotky brazilky K567/1 VICKY Béžová 2XL, BRAZILIAN K 567/1 nižší horní díl; více odhaluje a zvýrazňuje hýždě. PRZÓD: neprůhledné mikrovlákno, stabilní tylové vložky. ZADNÍ strana: neprůhledné mikrovlákno, nohavice z elastického tylu skládaného do hladka. Pásek zakončený širší gumičkou. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské zeštíhlující kalhotky string GLAM LOW béžová 2XL

Dámské zeštíhlující kalhotky string GLAM LOW béžová 2XL, Glam Low String jsou neobyčejně funkční dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Model je klasickou verzí bestselleru Glam v podobě kalhotek string (tanga). Spodní část kalhotek je vyrobená ze silně tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Vrchní část modelu je u...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BIKINI L-4000BI-06 2XL Béžová XXL

Dámské bavlněné kalhotky s krajkou. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Flexi-one - Julimex béžová 2XL/3XL

Dámské kalhotky Flexi-one - Julimex béžová 2XL/3XL, Dámské kalhotky s klasickým střihem, které jsou vyrobené z neobyčejně pružné tkaniny Model se ideálně přizpůsobuje tělu a postavě. Kalhotky jsou vyrobené z měkké a lehké stretchové látky, která je dobře prodyšná a rychle usychá. Tyto funkční kalhotky vám poskytnou pocit komfortu, pohodlí a dodají vám sebevědomí. Model s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM LOW Béžová 2XL

Dámské zeštíhlující kalhotky GLAM FORM LOW béžová 2XL, Glam Form Low jsou neobyčejně funkční zeštíhlující dámské kalhotky s nízkým pasem sahajícím k pupíku. Spodní část kalhotek je vyrobená z pevnější tvarující látky a je střižená laserem. Díky tomu se kalhotky nerýsují pod oblečením. Glam Form Low kalhotky krásně tvarují bedra a hýždě. Zároveň také zeštíhlují stehna a za...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Flexi-one - Julimex 2XL/3XL Béžová

Dámské kalhotky Flexi-one - Julimex 2XL/3XL béžová, Dámské kalhotky s klasickým střihem, které jsou vyrobené z neobyčejně pružné tkaniny Model se ideálně přizpůsobuje tělu a postavě. Kalhotky jsou vyrobené z měkké a lehké stretchové látky, která je dobře prodyšná a rychle usychá. Tyto funkční kalhotky vám poskytnou pocit komfortu, pohodlí a dodají vám sebevědomí. Model s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Flexi-one Maxi - Julimex béžová 2XL/3XL

Dámské kalhotky Flexi-one Maxi - Julimex béžová 2XL/3XL, Dámské kalhotky se zvýšeným střihem, které jsou k dostání v jedné velikosti. Model se ideálně přizpůsobuje tělu a postavě. Kalhotky jsou vyrobené z neobyčejně měkké tkaniny, jsou bezešvé a poskytují pocit "druhé kůže". Model je ušitý z lehké stretchové látky, která je dobře prodyšná a rychle usychá. Tyto moderní kal...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LPC 162 Barva: Béžová, Velikost: 2XL

Dámské kalhotky se střihem typu "bikiny". Kalhotky jsou vyrobené z jemné antialergické bavlny (95 %) s přídavkem elastanu. Model vzadu zdobí elegantní krajka. Kalhotky jsou balené po dvou kusech.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky VERONIKA 2 ART. 931 Béžová 2XL

Klasické kalhotky, vzadu zakončené krajkou

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky ART. model 17891627 - Gaia Béžová 2XL

Dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Složení: 75 % polyamid, 15 % elastan, 10 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky model 17281927 Béžová 2XL - Funny Day

Dámské kalhotky typu "brazilky". Přední díl kalhotek zdobí bavlněné vsadky. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Hanna Style 06-49 S-2XL Béžová XXL

Vysoké dámské zeštíhlující kalhotky, které jsou vyrobené z antibakteriálního mikrovlákna pomocí bezešvé technologie. Kalhotky dokonale tvarují postavu - nadnáší hýždě a zplošťují bříško.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Eldar Vita Plus 2XL-3XL Béžová XXL

Dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna a ažurové krajky. Model obepíná bříško. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Eldar Vita Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna a ažurové krajky. Model obepíná bříško. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LAURA model 14989645 Béžová 2XL - MEDIOLANO

Dámské kalhotky typu "classic bikiny", které jsou vyrobené z bavlny a elastanu (5 %). Kalhotky jsou obšité plochou gumou, která se nerýsuje pod oblečením.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky ADA 07011 Barva: Béžová, Velikost: 2XL

Dámské kalhotky typu "midi bikiny", které jsou vyrobené z bavlny a elastanu (5 %). Kalhotky jsou obšité plochou gumou, která se nerýsuje pod oblečením.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky model 17068834 Béžová 2XL - Funny Day

Dámské kalhotky typu "midi bikiny", které jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny. Kalhotky jsou ideálně vypasované. Složení: 95 % bavlna, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Eldar Verona Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské tvarující a stahující kalhotky. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model ideálně přiléhá k tělu. Kalhotky tvarují postavu, nadnáší hýždě a při nošení jsou pohodlné a komfortní. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Eldar Vitalia Plus 2XL-3XL Béžová 3xl

Dámské kalhotky, které pěkně tvarují postavu. Kalhotky jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna. Model zdobí vsadky z jemné síťoviny. Kalhotky obepínají a stahují bříško a bedra. Složení: 80 % polyamid, 17 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské model 2634162 kalhotky Ala Béžová 2XL - Mitex

Dámské tvarovací kalhotky. Díky kPunčochové kalhotyové všivce vpředu vypadají kalhotky velice jemně a lehce. Pro svůj pohodlný střih jsou vhodné na běžné nošení. Kalhotky jsou ušité ze dvou druhů materiálů: 82% polyamid, 18% elastan; a 95% bavlna, 5% lycra.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK