Doppler polstr living 5114

Pro vyhledávací frázi Doppler polstr living 5114 jsme na našem vyhledávači našli 496 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Doppler polstr living 5114 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 496 produktů

Doppler LIVING 2914 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2914 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produ...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2913 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2913 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produk...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2913 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2913 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produ...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2900 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2900 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produk...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2900 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2900 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produ...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2115 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2115 - polstr na zahradní houpačku 170 cm se zipem (sedák a opěrka v celku) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produ...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler LIVING 2115 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť), bavlněná směsová tkanina

LIVING 2115 - polstr na zahradní houpačku 170 cm bez zipu (sedák a opěrka zvlášť) Polstr je určený na houpačku a jeho šíře je 170 cm. Polstry LIVING jsou v provedení s obšitým lemem. Provedení může být sedák + opěrka zvlášť, nebo vcelku. Potah polstru je snímatelný a je možné ho prát v případě provedení se zipem. Informace o produk...

Více informací
Dostupnost: do 32 dnů

Doppler lehátko Living D-2916, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní lehátko potěší materiálem i designem. Doppler lehátko Living D-2916 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 195 × 60 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler vysoká opěrka Living D-2914, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler vysoká opěrka Living D-2914 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 119 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler lehátko Living D-8904, vícebarevné

Pohodlné polstrování na zahradní lehátko potěší materiálem i designem. Doppler lehátko Living D-8904 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 195 × 60 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler vysoká opěrka Living D-2916, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler vysoká opěrka Living D-2916 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 119 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler nízká opěrka Living D-2916, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler nízká opěrka Living D-2916 disponuje obšitým lemem, 2× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 100 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler lehátko Living D-2914, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní lehátko potěší materiálem i designem. Doppler lehátko Living D-2914 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 195 × 60 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler nízká opěrka Living D-2914, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler nízká opěrka Living D-2914 disponuje obšitým lemem, 2× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 100 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler nízká opěrka Living D-2917, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler nízká opěrka Living D-2917 disponuje obšitým lemem, 2× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 100 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler lehátko Living D-2917, vícebarevné

Pohodlné polstrování na zahradní lehátko potěší materiálem i designem. Doppler lehátko Living D-2917 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 195 × 60 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler vysoká opěrka Living D-2917, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler vysoká opěrka Living D-2917 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 119 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler lehátko Living D-9920, zelené

Pohodlné polstrování na zahradní lehátko potěší materiálem i designem. Doppler lehátko Living D-9920 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 195 × 60 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler vysoká opěrka Living D-9920, zelená

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler vysoká opěrka Living D-9920 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 119 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler nízká opěrka Living D-9920, zelená

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler nízká opěrka Living D-9920 disponuje obšitým lemem, 2× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 100 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler vysoká opěrka Living D-8904, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler vysoká opěrka Living D-8904 disponuje obšitým lemem, 4× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 119 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler nízká opěrka Living D-8904, vícebarevná

Pohodlné polstrování na zahradní nábytek potěší materiálem i designem. Doppler nízká opěrka Living D-8904 disponuje obšitým lemem, 2× kroužkově prošitým opěradlem a připevňováním na bází spony a tkaniček. Potah ze směsové bavlny je nesnímatelný. Polstr má rozměry 100 × 48 × 6 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Doppler Polstr nízký LIVING 4901

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4901

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4902

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4902

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4903

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4903

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4911

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4911

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4912

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4912

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4913

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4913

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4143

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4143

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr nízký LIVING 4144

Polstr s nízkou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 2x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročnýc...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr vysoký LIVING 4144

Polstr s vysokou opěrkou řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do náročný...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Sedák na lavici 3-místný DOPPLER 5309 bez zipu, s prošitím

Kvalitní sedák Doppler Living 5309 na 3-místnou lavici. Uchycení sedáku je pomocí tkaniček ve 2 rozích. Rozměry sedáku: 150 x 45 x 6 cm (Š x H x V). Sedák je v elegantním a praktickém provedení s obšitým lemem. Potah: pevná bavlněná směsová tkanina, která je savá a příjemná na pokožku. Výplň: molitan, obalený do polyesterového rouna. Potah se...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4901

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4902

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4903

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4911

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4912

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4913

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4143

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler Polstr na lehátko LIVING 4144

Polstr na zahradní lehátko řady LIVING je v provedení s obšitým lemem, prošitý kroužkově 4x v opěradle. Uchycení je pomocí posuvné spony. Díky sponě si můžete nastavit velikost dle rozměru a druhu židle, spona je pevná a nevytahuje se. Upevnění sedáku je pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru. Síla polstru je optimální pro všechny druhy židlí. Provedení je vhodné i do nároč...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Doppler - Polstr na křeslo 119x48x6 cm - LIVING 2913

Polstr na křeslo s vysokou opěrkou - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na křeslo 119x48x6 cm - LIVING 2914

Polstr na křeslo s vysokou opěrkou - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na křeslo 119x48x6 cm - LIVING 2900

Polstr na křeslo s vysokou opěrkou - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na lehátko 195x60x6 cm - LIVING 2900

Polstr na zahradní lehátko - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužkově p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na lehátko 195x60x6 cm - LIVING 2913

Polstr na zahradní lehátko - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužkově p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na lehátko 195x60x6 cm - LIVING 2914

Polstr na zahradní lehátko - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 4x kroužkově p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na křeslo 100x48x6 cm - LIVING 2900

Polstr na křeslo s nízkou opěrkou - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 2x kroužkově prošity. Polstr LIVING na křeslo s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Doppler - Polstr na křeslo 100x48x6 cm - LIVING 2914

Polstr na křeslo s nízkou opěrkou - LIVING Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstry LIVING mají obšitý lem zabraňující párání a třepení. Podušky jsou v opěradle 2x kroužkově ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polstr na lehátko - LIVING 2909

Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstr na zahradní lehátko má obšitý lem zabraňující párání a třepení a 4x kroužkové prošití v opěradle. Polstr LIVING na lehátko má sílu 6 cm, což zaručuje pohodlné poležení. Polstry jsou vybaveny...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polstr na lehátko - LIVING 4901

Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstr na zahradní lehátko má obšitý lem zabraňující párání a třepení a 4x kroužkové prošití v opěradle. Polstr LIVING na lehátko má sílu 6 cm, což zaručuje pohodlné poležení. Polstry jsou vybaveny...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polstr na lehátko - LIVING 4902

Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstr na zahradní lehátko má obšitý lem zabraňující párání a třepení a 4x kroužkové prošití v opěradle. Polstr LIVING na lehátko má sílu 6 cm, což zaručuje pohodlné poležení. Polstry jsou vybaveny...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polstr na lehátko - LIVING 4903

Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstr na zahradní lehátko má obšitý lem zabraňující párání a třepení a 4x kroužkové prošití v opěradle. Polstr LIVING na lehátko má sílu 6 cm, což zaručuje pohodlné poležení. Polstry jsou vybaveny...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polstr na lehátko - LIVING 4911

Polstry LIVING jsou velice oblíbenou řadů polstrů od firmy Doppler. Oblíbenost spočívá v možnosti výběru z široké nabídky barevných variant a dobré kombinovatelnosti s doplňky. Polstr na zahradní lehátko má obšitý lem zabraňující párání a třepení a 4x kroužkové prošití v opěradle. Polstr LIVING na lehátko má sílu 6 cm, což zaručuje pohodlné poležení. Polstry jsou vybaveny...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: polstr na lehatko doppler comfort 1101 | polstr na lehatko doppler de luxe 2412k | polstr na lehatko doppler de luxe 2008k | polstr na lehatko doppler de luxe 2415k2 | polstr na lehatko doppler comfort le1041 | polstr basic 24 monoblok vysoky doppler | polstr basic 129 monoblok vysoky doppler | polstr basic 3104 monoblok nizky doppler | doppler polstr na lehatko nature 3195 | polstr comfort 3301 lehatko doppler | doppler polstry na paletove sezeni zelene | doppler polstr na lehatko spot d 2910 | doppler polstr na lehatko spot 6118 | doppler polstr na lehatko hit uni d 7836 | doppler polstr na lehatko elegant d 2430 | doppler polstr na lehatko spot d 2911 | doppler polstr na lehatko spot d 3104 | doppler polstr na lehatko motion xl d 1117 | doppler polstr na lehatko motion xl d 1118 | polstr basic 24 monoblok nizky doppler | polstr doppler basic monoblok vysoky 3104 | polstr doppler basic 24 s nizkou operkou | doppler set 4 hl polstru start d 5900 | doppler polstr na lehatko spot d 2660 | polstr comfort 5336 nizky doppler | polstr doppler basic 3104 s nizkou operkou | doppler polstr na lehatko hit uni d 7846 | doppler polstr na lehatko hit uni d 8833 | polstr doppler basic 129 s nizkou operkou | polstr na lehatko doppler de luxe 2006k | polstr na lehatko doppler spirit 4201 | polstr na lehatko doppler spirit 2091 | polstr na lehatko doppler spirit 3003 | doppler polstr vysoky nature 3193 | polstr doppler star nizky 7040 se zipem 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK