Detska mikina h m

Pro vyhledávací frázi Detska mikina h m jsme na našem vyhledávači našli 4827 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Detska mikina h m trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 4827 produktů

Dětská mikina Andělská křídla

Andělská křídla pro vaše malé andílky, nebo ďáblíky, kteří se jako andílci tváří. Nejlépe se budou vyjímat na zadní straně dětského trička nebo bodýčka. . 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Homo Compus

Homo Compus - evoluce člověka dospěla až k samému počítači. Dnes už trochu profláklý motiv, na který navazujeme v podobě celé edice evolution.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Okay

Patříš-li k těm, které pohltilo dílo Johna Greena Hvězdy nám nepřály, je téměř povinností mít tričko s motivem Okey. Stačí vybrat jedno z triček z naší nabídky a vybrat barvu - jak jinak než tyrkysovou!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Joker

Stylový potisk vytvořený na základě podobizny Jokera ze známého filmu Batman - Temný Rytíř. Také jste fandili Jokerovi v jeho cestě za vytvořením naprostého chaosu ve městě Gotham? Ukažte, že jste jeho fanoušek.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Starwars walker

Také sci-fi stroje At-At z Hvezdných válek se občas musí vyvenčit :) vtipný potisk na motivy Star Wars.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Steve Jobs

Zakladatel společnosti Apple a nesmrtelná legenda Steve Jobs, která má své nezastupitelné místo na poli historie osobních počítačů a mobilních zařízení. "Buďme měřítkem kvality. Někteří lidé nejsou zvyklí na prostředí, kde se dokonalost očekává.". 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Freddie Mercury

Show must go on! Uctěte památku legendárního Freddieho Mercuryho. Oblékli jsme ho do moderního meme kabátu a tiskneme ho téměř na cokoliv - trička, mikiny, hrníčky, placky, odznáčky a mnoho dalších dárků.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Love bears

Vyznejte lásku své milované osobě dárkem se zamilovaným potiskem ledních medvědů. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Svatba

Jdete na svatbu a nevíte co darovat? Vytvořte si originální dárek podle sebe, stačí si vybrat produkt, doplnit ho o motiv ženicha s nevěstou, dopsat věnování a originál je na světě.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Svatba

Jdete na svatbu a nevíte co darovat? Vytvořte si originální dárek podle sebe, stačí si vybrat produkt, doplnit ho o veselý motiv ženicha s nevěstou, dopsat věnování a originál je na světě.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Ženich

Potkal dívku, zamiloval se, sebral odvahu, zatajil dech a požádal ji o ruku. A teď se žení! Uspořádejte hrdinnému ženichovi legendární rozlučku se svobodou a nezapomeňte na řádné označení, ať každý ví!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Vodáci

Speciální vodácký erb povýší obyčejné tričko na oficiální uniformu a vaše letní dobrodružství na Vltavě dostane hned jiný rozměr! PS: volná místa v kruhu jsme vytvořili speciálně pro vepsání jmen členů posádky. Tak jedem!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Little sister

Skvělý dárek pro kohokoliv, kdo má staršího sourozence. Tento motiv můžete použít třeba i na bodýčko pro svou malou sestřičku a pro sebe vybrat motiv "big sister" nebo "big brother". Jedná se o krásný dárek, který udělá radost hned dvakrát!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Husák

Gustav Husák, tehdejší československý prezident, je nyní nejprodávanější retro vzor. Na tento portrét jsme se museli ze školních lavic dívat celý den. Proto jsme ho zařadili do nabídky, protože tohle tričko u každého vzbudí pozornost.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Zamilovaní jednorožci

Jste šťastně zamilovaný/á a hladina oxytocinu ve vašem těle by normálního smrtelníka mohla zabít? Pravá láska je dnes asi tak běžná jako vidět jednorožce na návštěvě v ZOO. Přidejme ještě magickou duhu a máme pro vás ideální typ na dárek ;). 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina city

Ruch, shon, lidé, spěch, vřava, troubení dlouhých řetězců dopravních prostředků, proudící dav, směs nejrůznějších vůní a pachů, spousta světel... život ve městě Vás dokáže strhnout. Pokud se ve městě cítíte jako ryba ve vodě, pak je Vám tento potisk šitý na míru.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní k...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina mravenec

Potisk mravence, jeden z našich mnoha hmyzích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Mravenečka je možno přebarvit.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Like

Tak tenhle potisk se mi líbí :) facebook like jasně ukáže co máte rádi. K motivu stačí přidat vlastní fotku nebo text.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Atomizace

Tak tohle je trochu jiná evoluce, než jakou najdete v klasických učebnicích. Že je posledním článkem Homo Sapiens? Vývoj pokračuje. Atomový věk rozšiřuje vývojovou řadu.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Svědek

Dostala se vám čest stát se tím nejdůležitějším svatebčanem? Dejte to jasně najevo! Stylový svatební potisk bude vypadat skvěle na tričku, odznáčku nebo třeba na kšiltovce.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina 68

Kdo neskáče není Čech! Fandíte hokeji, ale skákat se vám nechce? Pořiďte si alespoň dres nebo puk s potiskem hokejisty s nejznámějším účesem a podpořte Český hokejový tím!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Ve vlastním

Ztrácíte se občas ve vlastním světě? Vytvořte si například tričko, či batoh s naším motivem a dejte lidem najevo, že je zbytečné na vás přemluvit pokud jste zatoulaný ve světě vlastních myšlenek.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Kočka - Líza

Kočky jsou chytrá, elegantní, důstojná a obdivuhodně mrštná stvoření. Znáte takovou kočku? Potěšte ji některým z našich dárků, s tímto motivem jistě získá punc rafinovanosti.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Vřískot

Uvolněte energii z plných plic! Někdy je vřískot naprosto osvobozujícím uvolněním, avšak ne vždy a ne všude lze vřískat jako na lesy, vyvřískejte se do pohody alespoň tričkem či mikinou s tímto potiskem.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Pohádkový jednorožec

Jednorožec je kouzelné zvíře, o jehož existenci se stále debatuje. Věříte na jednorožce? My ano, protože co by to bylo za svět bez trošky kouzel?. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Kotva

Připravte se na čas vodních radovánek! Kotva nadchne každého milovníka plavidel všecho druhu mořských i říčních. Nejlépe se bude vyjímat na pruhovaném námořnickém triku.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětská mikina Velká Britanie

Great Britain – Velká Británie, Großbritannien, gran Bretaña, vlajka vašeho oblíbeného státu bude skvěle vypadat na tričku, ale i polštáři či kravatě.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina London love

Originální srdce, kterým můžete vyjádřit svou lásku k jednomu z nejbáječnějších měst vůbec. Najdete v něm všechny jeho hlavní symboly zpracované v populárním flat designu.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Testosteron

Tak tohle je trošku jiná molekula testosteronu, než jakou najdete v klasických učebnicích. Motiv pro opravdové muže, vhodný nejen na trička.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Horse

Máte rádi koně? Ukažte svému okolí svou lásku k těmto ušlechtilým zvířatům a vložte si tento obrázek koně na oblečení či jiné předměty doprovázející vás v každodenním životě.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Srdce mozaika

Oživte své tričko I love... neotřelým mozaikovým srdíčkem. Červená a plochá srdce má každý! S námi můžete být vždy origiální. Motiv samozřejmě natiskneme na cokoliv - na tašku, hrneček, placky nebo na dětské body.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Trabant

Žádný automobil nezapůsobil na lidi tak jako Trabant. Kultovní bakelitový vehikl nyní přinášíme také my v podobě skvělého potisku na trička, hrníčky a další dárky. Doplň si potiv podle sebe a vytvoř si originál, který budeš mít jenom ty.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Backoffice

Backoffice Vtipný motiv pro všechny, kteří fandí lechtivějšímu humoru. Udělej si legraci ze svých kolegů v práci a nechej jim vyrobit originální dárek s tímto potiskem. Můžeš ho doplnit o svojí vlastní fotografii nebo věnování.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Love

Vyznejte lásku své milované osobě dárkem se zamilovaným potiskem LOVE. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Celní správa

Vytvoř si tričko s nápisem "Celní správa"! S takovým tričkem dostaneš zajisté v každé tržnici slevu a možná i něco zadarmo, takže nákup tohoto trička má velkou návratnost :-). 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Best guy

Označ si tričko štítkem nejlepší chlap! Best guy je mimo jiné ideálním potiskem na dárek pro kamaráda, který za to opravdu stojí.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Medvídek

Co takhle darovat krásný hrneček s medvídkem? Ať už tento roztomilý motiv použiješ na cokoliv, bude na první pohled jasné, že tvůj dáreček je věnován z lásky!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Žába

Žába, potisk pro malé i velké. Vytvářejte veselá trička a další dárky s tímto potiskem. Vhodné jako samolepka na zeď nebo nábytek.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Beetle

Žádný automobil nezapůsobil na lidi tak jako Beetle. Kultovní volkswagen brouk nyní přinášíme také my v podobě skvělého potisku na trička, hrníčky a další dárky. Doplň si potiv podle sebe a vytvoř si originál, který budeš mít jenom ty.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Atari

Motiv atari je retro vzpomínkou na oblíbenou herní konzoli. Připomeňte si zlatá osmdesátá léta a dejte si atari třeba na tričko a doplňte ho vlastním nápisem nebo fotkou.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Hamburger

Burgry jsou skvělý. Burgry jsou tredy. O tomhle kousku to platí třikrát! Naprosto skvěle sedne na zástěru pro každého stylově zapáleného šéfkuchaře.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Big sister

Skvělý dárek pro kohokoliv, kdo má mladšího sourozence. K tomuto motivu si můžete vybrat například motiv "little sister" nebo "little brother" a použít ho třeba na bodýčko nebo dětské tričko. Jedná se o krásný dárek, který udělá radost hned dvakrát!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Ruce

Otisk rukou je výsostně osobitou záležitostí. Jsou symbolem doteku, svědectví, autorství i poctivé lidské práce. Vlastnoruční otisk Vám sice nezhotovíme, ale tyto lidské tlapky Vám rádi natiskneme na kterýkoliv produkt z naší nabídky, osobitost mu zajistíte například vložením vlastního textu.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina MEME LOL

Je vám něco k smíchu? LOL! Jeden z mnoha MEME motivů je vtipným výkřikem dnešní doby. Nesdílej MEME obličeje jen na facebooku, ale vytvoř si s nimi vlastní tričko nebo jiný dárek.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Angry teddy

Angry teddy, hororový potisk pro všechny, kteří si libují v zabijáckých hračkách. Pokud jsi taky tak trochu naštvanej méďa, ukaž to svému okolí a vytvoř si své vlastní tričko s potiskem.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Vlk

Kreslený vlk patří do série zvířatek pro potisk dětského oblečení a dárků. Motiv si můžete libovolně umístit a doplnit o vlastní text.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina vzor kotvy

Vystajluj si polštářek, kryt svého telefonu, tašku, peněženku, hrneček nebo placku trendy základním potiskem v námořnickém duchu. Doplň si ho vlastní fotkou nebo textem.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Cyklista

Také jste propadli kouzlu života v sedle koní dvacátého prvního století? Pak si ovšem na své výlety nesmíte zapomenout přibalit sportovní tričko, které bude k cyklistice ladit. Kam se hrabe žlutý trikot!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Little brother

Skvělý dárek pro kohokoliv, kdo má staršího sourozence. Tento motiv můžete použít třeba i na bodýčko pro svého malého bráchu a pro sebe vybrat motiv "big sister" nebo "big brother". Jedná se o krásný dárek, který udělá radost hned dvakrát!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Ahój!

Slunko svítí, čistá voda si radostně zurčí, fouká lehounký větřík a stromy, které tvoří na hladině řeky příjemný stín a chládek, lehce šumí. Naprostá idyla a z dáli se ozývá přátelské vodácké Ahóóój.... 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Strong coffee

Milujete silnou kávu? Navrhněte si vlastní hrneček s motivem Strong coffee a vychutnejte si svou kávu tak, jak ji máte rádi.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Jsem těhotná

Nejsem tlustá, jsem těhotná! Potisk z řady pro těhotné. Udělejte radost nastávajícím maminkám a vytvořte jim těhotenské tričko s tímto motivem. Vytvoříte krásnou vzpomínku na nový přírustek do rodiny.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Soul sisters

Možná nejste pokrevní sestry, ale všechno jako by tomu nasvědčovalo. Lidé se vás ptají, jestli jste sourozenci, berete si slova z úst, občas to dokonce vypadá, jako by u vás fungovala telepatie. Je to prostě něco víc, než jen kamarádství. . 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Zamilovaní ptáčci

Vyznejte lásku své milované osobě vlastním dárkem! Přidejte ke svým fotografiím nápis nebo vyznání, motiv zamilovaných ptáčků a máte hotovo. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Řecko

Řecko je krásná země, plná nádherných pláží, srdečných lidí a vynikajícího jídla. Pokud máte Řecko rádi stejně jako my, můžete to dát najevo např. vlajkou Řecka na tričku, hrníčku či jiných výrobcích z našeho sortimentu.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina In love

Vyznejte lásku své milované osobě dárkem s potiskem v podobě tohoto hezkého obrázku srdce. Toto srdíčko se hodí na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Štír

Motiv na téma vodního znamení zvěrokruhu Štír. Potisk je určený pro ty, kteří se narodili 25.10. - 21.11. Využijte motiv k tvorbě narozeninových nebo jiných dárků.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Jóga

Jste závislý na józe? Ještě ne? No, nic lepšího než začít s tímto užitečným sportem s tímto designem na kterémkoli z našich produktů.. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina Che Guevara

Oblíbený marxistický revolucionář a vůdce kubánských gueril Che Guevara. Ukažte svou rebelskou nespoutanou osobnost toužící po svržení systému za pomocí tohoto motivu! Doporučují 4 z 5ti komunistů!. 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klokaní kapsa.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětská mikina I love

Chceš vkusně a elegantně vyjádřit, že máš něco rád, že to prostě miluješ? Geniální a historií prověřený motiv I love je tu pro tebe, tak popusť uzdu svému kreativnímu já! Víš jak, když miluješ, není co řešit, ať už je to Justin, mandle v čokoládě, Londýn nebo běhání.... 295 g/m², 50% počesaná bavlna, 50% polyester, klásický model s bavlny, vhodné pro potisk a výšivku, klo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK