Damske kalhotky wolbar lisa bila

Pro vyhledávací frázi Damske kalhotky wolbar lisa bila jsme na našem vyhledávači našli 3782 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhotky wolbar lisa bila trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3782 produktů

Dámské kalhotky SUPERIA bílá M

Dámské kalhotky SUPERIA bílá M, Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, které jemně tvarují nedokonalosti postavy. Kalhotky jsou vyrobené ze stahující polyamidové tkaniny. Okraje modelu jsou střižené laserem, a proto se při nošení netřepí. Tyto tvarující dámské kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení. Model má vyšší střih.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SUPERIA bílá XL

Dámské kalhotky SUPERIA bílá XL, Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, které jemně tvarují nedokonalosti postavy. Kalhotky jsou vyrobené ze stahující polyamidové tkaniny. Okraje modelu jsou střižené laserem, a proto se při nošení netřepí. Tyto tvarující dámské kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení. Model má vyšší střih.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ADORANTA Bílá L

Dámské kalhotky ADORANTA bílá L, Dámské modelující kalhotky. Obepínají bříško a zvýrazňují linii pasu. Na horním okraji z vnitřní strany je silikonový pásek, který zabraňuje sesouvání kalhotek. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ADORANTA Bílá M

Dámské kalhotky ADORANTA bílá M, Dámské modelující kalhotky. Obepínají bříško a zvýrazňují linii pasu. Na horním okraji z vnitřní strany je silikonový pásek, který zabraňuje sesouvání kalhotek. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ADORANTA Bílá S

Dámské kalhotky ADORANTA bílá S, Dámské modelující kalhotky. Obepínají bříško a zvýrazňují linii pasu. Na horním okraji z vnitřní strany je silikonový pásek, který zabraňuje sesouvání kalhotek. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ADORANTA Bílá XXL

Dámské kalhotky ADORANTA bílá XXL, Dámské modelující kalhotky. Obepínají bříško a zvýrazňují linii pasu. Na horním okraji z vnitřní strany je silikonový pásek, který zabraňuje sesouvání kalhotek. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ADORANTA Bílá XL

Dámské kalhotky ADORANTA bílá XL, Dámské modelující kalhotky. Obepínají bříško a zvýrazňují linii pasu. Na horním okraji z vnitřní strany je silikonový pásek, který zabraňuje sesouvání kalhotek. Složení: 58% polyamid, 42% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CANTATA Bílá XL

Dámské kalhotky CANTATA bílá XL, Originální dámské kalhotky stringo-šortky, které jsou ozdobené krajkou. Díky vsadce z průsvitného tylu je model atraktivní a lehoučký. Složení: 83 % mikrovlákno (polyamid), 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CANTATA bílá S

Dámské kalhotky CANTATA bílá S, Originální dámské kalhotky stringo-šortky, které jsou ozdobené krajkou. Díky vsadce z průsvitného tylu je model atraktivní a lehoučký. Složení: 83 % mikrovlákno (polyamid), 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CANTATA bílá M

Dámské kalhotky CANTATA bílá M, Originální dámské kalhotky stringo-šortky, které jsou ozdobené krajkou. Díky vsadce z průsvitného tylu je model atraktivní a lehoučký. Složení: 83 % mikrovlákno (polyamid), 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CANTATA bílá L

Dámské kalhotky CANTATA bílá L, Originální dámské kalhotky stringo-šortky, které jsou ozdobené krajkou. Díky vsadce z průsvitného tylu je model atraktivní a lehoučký. Složení: 83 % mikrovlákno (polyamid), 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky DEVA Bílá XL

Dámské kalhotky DEVA bílá XL, DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky DEVA Bílá L

Dámské kalhotky DEVA bílá L, DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky DEVA Bílá M

Dámské kalhotky DEVA bílá M, DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky DEVA Bílá S

Dámské kalhotky DEVA bílá S, DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ELEGANTA Bílá M

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá M, Elegantní plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní látky. Kalhotky tvarují postavu - zeštíhlují bříško a zvýrazňují linii pasu. Model krásně spojuje půvab krajkového spodního prádla s efektivním zeštíhlením. Složení: 59 % polyamid, 41 % elastan. Barva: bílá, černá, béžová. Velikost: S, M, L, XL, XXL....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ELEGANTA Bílá XL

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá XL, Elegantní plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní látky. Kalhotky tvarují postavu - zeštíhlují bříško a zvýrazňují linii pasu. Model krásně spojuje půvab krajkového spodního prádla s efektivním zeštíhlením. Složení: 59 % polyamid, 41 % elastan. Barva: bílá, černá, béžová. Velikost: S, M, L, XL, XXL....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ELEGANTA Bílá L

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá L, Elegantní plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní látky. Kalhotky tvarují postavu - zeštíhlují bříško a zvýrazňují linii pasu. Model krásně spojuje půvab krajkového spodního prádla s efektivním zeštíhlením. Složení: 59 % polyamid, 41 % elastan. Barva: bílá, černá, béžová. Velikost: S, M, L, XL, XXL....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá XXL

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá XXL, Elegantní plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní látky. Kalhotky tvarují postavu - zeštíhlují bříško a zvýrazňují linii pasu. Model krásně spojuje půvab krajkového spodního prádla s efektivním zeštíhlením. Složení: 59 % polyamid, 41 % elastan. Barva: bílá, černá, béžová. Velikost: S, M, L, XL, XXL....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky ELEGANTA Bílá S

Dámské kalhotky ELEGANTA bílá S, Elegantní plné dámské kalhotky, které jsou vyrobené z velmi kvalitní látky. Kalhotky tvarují postavu - zeštíhlují bříško a zvýrazňují linii pasu. Model krásně spojuje půvab krajkového spodního prádla s efektivním zeštíhlením. Složení: 59 % polyamid, 41 % elastan. Barva: bílá, černá, béžová. Velikost: S, M, L, XL, XXL....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky NOVA Bílá S

Dámské kalhotky NOVA bílá S, Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky NOVA bílá L

Dámské kalhotky NOVA bílá L, Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky NOVA bílá M

Dámské kalhotky NOVA bílá M, Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LUXA Bílá M

Dámské kalhotky LUXA bílá M, Elegantní vysoké dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Kalhotky jsou ozdobené květovanou krajkou. Svislé švy ve přední části modelu opticky zeštíhlují postavu. Krajka obepínající boky přechází do zadní části modelu a dodává mu rafinovaný vzhled. Složení: 83 % mikrovlákn (polyamid), 17 % elastan. Velikost: M, L, XL, XXL Barva: bíl...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LUXA bílá L

Dámské kalhotky LUXA bílá L, Elegantní vysoké dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Kalhotky jsou ozdobené květovanou krajkou. Svislé švy ve přední části modelu opticky zeštíhlují postavu. Krajka obepínající boky přechází do zadní části modelu a dodává mu rafinovaný vzhled. Složení: 83 % mikrovlákn (polyamid), 17 % elastan. Velikost: M, L, XL, XXL Barva: bíl...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LUXA bílá 2XL

Dámské kalhotky LUXA bílá 2XL, Elegantní vysoké dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Kalhotky jsou ozdobené květovanou krajkou. Svislé švy ve přední části modelu opticky zeštíhlují postavu. Krajka obepínající boky přechází do zadní části modelu a dodává mu rafinovaný vzhled. Složení: 83 % mikrovlákn (polyamid), 17 % elastan. Velikost: M, L, XL, XXL Barva: b...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky LUXA bílá XL

Dámské kalhotky LUXA bílá XL, Elegantní vysoké dámské kalhotky, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Kalhotky jsou ozdobené květovanou krajkou. Svislé švy ve přední části modelu opticky zeštíhlují postavu. Krajka obepínající boky přechází do zadní části modelu a dodává mu rafinovaný vzhled. Složení: 83 % mikrovlákn (polyamid), 17 % elastan. Velikost: M, L, XL, XXL Barva: bí...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky NOVA bílá XL

Dámské kalhotky NOVA bílá XL, Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SLIMEA bílá S

Dámské kalhotky SLIMEA bílá S, Elegantní dámské kalhotky s vyšším a plnějším střihem. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitní tkaniny, která pěkně tvaruje postavu. Na bocích a na zadním dílu modelu jsou vsadky z pěkné krajky. V pase modelu je pohodlná guma. Kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SLIMEA bílá M

