Eglo 87267 zavesne svitidlo

Pro vyhledávací frázi Eglo 87267 zavesne svitidlo jsme na našem vyhledávači našli 1711 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Eglo 87267 zavesne svitidlo trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1711 produktů

EGLO Závěsné svítidlo ARISCANI 98651 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ARISCANI, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového průhledného skla. Váha svítidla je 1,1Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ARISCANI 98652 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ARISCANI, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového průhledného skla. Váha svítidla je 2,67Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ARISCANI 98653 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ARISCANI, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového průhledného skla. Váha svítidla je 2,91Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ARISCANI 98654 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ARISCANI, ke kterému je potřeba dokoupit deset žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového průhledného skla. Váha svítidla je 11,05Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo DOVENBY 33046 Eglo

Závěsné svítidlo z řady DOVENBY, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha svítidla je 0,32Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Závěsné svítidlo CARLTON 1 43001 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CARLTON 1, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé a zlaté barvy. Váha svítidla je 1,18Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CARLTON 1 43002 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CARLTON 1, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé a zlaté barvy. Váha svítidla je 3,73Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo HORNWOOD 43045 Eglo

Závěsné svítidlo z řady HORNWOOD, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy zvenčí a krémové uvnitř. Váha svítidla je 2,61Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo KIRKCOLM 43113 Eglo

Závěsné svítidlo z řady KIRKCOLM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli v povrchové úpravě matného niklu. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha svítidla je 0,94Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo TOWNSHEND 5 43133 Eglo

Závěsné svítidlo z řady TOWNSHEND 5, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 4,93Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo HARBOROUGH 43159 Eglo

Závěsné svítidlo z řady HARBOROUGH, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 5,32Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LUBENHAM 43162 Eglo

Závěsné svítidlo z řady LUBENHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,86Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LUBENHAM 43163 Eglo

Závěsné svítidlo z řady LUBENHAM, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 4,22Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LUBENHAM 1 43168 Eglo

Závěsné svítidlo z řady LUBENHAM 1, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli v povrchové úpravě antického niklu. Stínidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do barvy antického niklu zvenčí a krémové uvnit. Váha svítidla je 4,67Kg, ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo RAMPSIDE 43192 Eglo

Závěsné svítidlo z řady RAMPSIDE, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla v jantarové barvě. Váha svítidla je 3,38Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo RAMPSIDE 43194 Eglo

Závěsné svítidlo z řady RAMPSIDE, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 6,13Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo RAMPSIDE 43195 Eglo

Závěsné svítidlo z řady RAMPSIDE, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 2,45Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BORDESLEY 43216 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BORDESLEY vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Dekorační prvky jsou vyrobeny ze dřeva. Váha svítidla je 0,99kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BORDESLEY 43217 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BORDESLEY vybaveno třemi paticemi E27 o maximálním výkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Dekorační prvky jsou vyrobeny ze dřeva. Váha svítidla je 2,07kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BORDESLEY 43231 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BORDESLEY vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Dekorační prvky jsou vyrobeny ze dřeva. Váha svítidla je 0,61kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CLAVERDON 43252 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CLAVERDON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben ze dřeva. Váha svítidla je 0,38Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CLAVERDON 43253 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CLAVERDON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben ze dřeva. Váha svítidla je 0,52Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CLAVERDON 43254 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CLAVERDON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben ze dřeva. Váha svítidla je 0,58Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo RAMPSIDE 43256 Eglo

Závěsné svítidlo z řady RAMPSIDE, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 0,42Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BRIDEKIRK 43292 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BRIDEKIRK, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z lenu v přírodní barvě. Váha svítidla je 0,91Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo TOWNSHEND 49744 Eglo

Závěsné svítidlo z řady TOWNSHEND, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný droj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno ze dřeva a oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 5,4kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo DEMBLEBY 43261, Eglo

Závěsné svítidlo z řady DEMBLEBY vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha svítidla je 1,06kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo DEMBLEBY 43262, Eglo

Závěsné svítidlo z řady DEMBLEBY vybaveno třemi paticemi E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha svítidla je 2,99kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Závěsné vintage svítidlo AUSNBY 43285, Eglo

Závěsné svítidlo z řady AUSNBY vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha svítidla je 1,3kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo POMPEYA 43304, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady POMPEYA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 0,87Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo POMPEYA 43305, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady POMPEYA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,68Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ANWICK 43311, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ANWICK, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a ratanu, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,5Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ANWICK 43312, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ANWICK, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a ratanu, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,8Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ANWICK 43313, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ANWICK, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a ratanu, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo YOUNGSTOWN 43318, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady YOUNGSTOWN, ke kterému je potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,39Kg, hodnota stupně krytí IP20. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo YOUNGSTOWN 43319, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady YOUNGSTOWN, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 4,24Kg, hodnota stupně krytí IP20. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo COTTINGHAM 43328, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady COTTINGHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,01Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo WRINGTON 43331, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady WRINGTON , ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,08Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo WRINGTON 43333, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady WRINGTON , ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,31Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo STAVERTON 43344, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady STAVERTON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,16Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo STRAITON 43358, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady STRAITON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 0,53kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo STRAITON 43359, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady STRAITON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 1,69kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo STRAITON 43361, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady STRAITON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 2,47kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo PADSTOW 43364, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady PADSTOW, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,65Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo FEMBARD 43365, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady FEMBARD, ke kterému je potřeba dokoupit sedm žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 2,76kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo PALMORLA 43378, Eglo

Závěsné svítidlo z řady PALMORLA, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,42Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo MEDIOUNA 43393, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady MEDIOUNA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do béžové barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla a mořské řasy. Váha svítidla je 1,89Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ARNHEM 43401, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ARNHEM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno z mořské řasy v hnědé barvě. Váha svítidla je 0,96Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ARNHEM 43402, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ARNHEM, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno z mořské řasy v hnědé barvě. Váha svítidla je 3,75Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ARNHEM 43403, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ARNHEM, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno z mořské řasy v hnědé barvě. Váha svítidla je 2,78Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo FAMBOROUGH 43413, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady FAMBOROUGH, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 1,31kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo FAMBOROUGH 43414, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady FAMBOROUGH, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 6,4kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo HORNWOOD 43424, Eglo

Závěsné svítidlo z řady HORNWOOD, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy zvenčí a krémové uvnitř. Váha svítidla je 5,05Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43461, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 0,89kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43462, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 2,49kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43463, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,92kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo LAYHAM 43468, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady LAYHAM, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 4,37kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43481, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,08kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43482, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 1,72kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43483, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit rři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 4,56kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK