Dell lampa pro 2400mp

Pro vyhledávací frázi Dell lampa pro 2400mp jsme na našem vyhledávači našli 476 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Dell lampa pro 2400mp trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 476 produktů

Lampa pro projektor DELL 1220, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1220 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1409X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1409X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1410X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1410X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1410X 3YNBD, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1410X 3YNBD je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1420X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1420X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1430X, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 1430X je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1430X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1430X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1450, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1450 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1510X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1510X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1550, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1550 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1609HD, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1609HD je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1609WX, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1609WX je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1609X, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1609X je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1650, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1650 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 2100MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 2100MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 2200MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 2200MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 2200MP, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 2200MP je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3100MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 3100MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3100MP, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 3100MP je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3200MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 3200MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3300MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 3300MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3400MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 3400MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 3500MP, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 3500MP je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4100MP, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 4100MP je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4200MP, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 4200MP je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4220, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 4220 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kv...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4220, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 4220 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4230, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 4230 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kv...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4230, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 4230 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4320, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 4320 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kv...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 4320, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 4320 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 5100MP, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 5100MP je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609W, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 7609W je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609W, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 7609W je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609WU, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 7609WU je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609WU, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 7609WU je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609WU 3YNBD, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 7609WU 3YNBD je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosa...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7609WU 3YNBD, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 7609WU 3YNBD je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M209X, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M209X je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M210X, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M210X je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M210X 3YNBD, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M210X 3YNBD je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosah...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M409MX, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M409MX je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M409WX, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M409WX je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M409X, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M409X je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M410HD, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M410HD je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M410HD 2YNBD, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M410HD 2YNBD je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosa...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL M410X, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL M410X je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat k...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S320, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S320 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S320WI, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S320WI je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S510, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S510 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S510N, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S510N je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S510WI, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S510WI je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S520, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S520 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S520N, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S520N je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL S520WI, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL S520WI je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7700, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 7700 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kv...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 7700 FullHD, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro projektor DELL 7700 FullHD je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosah...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor DELL 1850, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL 1850 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor DELL P318S, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor DELL P318S je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor DELL 1800MP, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor DELL 1800MP je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK