Eglo 95874 bodove svitidlo

Pro vyhledávací frázi Eglo 95874 bodove svitidlo jsme na našem vyhledávači našli 1596 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Eglo 95874 bodove svitidlo trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1596 produktů

EGLO Bodové svítidlo SAMBATELLO 98137 Eglo

Bodové svítidlo z řady SAMBATELLO, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty je možno otáčet a naklápět dle libosti. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do stříbrné barvy. Váha svítidla je 2,93Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SERAS 1 98395 Eglo

Bodové svítidlo z řady SERAS 1, ke kterému dostanete tři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Spotem je možno libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 1,34Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98398 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 0,9Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98399 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 1,35Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98408 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 1,73Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo CAROVIGNO 98622 Eglo

Stropní bodové svítidlo z řady CAROVIGNO, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 0,61Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo CAROVIGNO 98623 Eglo

Stropní bodové svítidlo z řady CAROVIGNO, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,01Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo POLLICA 98625 Eglo

Bodové svítidlo z řady POLLICA, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty je možno otáčet a naklápět dle libosti. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Váha svítidla je 0,73Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo POLLICA 98626 Eglo

Bodové svítidlo z řady POLLICA, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty je možno otáčet a naklápět dle libosti. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Váha svítidla je 1,31Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98762, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 0,84Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98763, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 1,54Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98764, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 2,23Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99052, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 0,81kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99053, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 1,68kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99054, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 2,48kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo COSWARTH 99074, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 25W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do antracitové barvy zvenčí a crémové bílé uvnitř. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 0,8Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo COSWARTH 99075, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do antracitové barvy zvenčí a crémové bílé uvnitř. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 1,78Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo COSWARTH 99076, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do antracitové barvy zvenčí a crémové bílé uvnitř. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 2,77Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo ROTTELO Eglo 90927

Svítidlo s bodovkami k montáži nad omítku, na strop nebo stěnu s napájením 230V. Výrobcem svítidla je firma EGLO, konkrétně jde o produkt typu INDOOR (k vnitřnímu použití), výrobcem zařazené do řady s názvem: ROTTELO. Svítidlo je přizpůsobeno na použití zdroje s paticí GU10. Odběr energie u tohoto svítidla záleží na zdrojích, které k jeho provozu použijete. Maximálně to d...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo 96552 SERAS Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady SERAS. Je vyrobeno z oceli v barvě antického niklu s krémovým nádechem. Úhel světla si můžete libovolně zvolit, díky nastavitelnému stínítku. Součástí balení je LED žárovka s paticí GU10. Svítí teplou bílou barvou o síle 240lumenů.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série SERAS.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo 96553 SERAS Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady SERAS. Je vyrobeno z oceli v barvě antického niklu s krémovým nádechem. Úhel světla si můžete libovolně zvolit, díky nastavitelným stínítkům. Součástí balení jsou dvě LED žárovky s paticí GU10. Svítí teplou bílou barvou o síle 2x 240lumenů.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série SERAS.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SERAS 96554 Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady SERAS. Je vyrobeno z oceli v barvě antického niklu s krémovým nádechem. Úhel světla si můžete libovolně zvolit, díky nastavitelným stínítkům. Součástí balení jsou tři LED žárovky s paticí GU10. Svítí teplou bílou barvou o síle 3x 240lumenů.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série SERAS.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SERAS 96555 Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady SERAS. Je vyrobeno z oceli v barvě antického niklu s krémovým nádechem. Úhel světla si můžete libovolně zvolit, díky nastavitelným stínítkům. Součástí balení jsou čtyři LED žárovky s paticí GU10. Svítí teplou bílou barvou o síle 4x 240lumenů.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série SERAS.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo CORBERA Eglo 93672

Bodové svítidlo z řady CORBERA se vyrábí z oceli a plastu ve chromové barvě. Svítidlo má v sobě zabudované tlačítko na zapínání, takže nepotřebujete žádný dodatečný kabel.Vhodnými místy na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na stěnu vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 3W. LED žárovka vám vydrží 15 000...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30832

Jednobodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na stěnu vaší domácnosti, firmy či podniku. Svítidlo má tlačítko na zapínání.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 5W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnoh...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31005

Jednobodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za energii mnohem méně.Reflekto...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SERAS 1 98394 Eglo

Nástěnné svítidlo z řady SERAS 1, ke kterému dostanete dvě žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Spotem je možno libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 0,91Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SERAS 1 98396 Eglo

Nástěnné svítidlo z řady SERAS 1, ke kterému dostanete čtyři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Spotem je možno libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 1,7Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo VILANOVA Eglo 93358

Pětibodové svítidlo z řady VILANOVA se vyrábí z oceli a hliníku a má chromovou barvu. Pomocí kolejnice a otočným kloubům si s reflektory posvítíte, kam potřebujete.Vhodnými místy na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 5x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 00...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo VILANOVA Eglo 93359

Pětibodové svítidlo z řady VILANOVA se vyrábí z oceli a hliníku a má chromovou barvu. Pomocí kolejnice a otočným kloubům si s reflektory posvítíte, kam potřebujete.Vhodnými místy na montáž svítidla jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 5x3W. Každá LED žárovka vám vyd...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo ZERACO Eglo 93679

Šestibodové svítidlo z řady ZERACO se vyrábí z oceli a plastu v niklové barvě. Vhodnými místy na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 6x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žá...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31001

Jednobodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Vhodná místa na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žár...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31004

Čtyřbodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte mno...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31002

Dvoubodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 2x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za e...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31003

Tříbodové svítidlo z řady BIMEDA má téměř kruhový tvar a vyrábí se z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31008

Čtyřbodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte mnohem méně za energii.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31006

Dvoubodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 2x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za energii mnohem méně.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31007

Tříbodové svítidlo z řady BIMEDA má téměř kruhový tvar a vyrábí se z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30835

Čtyřbodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za ener...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30833

Dvoubodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za energii...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30834

Tříbodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za ener...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BARNHAM Eglo 94585

Světelný tok jednoho světla je 240lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BARNHAM Eglo 94586

Světelný tok jednoho světla je 240lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BARNHAM Eglo 94587

Světelný tok jednoho světla je 240lm.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94959

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94961

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94962

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94964

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94965

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SARRIA Eglo 94966

Světelný tok jednoho světla je 400lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo NOCITO Eglo 95483

Světelný tok jednoho světla je 240 lm.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK