Domaci zabijacka

Pro vyhledávací frázi Domaci zabijacka jsme na našem vyhledávači našli 27 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Domaci zabijacka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 27 produktů

Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Domácí zabijačka

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat k...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Domácí zabijačka - Půhoný Josef

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Carsten Bothe

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat k...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Carsten Bothe

Anotace: Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás na...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Josef Půhoný

<p>Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni.</p><p>V knize je množství osvědčených receptů na zabijačk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Josef Půhoný

Anotace: Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářsk&...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Domácí zabijačka (978-80-209-0418-8)

Kniha - autor Josef Půhoný, 120 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování pře...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat k...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Domácí zabijačka. klobásy, šunka, pečeně, huspenina - Carsten Bothe

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně - Carsten Bothe

<p></p><p> Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe!</p> <p> Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně Jan Vašut s.r.o.

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat k...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina (978-80-7541-240-9)

Kniha - autor Carsten Bothe, 136 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najd...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kateřina Švejdová - Maso

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Maso (Edice Apetit)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Apetit Maso - neuveden

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách ? vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami.. V tomto Apetitu naleznete: Hovězí a telecí maso Vepřové maso Jehněčí a kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka a uzené maso Grilování Omáčky a knedlíky Na nákupu a v k...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Divadlo Járy Cimrmana - Zvuková kronika

Audiokniha MP3 Divadlo Járy Cimrmana, čte Zdeněk Svěrák, Ladislav Smoljak O rodinném dramatu Akt - O činohře Vyšetřování ztráty třídní knihy - Toiletní horor Domácí zabijačka a co se dělo kolem operety s výpravou a kostýmy - Hospoda na mýtince - Okolnosti vzniku detektivní hry Vražda v salonním coupé - Němý Bobeš aneb Český Tarzan - Jak přišla na svět operetní jednoaktov...

Více informací
Dostupnost: skladem

Maso (Edice Apetit) - Kateřina Švejdová

<p></p><p> Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:</p> <p> Hovězí &amp; telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí &amp; kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka &amp; uzené maso, Gril...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchyňský mlýnek na maso a zeleninu Kluge 489.81

Mlýnek na maso a zeleninu Kluge 489.81Kvalitní a spolehlivé kuchyňské mlýnky Zelmer s dlouholetou tradicí na českém trhu nyní zakoupíte pod novou značkou Kluge. Multifunkční elektrický kuchyňský mlýnek Kluge 489.81 se stane oblíbeným pomocníkem ve vaší kuchyni. Namelete s ním až 2,5 kg masa za minutu, nastrouháte zeleninu na salát i do omáček, umelete mák a díky speciá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchyňský mlýnek na maso Kluge 489.8

Mlýnek na maso Kluge 489.8Kvalitní a spolehlivé kuchyňské mlýnky Zelmer s dlouholetou tradicí na českém trhu nyní zakoupíte pod novou značkou Kluge. Elektrický kuchyňský mlýnek na maso Kluge 489.8 se stane oblíbeným pomocníkem ve vaší kuchyni. Namelete s ním až 2,5 kg masa za minutu, umelete mák a díky speciálnímu nástavci pro plnění střívek připravíte domácí klobásy,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ubrousku, prostři se!

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme r...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme - neuveden - 22x25 cm, Sleva 53%

Edice Apetit. Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřin...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

<p></p><p> Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.</p> <p> Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ubrousku, prostři se!

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme re...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme r...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Ubrousku, prostři se!

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěř...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK