Damske kalhotky lingadore 1400b s

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky lingadore 1400b s jsme na našem vyhledávači našli 704 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky lingadore 1400b s trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 704 produktů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 L černá

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 L černá, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 XL černá

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 XL černá, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XL

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XL, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XXL

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XXL, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 3XL

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 3XL, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 4XL

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 4XL, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 5XL

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 5XL, Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XS

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XS, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. růžová XS

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. růžová XS, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. modrá XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. modrá XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Červená XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Červená XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory M

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory M, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush M

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush M, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush XL

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush XXL

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Blush XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Blu XL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Blu XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XL černá

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XL černá, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XXL černá

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XXL černá, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XS

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XS, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Stříbrná XL

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Stříbrná XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Stříbrná M

Dámské kalhotky Lingadore 1400B Stříbrná M, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 XL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 XL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 M

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Starorůžová1 M, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XXL

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Tělová XXL, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá L

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá L, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá M

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Sv. hnědá M, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B M černá

Dámské kalhotky LingaDore 1400B M černá, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XS

Dámské kalhotky LingaDore 1400B Ivory XS, Dámské kalhotky klasického střihu značky Linga Dore v kombinaci hladké látky a krajky na bocích. Zadní část je zcela hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LingaDore 1400B-1 XXL Tyrkysová

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B M Blu

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XL Blu

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Lingadore 1400B-1 L Blu

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Lingadore 1400B-1 XL Blu

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Lingadore 1400B-1 XXL Blu

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Lingadore 1400B-1 M Blu

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 3XL černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 XXL černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Tělová XXL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 4XL černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 5XL černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Tělová 3XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 3XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 4XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová 5XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 XL černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Tělová XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Smetanová XXL

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 Tělová L

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LINGADORE 1400B-1 L Černá

Vysoké kalhotky od značky LINGADORE. Kalhotky mají vyšší pas, po stranách jsou kombinované z jemnou kraječkou. Zadní část je hladká. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B M Wine

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemné, hadké látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. V přední části mají malou mašličku. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XXL Wine

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemné, hadké látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. V přední části mají malou mašličku. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 57% polyamid, 43% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B M ocelovka

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky LingaDore 1400B XL ocelovka

Dámské kalhotky klasického střihu od značky LingaDore v kombinaci jemně vzorovavé látky a krajky. Kalhotky jsou velmi příjemné na dotek. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: damske kalhotky lingadore 1400b m cervena | damske kalhotky lingadore 1400b m cerna | damske kalhotky lingadore 1400b m melange | damske kalhotky lingadore 1400b 1 l telova | damske kalhotky lingadore 1400b 1 m cerna | damske kalhotky lingadore 1400b xxl telova | damske kalhotky lingadore 1400b xs cerna | damske kalhotky lingadore 1400b l cervena | damske kalhotky lingadore 1400b xl telova | damske kalhotky lingadore 1400b 1 l | damske kalhotky lingadore 1400b m blush | damske kalhotky lingadore 1400b xl cervena | damske kalhotky lingadore 1400b xs telo | damske kalhotky lingadore 1400b xl blu | damske kalhotky lingadore 1400b m tm modra | damske kalhotky lingadore 1400b 1 cerna m | damske kalhotky lingadore 1400b l blush | damske kalhotky lingadore 1400b cerna xxl | damske kalhotky lingadore 1400b 1 cerna xl | damske kalhotky lingadore 1400b xxl cerna | damske kalhotky lingadore 1400b blush m | damske kalhotky lingadore 1400b xs blush | damske kalhotky lingadore 1400b ivory xl | damske kalhotky lingadore 1400b tm modra m | damske kalhotky lingadore 1400b 1 cerna l | damske kalhotky lingadore 1400b ivory xxl | damske kalhotky lingadore 1400b tm modra l | damske kalhotky lingadore 1400b cerna m | damske kalhotky lingadore 1400b l tm modra | damske kalhotky lingadore 1400b xl blush | damske kalhotky lingadore 1400b cerna xl | damske kalhotky lingadore 1400b xxl bordo | damske kalhotky lingadore 1400b xxl blush | damske kalhotky lingadore 1400b ivory xs | damske kalhotky lingadore 1400b 1 blu xl 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK