Damske kalhoty ketr bezova m

Pro vyhledávací frázi Damske kalhoty ketr bezova m jsme na našem vyhledávači našli 968 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske kalhoty ketr bezova m trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 968 produktů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Day 20den koňak/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Day 20den koňak/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den, z Lycry, průsvitné, se zpevněným sedem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Day 20den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Day 20den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den, z Lycry, průsvitné, se zpevněným sedem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty JULIA - Stretch 15 DEN Box Béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty JULIA - Stretch 15 DEN Box béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné a mají zesílený sed.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den z lycry, průsvitné, polomatné, se zesíleným sedem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty Gatta| Laura 40 den z lycry, průsvitné, polomatné, se zesíleným sedem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Omsa Attiva 20 den S-XL caramello/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Omsa Attiva 20 den S-XL caramello/odd.béžová 3-M, Kompresní dámské punčochové kalhoty 20 den, se zpevněnými prsty, pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Omsa Attiva 20 den S-XL daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Omsa Attiva 20 den S-XL daino/odc.béžová 3-M, Kompresní dámské punčochové kalhoty 20 den, se zpevněnými prsty, pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty které splošťují bříško. Mají malý klín a dávají efekt bosé nohy.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty které splošťují bříško. Mají malý klín a dávají efekt bosé nohy.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den meloun/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyform 20 den meloun/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty které splošťují bříško. Mají malý klín a dávají efekt bosé nohy.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 cipria/odc.béžová 2-M

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 cipria/odc.béžová 2-M, Klasické dámské punčochové kalhoty z lycry 15 den. Hedvábné, matné. Zpevněné v sedové části a na prstech. Velikost 2-4 s malým klínem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 miele/odc.béžová 2-M

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 miele/odc.béžová 2-M, Klasické dámské punčochové kalhoty z lycry 15 den. Hedvábné, matné. Zpevněné v sedové části a na prstech. Velikost 2-4 s malým klínem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 velbloud/odd.béžová 2-M

Dámské punčochové kalhoty Oblio Basic 15 den 2-4 velbloud/odd.béžová 2-M, Klasické dámské punčochové kalhoty z lycry 15 den. Hedvábné, matné. Zpevněné v sedové části a na prstech. Velikost 2-4 s malým klínem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče obsahují přídavek elastanové příze. Model je průsvitný, polomatný a má zesílený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Viola Matt Effect 20 den 1-4 béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Viola Matt Effect 20 den 1-4 béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty - klasické punčocháče s matným efektem - tloušťka 20 denierů - zesílení v oblasti kalhotek a prstů u nohou Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče obsahují přídavek elastanové příze. Model je průsvitný, polomatný a má zesílený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Zenit Colant 20 den 2-4 daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče obsahují přídavek elastanové příze. Model je průsvitný, polomatný a má zesílený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Matné dámské punčochové kalhoty CHIARA - Lycra, 20 DEN. béžová 3-M

Matné dámské punčochové kalhoty CHIARA - Lycra, 20 DEN. béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s vyšívaným švem. Punčocháče jsou vyrobené z opletené elastanové příze. Model je matný. Kalhotková část (sed) má tvar typu "bikiny". Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Viola Matt Effect 1-4 15 den béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Viola Matt Effect 1-4 15 den béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, 15 denier - s matným efektem - zesílení v oblasti kalhotek a prstů u nohou složení: 88 % polyamid, 12 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polomatné dámské punčochové kalhoty LAURA - Lycra, 40 DEN béžová 3-M

Polomatné dámské punčochové kalhoty LAURA - Lycra, 40 DEN béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z Lycry, jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průsvitné, jsou matné a nemají vyznačenou kalhotkovou část (sed) a špičky. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Polomatné dámské punčochové kalhoty ESTELLA - Lycra, 15 DEN Béžová 3-M

Polomatné dámské punčochové kalhoty ESTELLA - Lycra, 15 DEN béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z Lycry. Punčocháče jsou průsvitné, polomatné. Kalhotková část (sed) má tvar typu T-band. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské matné punčochové kalhoty EVE - Lycra, 8 DEN Béžová 3-M

Dámské matné punčochové kalhoty EVE - Lycra, 8 DEN béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z Lycry. Punčocháče jsou matné, mají průsvitnou kalhotkovou část (sed) a nemají vyznačené špičky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den z lycry, matné, bez vyznačeného sedu a s neviditelně zesílenými prsty.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 frappe/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 frappe/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 40 DEN. Model není průsvitný, je matný a nemá vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 naturel/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 naturel/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Matt Effect 15 den 2-4 neutro/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Matt Effect 15 den 2-4 neutro/odc.béžová 3-M, Matné dámské punčochové kalhoty, které zakrývají nedokonalosti pokožky. Punčocháče mají zesílený sed a nemají zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Matt Effect 15 den 2-4 melissa/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Matt Effect 15 den 2-4 melissa/odd.béžová 3-M, Matné dámské punčochové kalhoty, které zakrývají nedokonalosti pokožky. Punčocháče mají zesílený sed a nemají zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze s jemností 10 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Špičky jsou lehce zesílené.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze s jemností 10 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Špičky jsou lehce zesílené.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 antilopa/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 antilopa/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 dune/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 dune/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 playa/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 playa/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den z lycry, matné, bez vyznačeného sedu a s neviditelně zesílenými prsty.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 antilopa/dec.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 antilopa/dec.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 dune/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 dune/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 playa/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 playa/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 latte/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 latte/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze s jemností 10 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Špičky jsou lehce zesílené.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Hipsters Exclusive 630 3D 20 den nocciola/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Hipsters Exclusive 630 3D 20 den nocciola/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den se sníženým pasem zakočneným ozdobnou krajkou. Podšité silikonem. Bez vyznačeného sedu a prstů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Dimension 3D 50 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Dimension 3D 50 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 50 den s trojrozměrnou elasticitou. Jsou matné, lehce krycí, pohodlné, s bavlněným klínem a plochým švem. Nemají sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den dune/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den dune/odc.béžová 3-M, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den golden/odd.béžová 3-M, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den daino/odc.béžová 3-M, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK