Damske puncochove kalhoty lady

Pro vyhledávací frázi Damske puncochove kalhoty lady jsme na našem vyhledávači našli 22931 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske puncochove kalhoty lady trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 22931 produktů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Repose 2-5XL 40 den fumo/odc.šedá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Repose 2-5XL 40 den fumo/odc.šedá 5-XL, Průsvitné relaxační punčochové kalhoty. Dávají pocit masáže noh. Sed i prsty jsou zpevněné, mají malý klínek. Složení: 88% polyamid, 11% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Repose 2-5XL 40 den fumo/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Repose 2-5XL 40 den fumo/odc.šedá 3-M, Průsvitné relaxační punčochové kalhoty. Dávají pocit masáže noh. Sed i prsty jsou zpevněné, mají malý klínek. Složení: 88% polyamid, 11% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 5-XL, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 5-XL, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 5-XL, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 2-S, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 2-S, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 4-L, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 2-S, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den daino/odc.béžová 4-L, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den fumo/odc.šedá 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den meloun/odd.béžová 4-L, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 2-S, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 4-L, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den nero/černá 5-XL, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 2-S, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 4-L, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Ciao 40 den visone/odc.béžová 5-XL, Dámské punočochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model je lehce krycí. Kalhotková část (sed) je zesílená.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Benessere 70 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Benessere 70 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které působí proti vzniku křečových žil. Punčocháče jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Model nemá vyznačený sed, má malý klín a zesílené špičky. Nohavičky vytváří stupňovitý tlak a kompresi. Složení: 89 % polyamid, 10 % elastan, 1 % polypropylen....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 2-S, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 3-M, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 3-M, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 4-L, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 2-S, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 3-M, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 5-XL, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 4-L, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 3-M, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den meloun 2-S, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 3-M, Krycí dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna 3D. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Zesílení špiček není vyznačené. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 4-L, Krycí dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna 3D. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Zesílení špiček není vyznačené. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 2-S, Krycí dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna 3D. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Zesílení špiček není vyznačené. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Tonic 50 den marrone scuro/odc.hnědá 5-XL, Krycí dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna 3D. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Zesílení špiček není vyznačené. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den daino 4-L, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 4-L, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Bodyslim 20 den nero 2-S, Tenké, relaxační, anatomicky tvarované dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Kalhotková část stahuje bříško a bedra a tvaruje postavu díky speciální struktuře GL BODY SHAPE. Model nemá zesílené špičky. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 20 den nero 5-XL, Tenké matné dámské punčochové kalhoty s tvarující kalhotkovou částí. Kalhotková část (sed) pěkně nadnáší hýždě a zeštíhluje pas a bříško. Model má malý klín a komfortní švy. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 77 % polyamid, 21 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.Béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčoc...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčoc...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčoc...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 40 den meloun/odd.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Push-up 40 den nero/černá 4-L, Pružné stahující dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče zlepšují vzhled postavy. Model ideálně tvaruje linii beder a zároveň také jemně stahuje a zeštíhluje bříško. Struktura "push-up" pěkně nadnáší hýždě. Pravidelně rozložený tlak a dokonalá přiléhavost k nohám jsou zárukou pohodlí a ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den daino 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den daino 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčocháče...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den daino 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den daino 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčocháč...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den meloun/odd.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den meloun/odd.béžová 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešv...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den meloun/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den meloun/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punč...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 20 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou průsvitné a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 70 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 70 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou krycí a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčocháč...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 70 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Golden Lady Comfort 70 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z hladké a měkké hi-tech příze. Punčocháče jsou krycí a použitá příze dodává modelu příjemný hedvábný efekt. Punčocháče nemají v kalhotkové části hlavní, centrální šev, a proto jsou při nošení pohodlné a komfortní. Vysoký a měkký lem je bezešvý. Punčocháč...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK