Doba jedova a covidova
Pro vyhledávací frázi Doba jedova a covidova jsme na našem vyhledávači našli 137 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Doba jedova a covidova trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Doba jedová a covidová
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně ...
Více informacíDoba jedová a covidová
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně n...
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně naučné literatury již po svém prvním vydání v roce 2011. Nynější aktualizované vydání nemohlo pominout, že kromě jedů nás...
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně naučné literatury již po svém prvním vydání v roce 2011. Nynější aktualizované vydání nemohlo pominout, že kromě jedů nás...
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., Prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.
Více informacíKnihy Doba jedová a covidová
POPIS Každá kapitola je doplněna odkazy na populární i vědeckou literaturu. Čtenářům se tak dostává do rukou ZCELA OJEDINĚLÁ PŘÍRUČKA PRO SNADNĚJŠÍ PŘEHLED nejen o nebezpečných jedech, ale také o coronaviru SARS-CoV-2, který se poprvé objevil koncem roku 2019 v čínském Wu-chanu a je příčinou současné celosvětové pandemie.
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně n...
Více informacíDoba jedová a covidová - Jiří Patočka
<p></p><p> Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době?<br /> Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami?</p> <p> Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitel...
Více informacíDoba jedová a covidová (978-80-87494-38-7)
Kniha - autor Anna Strunecká; Jiří Patočka, 328 stran, česky Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami?Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelno...
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká; Jiří Patočka
Anotace: Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nab&ia...
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká, Jiří Patočka
Čtenářům se dostává do rukou zcela ojedinělá příručka pro snadnější přehled nejen o nebezpečných jedech, ale také o coronaviru SARS-CoV-2, který se poprvé objevil koncem roku 2019 v čínském Wu-chanu a je příčinou současné celosvětové pandemie.
Více informacíDoba jedová
Naozaj žijeme v dobe jedovej? Na túto otázku i mnoho ďalších vám odpovie kniha, ktorá vám ponúka nielen zaujímavé čítanie, ale aj veľa podnetov na zamyslenie. Autori prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, medzinárodne uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikológie, zasvätene i kriticky, pritom však jasne a zrozumiteľne píšu o škodlivých látkach v potravinách, ...
Více informacíDoba jedová 2
Visí nad nami azbestová hrozba? Prečo jeme jedovaté jedlá? Ako dlho dojčiť? Škodí hliník nášmu zdraviu alebo prospieva? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky inšpirované knihou Doba jedová autorov prof. Anny Struneckej a prof. Jiřího Patočku prináša aktualizovaná publikácia Doba jedová 2, ktorá ponúka pútavé čítanie o bežných nápojoch, nových typoch potravín aj o úskali...
Více informacíDoba jedová 3
Olovo ve rtěnkách? 1,4-dioxan v dětských mýdlech? Uhelný dehet v šamponech? Je to vůbec možné?!Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosmetických přípravků, vedlo k velmi zneklidňujícím objevům…Kniha Doba jedová 3 p...
Více informacíDoba jedová 3
Olovo ve rtěnkách? 1,4-dioxan v dětských mýdlech? Uhelný dehet v šamponech? Je to vůbec možné?! Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosmetických přípravků, vedlo k velmi zneklidňujícím objevům…
Více informacíDOBA JEDOVÁ 3
Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a ne...
Více informacíDoba jedová - Strunecká Anna
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strun...
Více informacíDoba jedová 2
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti.Autoři Anna Strune...
Více informacíDoba jedová 7
Silné mikrovlnné záření vyhání vrabce z center měst. Borovice rostoucí u radarových stanic a antén mají méně jehlic a odumírají v mladším věku. Okřehek na hladinách rybníků poblíž zdrojů vysokého napětí živoří a krávy na stejně položených pastvinách vykazují poškození DNA buněk. V oblastech se silným elektromagnetickým polem hnízdí méně ptáků a včely, netopýři, lososi a d...
Více informacíDoba jedová 5
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jso...
Více informacíDoba jedová 8
Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění? Dlouho tomu nikdo nevěřil, a vidíte – je to přesně tak. Teď se zdá, že bakterie, viry, paraziti, plísně a infekční bílkoviny zvané priony vyvolávají i 10–20 % duševních nemocí. Třeba schizofrenie možná souvisí s vlnami chřipkové epidemie a nákazou bornaviry, anorexie a Touret...
Více informacíDoba jedová 10
Více zdravotní péče rovná se lepší zdraví? Ne! Právě naopak. Tvrdí to a v této knize dokazuje profesor v oboru medicíny H. Gilbert Welch. Podle něj až příliš mnoho lidí podstupuje screeningové testy a vyšetření se všemi škodlivými dopady. Na základě nepřiměřených, zbytečně poplašných diagnóz pak absolvují léčbu, kterou nepotřebují – a která jim v lepším případě neprospěje...
Více informacíDoba jedová 4
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na lidské zdraví. Záro...
Více informacíDoba jedová 5
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíDoba jedová 9
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíDoba jedová 6
Odtrženi od přírody * Špinavý porod – dobrý porod * Antibiotický paradox * Záchranu přinášejí mikrobiOblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků. Autoři výstižně říkají: „Žijeme vpravdě v převratné době a jsme přesvědčeni, že...
Více informacíDoba jedová 2 - Strunecká Anna
Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová autorů Anny Strunecké a Jiřího Patočky přináší publikace Doba jedová 2. Autoři nabízejí čtenářům
Více informacíDoba jedová 2 - Anna Strunecká
<p>Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová autorů Anny Strunecké a Jiřího Patočky přináší publikace Doba jedová 2. Autoři nabízejí čtenářům poutavé čtení o běžných nápojích, nových typech potravin i o úskalích a rizicích konzumace sladkostí. Strunecká a Patočka, odborníci na biochemii, toxikologii, ne...
Více informacíDoba jedová 2 - Anna Strunecká
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strun...
Více informacíDoba jedová 2 - Strunecká Anna
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strun...
Více informacíDoba jedová 7 - Martin Blank
Silné mikrovlnné záření vyhání vrabce z center měst. Borovice rostoucí u radarových stanic a antén mají méně jehlic a odumírají v mladším věku. Okřehek na hladinách rybníků poblíž zdrojů vysokého napětí živoří a krávy na stejně položených pastvinách vykazují poškození DNA buněk. V oblastech se silným elektromagnetickým polem hnízdí méně ptáků a včely, netopýři, lososi a d...
Více informacíDoba jedová 8 - Harriet Washingtonová
Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění? Dlouho tomu nikdo nevěřil, a vidíte – je to přesně tak. Teď se zdá, že bakterie, viry, paraziti, plísně a infekční bílkoviny zvané priony vyvolávají i 10–20 % duševních nemocí. Třeba schizofrenie možná souvisí s vlnami chřipkové epidemie a nákazou bornaviry, anorexie a Touret...
Více informacíDoba jedová 8 - Infekční šílenství
Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění? Dlouho tomu nikdo nevěřil, a vidíte – je to přesně tak. Teď se zdá, že bakterie, viry, paraziti, plísně a infekční bílkoviny zvané priony vyvolávají i 10–20 % duševních nemocí. Třeba schizofrenie možná souvisí s vlnami chřipkové epidemie a nákazou bornaviry, anorexie a Touret...
Více informacíDoba jedová 9 - Gary Taubes
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíKnihy Doba jedová 5 (Jeffrey M. Smith)
Kniha Doba jedová 5 zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, n...
Více informacíKnihy Doba jedová 3 (Stacy Malkanová)
Kromě mnoha znepokojujících faktů se v knize Doba jedová 3 dočtete o boji aktivistek za bezpečnější kosmetiku. Ženy navštívily představitele největších mezinárodních kosmetických společností a položily jim několik nepohodlných otázek. Firmy jim sice zavíraly dveře před nosem, mýtus o kráse se však začal bortit a toxická tajemství spolu s paradoxy kosmetického průmyslu vyc...
Více informacíKnihy Doba jedová 4 (Sherrill Sellmanová)
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V knize Doba jedová 4 - hormony upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na ...
Více informacíDoba jedová 3 - Kosmetika - Stacy Malkanová
<p></p><p> Olovo ve rtěnkách? 1,4-dioxan v dětských mýdlech? Uhelný dehet v šamponech? Je to vůbec možné?!</p> <p> Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosmetických přípravků, vedlo ...
Více informacíDoba jedová 2 - Anna Strunecká, Jiří Patočka
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné.
Více informacíDoba jedová 3. Kosmetika - Stacy Malkanová
Kniha popisuje složitou cestu aktivistek bojujících proti rakovině prsu a ochránkyň životního prostředí, které navštívily představitele největších mezinárodních kosmetických společností a položily jim několik nepohodlných otázek.
Více informacíDoba jedová 7 - Elektrosmog - Martin Blank
<p></p><p> Silné mikrovlnné záření vyhání vrabce z center měst. Borovice rostoucí u radarových stanic a antén mají méně jehlic a odumírají v mladším věku. Okřehek na hladinách rybníků poblíž zdrojů vysokého napětí živoří a krávy na stejně položených pastvinách vykazují poškození DNA buněk. V oblastech se silným elektromagnetickým polem hnízdí méně ptáků...
Více informacíDoba jedová 3 - Kosmetika - Stacy Malkanová
Anotace: Olovo ve rtěnkách? 1,4-dioxan v dětských mýdlech? Uhelný dehet v šamponech? Je to vůbec možné?! Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost...
Více informacíDoba jedová 7 - Elektrosmog - Martin Blank
Anotace: Silné mikrovlnné záření vyhání vrabce z center měst. Borovice rostoucí u radarových stanic a antén mají méně jehlic a odumírají v mladším věku. Okřehek na hladinách rybníků poblíž zdrojů vysokého napětí živoří a kr&aa...
Více informacíDoba jedová 10 - H. Gilbert Welch
Více zdravotní péče rovná se lepší zdraví? Ne! Právě naopak. Tvrdí to a v této knize dokazuje profesor v oboru medicíny H. Gilbert Welch. Podle něj až příliš mnoho lidí podstupuje screeningové testy a vyšetření se všemi škodlivými dopady. Na základě nepřiměřených, zbytečně poplašných diagnóz pak absolvují léčbu, kterou nepotřebují – a která jim v lepším případě neprospěje...
Více informacíDoba jedová 10 - Méně medicíny - více zdraví
Více zdravotní péče rovná se lepší zdraví? Ne! Právě naopak. Tvrdí to a v této knize dokazuje profesor v oboru medicíny H. Gilbert Welch. Podle něj až příliš mnoho lidí podstupuje screeningové testy a vyšetření se všemi škodlivými dopady. Na základě nepřiměřených, zbytečně poplašných diagnóz pak absolvují léčbu, kterou nepotřebují – a která jim v lepším případě neprospěje...
Více informacíDoba jedová 4 - Hormony - Sherill Sellmanová
Anotace: Zjistěte, jak negativně na vaše zdraví působí syntetické hormony. Z řady knih Doba jedová. Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syn...
Více informacíDoba jedová 2 - Anna Strunecká; Jiří Patočka
Anotace: Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučov&aacu...
Více informacíDoba jedová 8 - Infekční šílenství - Harriet Washingtonová
Anotace: Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění? Dlouho tomu nikdo nevěřil, a vidíte - je to přesně tak. Teď se zdá, že bakterie, viry, paraziti, plísně a infekční bílkoviny zvané priony vyvolávají i 10-20 % duševních...
Více informacíDoba jedová 4 - Hormony - Sherrill Sellmanová
<p>Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na lidské zdr...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr - Gary Taubes
Anotace: Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této l&aa...
Více informacíDoba jedová 6. Špína, hygiena, imunita, alergie
Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků.
Více informacíDoba jedová 5 - Jeffrey M. Smith
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr - Gary Taubes
<p></p><p> Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžují...
Více informacíDoba jedová 8 - Infekční šílenství - Harriet A. Washingtonová
<p></p><p> Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění? Dlouho tomu nikdo nevěřil, a vidíte – je to přesně tak. Teď se zdá, že bakterie, viry, paraziti, plísně a infekční bílkoviny zvané priony vyvolávají i 10–20 % duševních nemocí. Třeba schizofrenie možná souvisí s vlnami chřipkové epidemie a nákazo...
Více informacíDoba jedová 8. Infekční šílenství - Harriet A. Whasington
Že by mikroby mohly způsobovat žaludeční vředy, rakovinu děložního hrdla nebo srdeční onemocnění?
Více informacíDoba jedová 3 - Kosmetika (978-80-738-7746-0)
Elektronická kniha ze série Doba jedová, autor Stacy Malkan, 248 stran Olovo ve rtěnkách? 1,4-dioxan v dětských mýdlech? Uhelný dehet v šamponech? Je to vůbec možné?! Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosm...
Více informacíDoba jedová 4 - Hormony (978-80-738-7745-3)
Elektronická kniha ze série Doba jedová, autor Sherrill Sellman, 312 stran Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním pro...
Více informacíDoba jedová 7 - Elektrosmog (978-80-755-3341-8)
Elektronická kniha ze série Doba jedová, autor Martin Blank, 360 stran Silné mikrovlnné záření vyhání vrabce z center měst. Borovice rostoucí u radarových stanic a antén mají méně jehlic a odumírají v mladším věku. Okřehek na hladinách rybníků poblíž zdrojů vysokého napětí živoří a krávy na stejně položených pastvinách vykazují poškození DNA buněk. V oblas...
Více informacíPodobné fráze: doba jedova 3 stacy malkanova | doba jedova 5 jeffrey m smith | stacy malkanova doba jedova 3 | doba jedova 9 cukr 978 80 7553 342 5 | doba jedova 8 infekcni silenstvi | doba jedova 9 gary taubes | doba jedova 10 gilbert h welch | doba jedova 7 martin blank | doba jedova 4 sherill sellmanova | doba jedova 4 sellmanova sherill | nejlevnejsi doba jedova 2 | doba jedova 6 b brett finlay | doba jedova 10 h gilbert welch | doba jedova 6 978 80 755 3258 9 | doba jedova 9 cukr 978 80 755 3342 5 | doba jedova 7 elektrosmog | doba jedova 5 geneticka ruleta | knihy doba jedova 5 jeffrey m smith | doba jedova 7 elektrosmog martin blank | doba jedova 4 hormony 978 80 738 7745 3 | doba jedova 4 hormony sellmanova sherill | doba jedova 4 sherrill sellmanova | doba jedova 4 hormony sellmanova sherrill | doba jedova 3 kosmetika stacy malkan | knihy doba jedova 3 stacy malkanova | doba jedova 7 martin blank brozovana | doba jedova 3 kosmetika stacy malkanova | sellmanova sherrill doba jedova 4 hormony | doba jedova 8 harriet washingtonova | knihy doba jedova 4 sherrill sellmanova | doba jedova 4 sherill sellman brozovana | doba jedova 4 hormony sherill sellmanova | doba jedova 3 kosmetika 978 80 738 7746 0 | nejlevnejsi stacy malkanova doba jedova 3 | jedle a jedovate huby