Dámské kalhotky SLIMEA bílá M, Elegantní dámské kalhotky s vyšším a plnějším střihem. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitní tkaniny, která pěkně tvaruje postavu. Na bocích a na zadním dílu modelu jsou vsadky z pěkné krajky. V pase modelu je pohodlná guma. Kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SLIMEA bílá XXL

Dámské kalhotky SLIMEA bílá XXL, Elegantní dámské kalhotky s vyšším a plnějším střihem. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitní tkaniny, která pěkně tvaruje postavu. Na bocích a na zadním dílu modelu jsou vsadky z pěkné krajky. V pase modelu je pohodlná guma. Kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SLIMEA bílá L

Dámské kalhotky SLIMEA bílá L, Elegantní dámské kalhotky s vyšším a plnějším střihem. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitní tkaniny, která pěkně tvaruje postavu. Na bocích a na zadním dílu modelu jsou vsadky z pěkné krajky. V pase modelu je pohodlná guma. Kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky SLIMEA bílá XL

Dámské kalhotky SLIMEA bílá XL, Elegantní dámské kalhotky s vyšším a plnějším střihem. Kalhotky jsou vyrobené z velmi kvalitní tkaniny, která pěkně tvaruje postavu. Na bocích a na zadním dílu modelu jsou vsadky z pěkné krajky. V pase modelu je pohodlná guma. Kalhotky jsou vhodné pod těsné oblečení.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BARI bílá M

Dámské kalhotky zdobené krajkou, mají snížený pas. Jsou velice pohodlné a zároveň vypadají krásně. Složení: 83% Polyamid, 17% elastan Barva: bílá, černá Velikost: S, M, L, XL

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky BARI bílá S

Dámské kalhotky zdobené krajkou, mají snížený pas. Jsou velice pohodlné a zároveň vypadají krásně. Složení: 83% Polyamid, 17% elastan Barva: bílá, černá Velikost: S, M, L, XL

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky BARI bílá XL

Dámské kalhotky zdobené krajkou, mají snížený pas. Jsou velice pohodlné a zároveň vypadají krásně. Složení: 83% Polyamid, 17% elastan Barva: bílá, černá Velikost: S, M, L, XL

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky BARI bílá L

Dámské kalhotky zdobené krajkou, mají snížený pas. Jsou velice pohodlné a zároveň vypadají krásně. Složení: 83% Polyamid, 17% elastan Barva: bílá, černá Velikost: S, M, L, XL

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky HOTY bílá M

Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, který pěkně tvaruje postavu. Kalhotky mají plný střih a jsou ozdobené krajkou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky HOTY bílá L

Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, který pěkně tvaruje postavu. Kalhotky mají plný střih a jsou ozdobené krajkou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky HOTY bílá XL

Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, který pěkně tvaruje postavu. Kalhotky mají plný střih a jsou ozdobené krajkou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky HOTY bílá XXL

Klasické dámské kalhotky s vyšším střihem, který pěkně tvaruje postavu. Kalhotky mají plný střih a jsou ozdobené krajkou.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky NOVA bílá S

Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky NOVA bílá L

Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky NOVA bílá M

Originální a smyslné dámské krajkové kalhotky - šortky. Tyto kalhotky jsou ideální jako dárek. Model ozdobí ženské tělo a dodá mu sex-appeal. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Barva: bílá, černá. Velikost: S, M, L, XL.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky DEVA bílá L

DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky DEVA bílá M

DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky DEVA bílá S

DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky DEVA bílá XL

DEVA – to jsou dámské kalhotky, které jsou vyrobené z krajky s rostlinným motivem. Kalhotky jemně zvýrazňují linii beder. Model je díky plochým švům pohodlný a komfortní. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L, XL. Barvy: bílá, černá, béžová.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky CURANTA Bílá XL

Dámské kalhotky CURANTA bílá XL, Dámská šortková tanga bohatě zdobená krajkou. Krásně zvýrazňují krásu ženského těla. Složení: 83% polyamid, 17% elastan. Velikost S, M, L, L. Barva bílá a černá

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CURANTA Bílá S

Dámské kalhotky CURANTA bílá S, Dámská šortková tanga bohatě zdobená krajkou. Krásně zvýrazňují krásu ženského těla. Složení: 83% polyamid, 17% elastan. Velikost S, M, L, L. Barva bílá a černá

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CURANTA Bílá M

Dámské kalhotky CURANTA bílá M, Dámská šortková tanga bohatě zdobená krajkou. Krásně zvýrazňují krásu ženského těla. Složení: 83% polyamid, 17% elastan. Velikost S, M, L, L. Barva bílá a černá

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky CURANTA Bílá L

Dámské kalhotky CURANTA bílá L, Dámská šortková tanga bohatě zdobená krajkou. Krásně zvýrazňují krásu ženského těla. Složení: 83% polyamid, 17% elastan. Velikost S, M, L, L. Barva bílá a černá

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FUTURA bílá S

Dámské kalhotky FUTURA bílá S, Elegantní dámské tvarující kalhotky s klasickým střihem. Zadní díl kalhotek je plný. Díky speciálnímu lemování károvanou látkou se model nerýsuje pod oblečením. Hladká vsadka ve přední části modelu tvaruje bříško a svislé švy opticky zeštíhlují postavu. Složení: 58 % elastan, 42 % polyamid. Barva: bílá, béžová, černá. Velikost: S, M, L, XL, ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FUTURA bílá 2XL

Dámské kalhotky FUTURA bílá 2XL, Elegantní dámské tvarující kalhotky s klasickým střihem. Zadní díl kalhotek je plný. Díky speciálnímu lemování károvanou látkou se model nerýsuje pod oblečením. Hladká vsadka ve přední části modelu tvaruje bříško a svislé švy opticky zeštíhlují postavu. Složení: 58 % elastan, 42 % polyamid. Barva: bílá, béžová, černá. Velikost: S, M, L, XL...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FUTURA bílá L

Dámské kalhotky FUTURA bílá L, Elegantní dámské tvarující kalhotky s klasickým střihem. Zadní díl kalhotek je plný. Díky speciálnímu lemování károvanou látkou se model nerýsuje pod oblečením. Hladká vsadka ve přední části modelu tvaruje bříško a svislé švy opticky zeštíhlují postavu. Složení: 58 % elastan, 42 % polyamid. Barva: bílá, béžová, černá. Velikost: S, M, L, XL, ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FUTURA bílá XL

Dámské kalhotky FUTURA bílá XL, Elegantní dámské tvarující kalhotky s klasickým střihem. Zadní díl kalhotek je plný. Díky speciálnímu lemování károvanou látkou se model nerýsuje pod oblečením. Hladká vsadka ve přední části modelu tvaruje bříško a svislé švy opticky zeštíhlují postavu. Složení: 58 % elastan, 42 % polyamid. Barva: bílá, béžová, černá. Velikost: S, M, L, XL,...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky FUTURA bílá M

Dámské kalhotky FUTURA bílá M, Elegantní dámské tvarující kalhotky s klasickým střihem. Zadní díl kalhotek je plný. Díky speciálnímu lemování károvanou látkou se model nerýsuje pod oblečením. Hladká vsadka ve přední části modelu tvaruje bříško a svislé švy opticky zeštíhlují postavu. Složení: 58 % elastan, 42 % polyamid. Barva: bílá, béžová, černá. Velikost: S, M, L, XL, ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BAHA bílá XL

Dámské kalhotky BAHA bílá XL, BAHA – to jsou exkluzivní dámské kalhotky, které jsou bohatě zdobené krajkou. Zadní díl modelu je hladký a v horní části je šněrovaný. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L a XL. Barva: bílá, černá.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BAHA Bílá S

Dámské kalhotky BAHA bílá S, BAHA – to jsou exkluzivní dámské kalhotky, které jsou bohatě zdobené krajkou. Zadní díl modelu je hladký a v horní části je šněrovaný. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L a XL. Barva: bílá, černá.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky BAHA Bílá M

Dámské kalhotky BAHA bílá M, BAHA – to jsou exkluzivní dámské kalhotky, které jsou bohatě zdobené krajkou. Zadní díl modelu je hladký a v horní části je šněrovaný. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan. Velikost: S, M, L a XL. Barva: bílá, černá.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK