Domaci konzervovani

Pro vyhledávací frázi Domaci konzervovani jsme na našem vyhledávači našli 35 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Domaci konzervovani trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 35 produktů

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správné...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Uzení, nakládání a konzervování masa (978-80-247-4266-3)

Elektronická kniha - autor Bernhard Gahm, 128 stran Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebír...

Více informací
Dostupnost: skladem

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správné...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Uzení, nakládání a konzervování masa. od šunky po žebírka - Bernhard Gahm e-kniha

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

Více informací
Dostupnost: skladem

Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka (978-80-247-4266-3)

Kniha - autor Bernhard Gahm, 128 stran, česky Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správné...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

<p></p><p> Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzen...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Domácí zabijačka - Půhoný Josef

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Josef Půhoný

<p>Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni.</p><p>V knize je množství osvědčených receptů na zabijačk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka (978-80-209-0418-8)

Kniha - autor Josef Půhoný, 120 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování pře...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vše o pěstování hub - Návody a rady pro domácí pěstitele

V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich. * Pro všechny milovníky jedlých hub – praktická příručka s návody a tipy pro pěstování hub v domácích podmínkách včetně návodů na uchovávání a konzervování hub. Mnoho druhů jedlých hub lze bez problémů pěst...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Vše o pěstování hub - Návody a rady pro domácí pěstitele - Folko Kullmann

<p></p><p> V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich.</p> <p> Pro všechny milovníky jedlých hub – praktická příručka s návody a tipy pro pěstování hub v domácích podmínkách včetně návodů na uchovávání a konzervování h...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i p...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i p...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů, 2. vydání - Alena Doležalová

<p>Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obs...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácnosti našich babiček - Gajdušková Alena A.

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností. Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však ještě dále. Při sestavování Domácno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácnosti našich babiček - Alena A. Gajdušková

<p>Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností. <br /><br /> Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácnosti našich babiček I

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností. Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však ještě dále. Při sestavování Domácnos...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na ...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (978-80-7322-192-8)

Kniha - autor Alena Doležalová, 216 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. K...

Více informací
Dostupnost: skladem

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

<p></p><p style="text-align:justify;"> Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

<p></p><p> Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.</p> <p> V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.</p>...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zavařování

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Vše o pěstování hub

V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich. Pro všechny milovníky jedlých hub – praktická příručka s návody a tipy pro pěstování hub v domácích podmínkách včetně návodů na uchovávání a konzervování hub. Mnoho druhů jedlých hub lze bez problémů pěsto...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Zavařování (Edice Apetit)

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoc...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Děláme si všechno sami - Průvodce na cestě k soběstačnosti - Liz Wright

<p></p><p> Chcete si pěstovat pár kousků zeleniny, nebo si rovnou koupit živé prase a odstěhovat se na venkov? Tento neocenitelný průvodce vás provede každým úskalím snahy o soběstačnost. Najdete v něm praktické informace, rady odborníků i zkušenosti z praktického života. Nepostradatelná kniha pro každého, kdo chce učinit další krok k šetrnému a udržite...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Biggie Digital, zavařovací hrnec, 27 l, 2000 W, nerezová ocel

Na zítřek myslíme už dnes: Zima se blíží! Shrncem na zavařování Klarstein Biggie Digital si můžete uvařit chutné a zdravé jídlo ve vlastní kuchyni. Na příchod zimy tak budete dokonale připraveni.Plně automatický hrnec na zavařování Klarstein Biggie Digital je váš komplikovaný kuchyňský pomocník, který vám usnadní přirozené, chutné a zdravé konzervování potravin. Domácí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Biggie Digital, zavařovací hrnec, 27 l, 2000 W, nerezová ocel

Na zítřek myslíme už dnes: Zima se blíží! Shrncem na zavařování Klarstein Biggie Digital si můžete uvařit chutné a zdravé jídlo ve vlastní kuchyni. Na příchod zimy tak budete dokonale připraveni.Plně automatický hrnec na zavařování Klarstein Biggie Digital je váš komplikovaný kuchyňský pomocník, který vám usnadní přirozené, chutné a zdravé konzervování potravin. Domácí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonix Vykrajovač jadřinců

Klíčové vlastnosti: Odstraňování jadřinců: ideální pro rychlé vykrojení jadřinců z půlených jablek a hrušek, což šetří čas a usnadňuje přípravu ovoce pro pečení či konzervování. Vykrajování kuliček: perfektní pro tvorbu zámeckých brambůrků z brambor, kuliček z dýně, červené řepy pro kompoty, a melounů pro osvěžu...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vše o pěstování hub - Folko Kullmann

V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich. Pro všechny milovníky jedlých hub – praktická příručka s návody a tipy pro pěstování hub v domácích podmínkách včetně návodů na uchovávání a konzervování hub. Mnoho druhů jedlých hub lze bez problémů pěstov...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK