Dekoracni latka lina houston

Pro vyhledávací frázi Dekoracni latka lina houston jsme na našem vyhledávači našli 791 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Dekoracni latka lina houston trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 791 produktů

Dekorační látka Lina Alkoholička

Mám ráda alkohol a nestydím se to přiznat! . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Gayboy

Viděli jste playboy zajíčka někdy odzadu?. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Wild2

A jak byste se tvářili vy, kdyby vám z kožichu vylétlo hejno holubů?. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina mravenec

Potisk mravence, jeden z našich mnoha hmyzích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Mravenečka je možno přebarvit.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Like

Tak tenhle potisk se mi líbí :) facebook like jasně ukáže co máte rádi. K motivu stačí přidat vlastní fotku nebo text.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Atomizace

Tak tohle je trochu jiná evoluce, než jakou najdete v klasických učebnicích. Že je posledním článkem Homo Sapiens? Vývoj pokračuje. Atomový věk rozšiřuje vývojovou řadu.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Sobi

Když potká sob soba, mají radost oba! Vtipný potisk na trička, polštářky, hrníčky a další dárky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Svědek

Dostala se vám čest stát se tím nejdůležitějším svatebčanem? Dejte to jasně najevo! Stylový svatební potisk bude vypadat skvěle na tričku, odznáčku nebo třeba na kšiltovce.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objedna...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina 68

Kdo neskáče není Čech! Fandíte hokeji, ale skákat se vám nechce? Pořiďte si alespoň dres nebo puk s potiskem hokejisty s nejznámějším účesem a podpořte Český hokejový tím!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Švédsko

Sverige – Švédsko, Sweden, Schweden, Suecia, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Itálie

Italia – Itálie, Italy, Italien, Italia, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Sushi

Také milujete japonskou pochoutku sushi? Pochlubte se pojídáním živých ryb a ozdobte si tímto vtipným motivem tričko, hrníček, nebo třeba polštář. . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Cocaine

Přívrženci životního stylu vlka z Wolf streetu a nesmrtelných firem, či vtipálci, co rádi šokují, tu máme něco i pro vás. No není to originální?. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Heat

Dárky s tímto potiskem budou vždy něco vyzařovat.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Jágrmistr

Bájné číslo 68 už míří na náš národní led, staň se součástí jeho týmu!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Rozcvička

Párty se blíží. Je nutné se připravit a protáhnout všechny svaly. Pořádnej workout.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Beran

Motiv se znamením zvěrokruhu. Tento Beran je vhodný pro ty, kteří se narodili 22.3. - 18.4. pod ohnivým vlivem Marsu.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Pejsek

Tady jsem! Udělej cokoli, budu nadšenej!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina EET

Andrej Babiš volá domů. Elektronická evidence tržeb právě přistává.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina TNT

Dynamit, dynamit, udělá bum! Chemický vzorec trinitrotolenu - potisk vhodný nejen pro chemiky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Zazobanec

... a nejlíp si lebedí v žitě. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Andílek

Mohutná andělská křídla na zádech jsou luxusním designem na tvém tričku. Ukaž jaký jsi andílek.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina námořník

Chcete se přidat k ostřílenému námořnictvu? Bez skalních symbolů tohoto řemesla to nepůjde.... Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Finsko

Suomi – Finsko, Finland, Finnland, Finlandia, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Adrenalin

Patříte mezi lidí, kteří potřebují občas nakopnout? Vytvořte si tričko s molekulou adrenalinu. . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Freedom

Vyžebrej i ty v hospodě pivo zadarmo!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Testosteron

Tak tohle je trošku jiná molekula testosteronu, než jakou najdete v klasických učebnicích. Motiv pro opravdové muže, vhodný nejen na trička.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Chobotnice

Číhá ukrytá kdesi v hlubinách, schovává se hluboko v útesech a čeká... Jakmile tě lapí svými chapadly, už nepustí.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Horse

Máte rádi koně? Ukažte svému okolí svou lásku k těmto ušlechtilým zvířatům a vložte si tento obrázek koně na oblečení či jiné předměty doprovázející vás v každodenním životě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Německo

Deutschland – Německo, Germany, Alemania, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Kompas

Najděte správnou cestu s kompasem na tričku.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina plachetnice

Nádherná ušlechtilá bárka! Sen každého námořníka nebo piráta? Nechte se unášet na vlnách ;). Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Slovinsko

Slovenija - Slovinsko, Slovenia, Slowenien, Eslovenia, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě. . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Střela

...pak ale přiletěla lesklá a horká střela uprostřed mýho čela, našla si mrcha cíl.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Bachelor

Kámo, jsme v tom s tebou! Budem tě podporovat až do dna.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Vietnam

Vietnam, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Medvídek

Co takhle darovat krásný hrneček s medvídkem? Ať už tento roztomilý motiv použiješ na cokoliv, bude na první pohled jasné, že tvůj dáreček je věnován z lásky!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Svědek

Nebojte se, tenhle svědek neprodává Strážnou věž.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Žába

Žába, potisk pro malé i velké. Vytvářejte veselá trička a další dárky s tímto potiskem. Vhodné jako samolepka na zeď nebo nábytek.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Masaryk

Podobizna prvního prezidenta TG Masaryka s podpisem pro každého hrdého Čecha.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Atari

Motiv atari je retro vzpomínkou na oblíbenou herní konzoli. Připomeňte si zlatá osmdesátá léta a dejte si atari třeba na tričko a doplňte ho vlastním nápisem nebo fotkou.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Bobr

Když jde malý bobr spát... roztomilý bobr nejen na dětská trička, polštářky nebo placky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Hamburger

Burgry jsou skvělý. Burgry jsou tredy. O tomhle kousku to platí třikrát! Naprosto skvěle sedne na zástěru pro každého stylově zapáleného šéfkuchaře.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Vlk

Kreslený vlk patří do série zvířatek pro potisk dětského oblečení a dárků. Motiv si můžete libovolně umístit a doplnit o vlastní text.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Ethylalkohol

Chemický vzorec Ethylalkoholu - potisk vhodný jak pro chemiky, tak pro všechny party lidi a příležitostné alkoholiky. . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Svědkyně

Nebojte se, tahle svědkyně neprodává Strážnou věž.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Zamilovaní

V jednoduchosti je krása a nic není jednoduššího než milovat tu pravou osobu. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Supertáta

Také si občas říkáš, jak je možné, že se z tebe rodiče ještě nezbláznili? Často to vypadá, jako by snad měli nějaké nadpřirozené schopnosti. Oceň jejich vytrvalost v podobě dárku s tímto superúžasným motivem! . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zá...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina moustache

Ať jsi muž, žena, dívka či mladík s knírem i bez něj, podpoř s námi osvětu ohledně rakoviny prostaty a zdraví muže celkově. Knírek si můžeš dát na tričko, placku, tašku, kryt na telefon nebo na co chceš, akorát pod nosem si jej musíš vypěstovat sám ;). Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Ženich

Potkal dívku, zamiloval se, sebral odvahu, zatajil dech a požádal ji o ruku. A teď se žení! Uspořádejte hrdinnému ženichovi legendární rozlučku se svobodou a nezapomeňte na řádné označení, ať každý ví!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o vě...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Vřískot

Uvolněte energii z plných plic! Někdy je vřískot naprosto osvobozujícím uvolněním, avšak ne vždy a ne všude lze vřískat jako na lesy, vyvřískejte se do pohody alespoň tričkem či mikinou s tímto potiskem.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Okay

Patříš-li k těm, které pohltilo dílo Johna Greena Hvězdy nám nepřály, je téměř povinností mít tričko s motivem Okey. Stačí vybrat jedno z triček z naší nabídky a vybrat barvu - jak jinak než tyrkysovou!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Želva

Želvička je další z mnoha zvířecích motivů, které nabízíme, hodí se nejen na dětské oblečení, želvím potiskem v mnoha barvách můžete ozdobit, cokoliv Vás napadne, tašku, peněženku, polštář, hrnek a celou řadu dalších produktů z naší nabídky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Joker

Stylový potisk vytvořený na základě podobizny Jokera ze známého filmu Batman - Temný Rytíř. Také jste fandili Jokerovi v jeho cestě za vytvořením naprostého chaosu ve městě Gotham? Ukažte, že jste jeho fanoušek.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Czechcode

Czech Republic, vlastenecký motiv, pro všechny, kteří chtějí vyjádřit příslušnost k České republice. Ideální návrh pro doplnění vlastních patriotských triček. TIP pro všechny fanoušky sportovních utkání. Vyjádřete podporu českému týmu!. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikos...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Purrfect

Vyznejte lásku své milované osobě vlastním dárkem! Roztomilá kočička řekne vaše vyznání za vás. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina BEEE

Vyznejte lásku své milované osobě dárkem se zamilovaným potiskem, třeba se zamilovanou ovečkou. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Gramofon

Potiskem nádherného starého gramofonu určitě uděláte radost všem milovníkům starých poctivých časů, kdy byla hudba na gramofonové desce malým a opečovávaných zázrakem. Umístěte motiv na ceduli na dveře, přidejte k němu text "Nerušit prosím" a máte skvělý dárek pro hudebního požitkáře.. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastní...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Supermáma

Také si občas říkáš, jak je možné, že se z tebe rodiče ještě nezbláznili? Často to vypadá, jako by snad měli nějaké nadpřirozené schopnosti. Oceň jejich vytrvalost v podobě dárku s tímto superúžasným motivem! . Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zá...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekorační látka Lina Pády

Co ty a jazyk český? Padáš při mluvnici trošku na ústa... Využij našeho malého taháčku! Dej si ho natisknout na penál nebo méně okatě na placku. Teď už jenom doufat, že učitel nebude příliš ostražitý.... Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o v...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK