Damske pyzamo 943 2xl xxl

Pro vyhledávací frázi Damske pyzamo 943 2xl xxl jsme na našem vyhledávači našli 527 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske pyzamo 943 2xl xxl trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 527 produktů

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL tmavě modrá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL tmavě modrá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitního veluru. Blůza pyžama má krátké krajkové rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Dlouhé kalhoty mají kapsy. Nohavice jsou obšité krajkou. Složení: 77 % bambus, 23 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské rozepínací pyžamo Key LNS 448 B23 2XL-4XL ecru XXL

Dámské rozepínací pyžamo Key LNS 448 B23 2XL-4XL ecru XXL, Dámské kostkované pyžamo - měkký bavlněný flanel s lesklou lurexovou nití - mikina s límečkem - dlouhý rukáv - zapínání na knoflíky - malá kapsa na hrudi - rovné kalhoty volného střihu - pohodlné kapsy na bocích Složení: 100% bavlna flanel

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL máta XXL

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL máta XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z viskózy se vzorem mašliček. Košilka pyžama má úzká ramínka s ozdobným zavazováním na ramenou. Výstřih ve přední i zadní části má tvar písmene "V". Komplet doplňují krátké šortky. Nohavičky jsou olemované volánkem. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafanse 706 Lana sz/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo De Lafanse 706 Lana sz/r S-2XL černá XXL, Dámské pyžamo z jemné viskózy - tričko s širokými ramínky - přední a zadní díl s výstřihem ve tvaru V - mírně prodloužená záda - s volnými a pohodlnými šortkami - pásek se saténovou mašlí - spodní části nohavic s výraznými výřezy Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 489 Mia kr/r S-2XL kaštanové XXL

Dámské pyžamo De Lafense 489 Mia kr/r S-2XL kaštanové XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitní viskózy. Vzorovaná blůza pyžama má krátké rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Komplet doplňují jednobarevné kalhoty ve 3/4 délce. Kalhoty mají na úrovni boků pohodlné kapsy. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 625 Dagmara kr/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 625 Dagmara kr/r S-2XL černá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitní viskózy. Blůza pyžama má krajkové rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Krátké kalhoty mají ozdobné nohavice. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 489 Mia kr/r S-2XL tmavě modrá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 489 Mia kr/r S-2XL tmavě modrá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitní viskózy. Vzorovaná blůza pyžama má krátké rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Komplet doplňují jednobarevné kalhoty ve 3/4 délce. Kalhoty mají na úrovni boků pohodlné kapsy. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafanse 706 Lana sz/r S-2XL mocca XXL

Dámské pyžamo De Lafanse 706 Lana sz/r S-2XL mocca XXL, Dámské pyžamo z jemné viskózy - tričko s širokými ramínky - přední a zadní díl s výstřihem ve tvaru V - mírně prodloužená záda - s volnými a pohodlnými šortkami - pásek se saténovou mašlí - spodní části nohavic s výraznými výřezy Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL modrá XXL

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL modrá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má 3/4 rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první tři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL Ruda XXL

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL Ruda XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitního veluru. Blůza pyžama má krátké krajkové rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Dlouhé kalhoty mají kapsy. Nohavice jsou obšité krajkou. Složení: 77 % bambus, 23 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL broskev XXL

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL broskev XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL modrá XXL

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL modrá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL Růžová XXL

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL Růžová XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL broskev XXL

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL broskev XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má 3/4 rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první tři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL Růžová XXL

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL Růžová XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má 3/4 rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první tři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL malina XXL

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL malina XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z viskózy se vzorem mašliček. Košilka pyžama má úzká ramínka s ozdobným zavazováním na ramenou. Výstřih ve přední i zadní části má tvar písmene "V". Komplet doplňují krátké šortky. Nohavičky jsou olemované volánkem. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 603 Olaya w/r S-2XL černá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z viskózy se vzorem mašliček. Košilka pyžama má úzká ramínka s ozdobným zavazováním na ramenou. Výstřih ve přední i zadní části má tvar písmene "V". Komplet doplňují krátké šortky. Nohavičky jsou olemované volánkem. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette 671/344 Evening dł/r S-2XL béžová-mocca XXL

Dámské pyžamo Cornette 671/344 Evening dł/r S-2XL béžová-mocca XXL, Pohodlné dámské pyžamo - z vysoce kvalitní, velmi příjemné a měkké bavlny - tričko s dlouhým rukávem - přední strana zdobená barevným potiskem - dlouhé vzorované kalhoty - pohodlný elastický pás - lem, manžety a nohavice s žebrovanými lemy - zabalené v krabici složení: 100% bavlna...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette 765/356 Demi dł/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo Cornette 765/356 Demi dł/r S-2XL černá XXL, Pohodlné dámské pyžamo - z vysoce kvalitní, velmi příjemné a měkké bavlny - tričko s dlouhým rukávem - spodní část košile a manžety s žebrovaným lemem - šortky - pohodlný elastický pás - pohodlné kapsy - zabalené v krabici složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 631 Milagros kr/r S-2XL černá XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitního veluru. Blůza pyžama má krátké krajkové rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Dlouhé kalhoty mají kapsy. Nohavice jsou obšité krajkou. Složení: 77 % bambus, 23 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Eldar Sarina dł/r 2XL-3XL black-flowers XXL

Dámské pyžamo Eldar Sarina dł/r 2XL-3XL black-flowers XXL, Dámské pyžamo z vysoce kvalitní viskózy - hladké tričko s dlouhým rukávem - ozdobná kapsa na hrudi - dlouhé vzorované kalhoty jako doplněk soupravy - nohavice a rukávy s manžetami - zabalené v plastovém sáčku Složení: 95% viskóza, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL kaštanové XXL

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL kaštanové XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL kaštanové XXL

Dámské pyžamo Martel Maria II 201 3/4 M-2XL kaštanové XXL, Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má 3/4 rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první tři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cana 206 dł/r 2XL botanické téma XXL

Dámské pyžamo Cana 206 dł/r 2XL botanické téma XXL, Dámská pyžama - vysoce kvalitní bavlna - volné tričko oversize - dlouhý rukáv - květinový potisk v odstínech fialové a zelené barvy - půlkruhový výstřih -rovné, jednotné kalhoty - spodní část košilky a nohavičky zdobené prolamovanou krajkou Složení: tričko 100% bavlna; kalhoty 95% bavlna, 5% elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40937 Glam dł/r S-2XL prašná růže XXL

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40937 Glam dł/r S-2XL prašná růže XXL, Dámská pyžama - z jemné bavlny - tričko s dlouhým rukávem - půlkruhový výstřih - přední strana zdobená jemným zlatým potiskem - dlouhé kalhoty - manžety, spodní část košile a nohavice s žebrovanými lemy Složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette 763/350 Nelly dł/r S-2XL Krémový XXL

Dámské pyžamo Cornette 763/350 Nelly dł/r S-2XL Krémový XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní bavlny - jednobarevné tričko s dlouhým rukávem - zapínání u výstřihu na knoflíky - kulatý výstřih - kalhoty s dlouhými nohavicemi, kostkované - guma v pase složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette 784/336 Sandra dł/r S-2XL broskev XXL

Dámské pyžamo Cornette 784/336 Sandra dł/r S-2XL broskev XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní bavlny - puntíkaté tričko s dlouhými rukávy - přední strana s aplikací - hladké kalhoty s dlouhými nohavicemi - guma v pase - lem, manžety a nohavice s žebrovanými lemy Složení: mikina: složení: 100% bavlna; kalhoty: složení: 92 % bavlna, 8 % polyester

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL hnědé tečky XXL

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL hnědé tečky XXL, Dámská pyžama - tričko s krátkým rukávem, jednobarevné, hladké - z měkké a jemné viskózy - kulatý výstřih - šortky s krátkými nohavicemi v hráškové barvě (satén) - guma v pase Složení: tričko: 94 % viskóza, 6 % elastan, šortky: 97 % polyester, 3 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL tmavě modré tečky XXL

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL tmavě modré tečky XXL, Dámská pyžama - tričko s krátkým rukávem, jednobarevné, hladké - z měkké a jemné viskózy - kulatý výstřih - šortky s krátkými nohavicemi v hráškové barvě (satén) - guma v pase Složení: tričko: 94 % viskóza, 6 % elastan, šortky: 97 % polyester, 3 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL malinová tečka XXL

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL malinová tečka XXL, Dámská pyžama - tričko s krátkým rukávem, jednobarevné, hladké - z měkké a jemné viskózy - kulatý výstřih - šortky s krátkými nohavicemi v hráškové barvě (satén) - guma v pase Složení: tričko: 94 % viskóza, 6 % elastan, šortky: 97 % polyester, 3 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL šedé tečky XXL

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL šedé tečky XXL, Dámská pyžama - tričko s krátkým rukávem, jednobarevné, hladké - z měkké a jemné viskózy - kulatý výstřih - šortky s krátkými nohavicemi v hráškové barvě (satén) - guma v pase Složení: tričko: 94 % viskóza, 6 % elastan, šortky: 97 % polyester, 3 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL ECRI-DROPS XXL

Dámské pyžamo De Lafense 690 Magnolia kr/r S-2XL ECRI-DROPS XXL, Dámská pyžama - tričko s krátkým rukávem, jednobarevné, hladké - z měkké a jemné viskózy - kulatý výstřih - šortky s krátkými nohavicemi v hráškové barvě (satén) - guma v pase Složení: tričko: 94 % viskóza, 6 % elastan, šortky: 97 % polyester, 3 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Taro Gabrielle 3006 dł/r 2XL-3XL Z24 cappuccino XXL

Dámské pyžamo Taro Gabrielle 3006 dł/r 2XL-3XL Z24 cappuccino XXL, Dámská pyžama - vysoce kvalitní bavlna - tričko s dlouhým rukávem - půlkruhový výstřih - kalhoty v délce 7/8 s pohodlnými kapsami - elastický pas s ozdobnou šňůrkou na stažení složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 915 Puntíky w/r S-2XL tmavě modrá XXL

Dámské pyžamo De Lafense 915 Puntíky w/r S-2XL tmavě modrá XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní viskózy - košilka s nastavitelnými tenkými ramínky - přední strana zdobená mašlí a jemným řasením - krátké šortky k doplnění sady Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Taro Vivian 3013 3/4 2XL-3XL Z24 pudrově růžová XXL

Dámské pyžamo Taro Vivian 3013 3/4 2XL-3XL Z24 pudrově růžová XXL, Dámská pyžama - vysoce kvalitní bavlna a viskóza - tričko s 3/4 rukávem - půlkruhový výstřih - volný ležérní střih - rybářské kalhoty ze vzorované bavlny Složení: tričko 94 % viskóza, 6 % elastan; kalhoty 100 % bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo De Lafense 694 Freya II kr/r S-2XL Berry XXL

Dámské pyžamo De Lafense 694 Freya II kr/r S-2XL Berry XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní viskózy - tričko s krátkým rukávem - volný, pohodlný střih - výstřih do V - rybářské kalhoty - kalhoty a výstřih z žebrované viskózy Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40933 Grind kr/r S-2XL Amber XXL

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40933 Grind kr/r S-2XL Amber XXL, Dámská pyžama - z jemné bavlny - delší tričko s krátkým rukávem - půlkruhový výstřih - přední strana zdobená jemným potiskem - dlouhé kalhoty, vzorované, vypasované - pas s širokým pleteným žebrováním Složení: tričko 100% bavlna; kalhoty 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40932 Grind dł/r S-2XL písek XXL

Dámské pyžamo Henderson Ladies 40932 Grind dł/r S-2XL písek XXL, Dámská pyžama - z jemné bavlny - tričko s dlouhým rukávem - půlkruhový výstřih - přední strana zdobená jemným potiskem - dlouhé kalhoty - pas se širokým žebrováním Složení: tričko 100% bavlna; kalhoty 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette Emy 723/351 dł/r S-2XL béžovo-krémová XXL

Dámské pyžamo Cornette Emy 723/351 dł/r S-2XL béžovo-krémová XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní bavlny - pruhované tričko s dlouhými rukávy - výstřih se zapínáním na cvočky - dlouhé kalhoty k doplnění soupravy Složení: košile 95% bavlna, 5% elastan; kalhoty 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské pyžamo Cornette 160/349 Smile dł/r S-2XL mocca XXL

Dámské pyžamo Cornette 160/349 Smile dł/r S-2XL mocca XXL, Dámská pyžama - z vysoce kvalitní bavlny - tričko s dlouhým rukávem - přední strana s aplikací - vzorované kalhoty s dlouhou nohavicí - guma v pase - lem, manžety a nohavice s žebrovanými lemy složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Taro Amara 3171 2XL-4XL L24 Dámské pyžamo, XXL, pudrový-růžová

Dámské pyžamo:- z vysoce kvalitní bavlny- s krátkým rukávem- půlkulatý výstřih- s potiskem- vzorované kalhotySložení: 100 % bavlna...

Více informací
Dostupnost: skladem

Taro Franki 3158 2XL-XL L24 Dámské pyžamo, XXL, růžová světlý

Bavlněné dámské pyžamo:- s krátkým rukávem- s potiskem- vzorované kalhoty- v pase šnůrka k vázání- komfortní kapsySložení: 100 % bavlna...

Více informací
Dostupnost: skladem

Taro Olive 3156 2XL-3XL L24 Dámské pyžamo, XXL, Bílá-květy

Bavlněné dámské pyžamo:- tričko s květinovým vzorem- krátký rukáv- půlkulatý výstřih- 7/8 hladké kalhotySložení: 100 % bavlna...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Taro Amora 3008 3/4 2XL-3XL Z24 světle růžová XXL

Dámské bavlněné pyžamo - hladká košilka s prolamovaným pruhem - 3/4 rukáv - kulatý výstřih - dlouhé kalhoty zdobené barevným květinovým potiskem složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Regina 655 kr/r 2XL-4XL L24, lehká melanž XXL i384_19520583

Dámské pyžamo vyrobené z bavlny Tričko s krátkým rukávem a půlkruhovým výstřihem Drobný potisk na hrudi Hladké kalhoty ve stylu rybího ocasu Složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Regina 655 kr/r 2XL-4XL L24, modrá XXL i384_9648262

Dámské pyžamo vyrobené z bavlny Tričko s krátkým rukávem a půlkruhovým výstřihem Drobný potisk na hrudi Hladké kalhoty ve stylu rybího ocasu Složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Regina 655 kr/r 2XL-4XL L24, Růžová XXL i384_17627075

Dámské pyžamo vyrobené z bavlny Tričko s krátkým rukávem a půlkruhovým výstřihem Drobný potisk na hrudi Hladké kalhoty ve stylu rybího ocasu Složení: 100% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Cana 241 kr/r 2XL, tmavě modrá - květiny XXL i384_83509608

Dámské pyžamo Vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny Tričko s krátkým rukávem a půlkruhovým výstřihem Šortky s kapsami na bocích Složení: Tričko - 100% bavlna, šortky - 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL modrá XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL Růžová XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Martel Maria I 200 kr/r M-2XL kaštanové XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z jemné bavlny. Blůza pyžama má krátké rukávy a je ozdobená květinovým vzorem. Půlkulatý výstřih se zapíná knoflíčky. Hladké kalhoty mají 3/4 délku. Střih a vzhled pyžama zachycují první čtyři fotografie. Složení: 100 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Eldar First Lady Indila 2XL-3XL, černá XXL i384_47177299

Dámské pyžamo vyrobené z viskózy nejvyšší kvality - tričko s krátkým rukávem a hladkým povrchem - výstřih, nohavice a rukávy zdobené jemnou krajkou - doplněné o rybářské kalhoty - balené elegantně v krabici Složení materiálu: 85 % viskóza, 10 % polyamid, 5 % elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Donna Sofia 1/2 kr/r S-2XL světle béžová XXL

Dámské pyžamo z vysoce kvalitní viskózy - košile s krátkými krajkovými rukávy - špičatý výstřih - krátké vzorované šortky k doplnění sady - saténová mašle v pase - zabalené v krabici Složení: 95% viskóza, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Donna Celine 1/2 S-2XL pudrově růžová XXL

Dámské pyžamo z jemné viskózy - košile s krátkým rukávem z prolamované krajky - velký výstřih - krátké šortky s volánkem - saténová mašle v pase Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo Donna Celine 1/2 S-2XL pudrově růžová XXL

Dámské pyžamo z jemné viskózy - košile s krátkým rukávem z prolamované krajky - velký výstřih - krátké šortky s volánkem - saténová mašle v pase Složení: 90 % viskóza, 5 % elastan, 5 % polyester

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo De Lafense 625 Dagmara kr/r S-2XL Ruda XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitní viskózy. Blůza pyžama má krajkové rukávy a výstřih ve tvaru písmene "V". Krátké kalhoty mají ozdobné nohavice. Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo De Lafense 613 Milagros w/r S-2XL černá XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitního veluru. Košilka pyžama má úzká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Výstřih je obšitý krajkou. Šortky jsou ozdobené krajkou. Složení: 77 % bambus, 23 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo De Lafense 613 Milagros w/r S-2XL Ruda XXL

Dámské pyžamo, které je vyrobené z velmi kvalitního veluru. Košilka pyžama má úzká ramínka, jejichž délku je možné nastavit. Výstřih je obšitý krajkou. Šortky jsou ozdobené krajkou. Složení: 77 % bambus, 23 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo De Lafense 676 Soled kr/r S-2XL tmavě modrá XXL

Dámské viskózové pyžamo - tričko s krátkým rukávem - výstřih do V - zdobené potiskem a květinovým motivem - jednobarevné kalhoty - délka nohavice 7/8 - guma v pase Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské pyžamo De Lafense 676 Soled kr/r S-2XL bílá XXL

Dámské viskózové pyžamo - tričko s krátkým rukávem - výstřih do V - zdobené potiskem a květinovým motivem - jednobarevné kalhoty - délka nohavice 7/8 - guma v pase Složení: 94 % viskóza, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK