Damske kalhotky wol bar

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky wol bar jsme na našem vyhledávači našli 14714 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky wol bar trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 14714 produktů

Wol-Bar Efecta kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Efecta kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Efecta. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: vysoká modelace zeštíhluje břicho. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:czarny S

Wol-Bar Maestria kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Idealia kolor:beżowy S

Wol-Bar Idealia kolor:beżowy S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Idealia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výhody produktu: vysoce korektivní tvarování siluety. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Maestria kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Efecta kolor:biały 2XL

Wol-Bar Efecta kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Efecta. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: vysoká modelace zeštíhluje břicho. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:biały XL

Wol-Bar Maestria kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Efecta kolor:czarny XL

Wol-Bar Efecta kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Efecta. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: vysoká modelace zeštíhluje břicho. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Secretia kolor:czarny S

Wol-Bar Secretia kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Secretia. Výrobek je vyroben ze 40 % elastanu, 30 % bavlny a 30 % mikromodalu. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: zeštíhlující postava modelující vysoký pas bez švů. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Modelování oděvů. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:biały S

Wol-Bar Minima kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:beż L

Wol-Bar Sentima kolor:beż L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały L

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały S

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny L

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny M

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały 2XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały XL

Wol-Bar Diamond 3507 kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3507. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bezproblémové modelování siluet. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:beż 2XL

Wol-Bar Futura kolor:beż 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-La kolor:biały 2XL

Wol-Bar Eco-La kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-La. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bavlněný komfort s výšivkou.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:biały L

Wol-Bar Minima kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:biały XL

Wol-Bar Minima kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:czarny L

Wol-Bar Minima kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:czarny XL

Wol-Bar Minima kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:beż XL

Wol-Bar Sentima kolor:beż XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:biały S

Wol-Bar Sentima kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:czarny M

Wol-Bar Sentima kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:beż XL

Wol-Bar Supressa kolor:beż XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Fortissima kolor:beżowy L

Wol-Bar Fortissima kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Fortissima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: zeštíhlující korekční bezešvé. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Fortissima kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Fortissima kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Fortissima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: zeštíhlující korekční bezešvé. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Fortissima kolor:czarny XL

Wol-Bar Fortissima kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Fortissima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: zeštíhlující korekční bezešvé. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy S

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały S

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny S

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy S

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały L

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały M

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK