Eglo eglo 75145 led

Pro vyhledávací frázi Eglo eglo 75145 led jsme na našem vyhledávači našli 9798 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Eglo eglo 75145 led trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 9798 produktů

EGLO Bodové LED svítidlo SALTO 95631 Eglo

Bodové LED svítidlo z řady SALTO vybaveno třemi LED moduly o výkonu 3x5,4W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,04kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo SALTO 95632 Eglo

Bodové LED svítidlo z řady SALTO vybaveno čtyřmi LED moduly o výkonu 4x5,4W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,38kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo VALMORA 96326, Eglo

Stropní LED svítidlo pochází z řady VALMORA. Je vybaveno třemi světelnými LED zdroji, které svítí teplou bílou barvou o síle 1410lumenů.Svítidlo je vyrobeno z hliníku a má chromovou povrchovou úpravu. Svítidlo vypadá skvěle v kombinaci s ostatními svítidly ze shodné série Valmora.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo VALMORA, Eglo 96327

Stropní svítidlo pochází z řady VALMORA. Je vyrobeno z hliníku a má chromovou povrchovou úpravu. Svítidlo je vybaveno čtyřmi LED zdroji, které tvoří čtverec. Tyto LED zdroje svítí teplou bílou barvou o síle 1880lumenů. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série VALMORA.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo FERREROS 96791 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady FERREROS vybavené LED modulem o výkonu 6,3W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,65kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo FERREROS 96792 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady FERREROS vybavené dvěmi LED moduly o výkonu 2x6,3W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,98kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo FERREROS 96794 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady FERREROS vybavené čtyřmi LED moduly o výkonu 4x6,3W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,63kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo PALOZZA 97361 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady PALOZZA vybaveno dvěma LED moduly o výkonu 2x11W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do růžovo-zlaté barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,12kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo PALOZZA 97362 Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady PALOZZA vybaveno dvěma LED moduly o výkonu 2x11W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do růžovo-zlaté barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,76kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo VALLEMARE 97487 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady VALLEMARE vybaveno pěti LED moduly o výkonu 5x6,6W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku a oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu s čirými křišťálky. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 2,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo SILERAS 97578, Eglo

Stropní LED svítidlo z řady SILERAS vybaveno LED modulem o výkonu 34W. Ke svítidlu dostanete ovladač, který Vám umožní měnit teplotu barev od 2700K do 6500K a stmívat svítidlo až na 10%. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu s třpitivým efektem. Váha svítidla je 2kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo PALMITAL 97965 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady PALMITAL vybaveno dvěma LED moduly o výkonu 2x10W. Svítidlo je vhodné do koupelny. Konstrukce je vyrobena z hliníku a oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 1,49kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo PALMITAL 97966 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady PALMITAL vybaveno LED modulem o výkonu 10W. Svítidlo je vhodné do koupelny. Konstrukce je vyrobena z hliníku a oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 0,87kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo MONTENOVO 98023 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady MONTENOVO vybaveno LED modulem o výkonu 16W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílo-zlatého skla. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,74kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo SARSINA 97501 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady SARSINA vybavené LED modulem o výkonu 17W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,58kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo SARSINA 97502 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady SARSINA vybavené LED modulem o výkonu 28W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 3,17kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo SARSINA 97503 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady SARSINA vybavené LED modulem o výkonu 36W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 5,39kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Zápustné LED svítidlo FIOBBO 97593 Eglo

Zápustné LED svítidlo z řady FIOBBO vybaveno LED modulem o výkonu 14W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu s krystalovým efektem. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,86kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Zápustné LED svítidlo FIOBBO 97594 Eglo

Zápustné LED svítidlo z řady FIOBBO vybaveno LED modulem o výkonu 21W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu s krystalovým efektem. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 1,14kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Zápustné LED svítidlo ZARATE 96901 Eglo

Zápustné LED svítidlo z řady ZARATE vybaveno LED modulem o výkonu 2W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Zápustné LED svítidlo ZARATE 96902 Eglo

Zápustné LED svítidlo z řady ZARATE vybaveno LED modulem o výkonu 2W. Svítidlo je vhodné do interiéru. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny, lakována do stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,21kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo CABUS 96937 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady CABUS vybaveno třemi LED moduly o výkonu 3x4,5W. Svítidlo je vhodné do koupelny a vlhkých prostor. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z matně bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 0,39kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo FIUMICINO 98148 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady FIUMICINO vybaveno LED modulem o výkonu 11W. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 0,42kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo VILLAGRAZIA 98153 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady VILLAGRAZIA vybaveno dvěma LED moduly o výkonu 2x3,3W. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bublinkového skla. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 1,79kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo VILLAGRAZIA 98154 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady VILLAGRAZIA vybaveno dvěma LED moduly o výkonu 2x3,3W. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bublinkového skla. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 2,34kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo PAGINO 98176 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady PAGINO vybaveno dvěmi LED moduly o výkonu 2x6W se senzorem pohybu. Senzor pohybu je do vzdálenosti 12 metrů se zorným úhlem 150°. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z černého plastu, difuzor z bílého. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 0,93kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo PAGINO 98178 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady PAGINO vybaveno LED modulem o výkonu 13W se senzorem pohybu. Senzor pohybu je do vzdálenosti 12 metrů se zorným úhlem 150°. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z černého plastu, difuzor z bílého. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP44 a váhu 0,87kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Zemní LED svítidlo TRONTO 98182 Eglo

Zemní LED svítidlo z řady TRONTO vybaveno LED modulem o výkonu 1W. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z nerezové oceli, zápustná krabička z černého plastu. Ke svítidlu doporučujeme dokoupit rozbočovací box prozapojení dvou a více svítidel. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP67 a váhu 0,13kg.

Více informací
Dostupnost: neudáno

EGLO Stropní LED svítidlo NIEVES 98325 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady NIEVES, které je vybaveno LED modulem o výkonu 24W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu s dekoračními prvky v černé barvě. Váha svítidla je 1,09Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo NIEVES 98326 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady NIEVES, které je vybaveno LED modulem o výkonu 33W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu s dekoračními prvky v černé barvě. Váha svítidla je 1,54Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo AMONTILLADO 98492, Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady AMONTILLADO, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 27W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,51Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo SPADAFORA 98495, Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady SPADAFORA, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého a opálového plastu. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,76Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo MACCACARI 98541 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady MACCACARI, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,14Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo MACCACARI 98542 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady MACCACARI, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli, lakováno do černé a zlaté barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,12Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo MACCACARI 98543 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady MACCACARI, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli s povrchvou úpravou matného niklu a bílé barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,25Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo FELONICHE 98545 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady FELONICHE, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku, lakováno do černé a zlaté barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,02Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo SILERAS 97577, Eglo

Stropní LED svítidlo z řady SILERAS vybaveno LED modulem o výkonu 21W. Ke svítidlu dostanete ovladač, který Vám umožní měnit teplotu barev od 2700K do 6500K a stmívat svítidlo až na 10%. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu s třpitivým efektem. Váha svítidla je 1,3kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Kuchyňské svítidlo KOB LED Eglo 93706

Kuchyňské svítidlo z řady KOB LED je vyrobené z oceli v bílé barvě. Svítidlo má tlačítko na zapínání je určené pod skříně, aby vám osvítilo kuchyňskou linku. Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 3x2,3W. LED žárovka vám vydrží 25 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. To se projeví na vašem účtu,...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Kuchyňské svítidlo KOB LED Eglo 93707

Kuchyňské svítidlo z řady KOB LED je vyrobené z oceli v niklové barvě. Svítidlo má tlačítko na zapínání je určené pod skříně, aby vám osvítilo kuchyňskou linku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 3x2,3W. LED žárovka vám vydrží 25 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. To se projeví na vašem účt...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eglo - LED Stmívatelný pásek LED/9W/230V + dálkové ovládání (106266)

LED pásek , 200 cm, stmívatelný, samolepící, s dálkovým ovládáním, napájení ze sítě, nastavitelná teplota světla (6500-6500 K), energetický štítek A LED pásky jsou skvělým doplňkem pro vyladěné sestavy opravdových nadšenců do počítačových her. Nevšední osvětlení zvýrazní celkovou atmosféru a vylepší každý dojem ze hry. LED pásek Eglo - LED Stmívatelný pásek LED/9W/230V ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - LED Stmívatelný pásek LED/17W/230V + dálkové ovládání (104658)

LED pásek , 500 cm, stmívatelný, s dálkovým ovládáním, napájení ze sítě, nastavitelná teplota světla (6500-6500 K), energetický štítek A LED pásky jsou jako dělané pro nadupané herní koutky zaníčených hráčů. Zvláštní osvětlení vytvoří náležitou atmosféru a zintezivní každou herní seanci. LED pásek Eglo - LED Stmívatelný pásek LED/17W/230V + dálkové ovládání poskytuje dé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - RGB LED Pásek LED/20W/230V IP44 (88019)

LED pásek , 500 cm, stmívatelný, samolepící, s dálkovým ovládáním, nastavitelná barva světla, napájení ze sítě, energetický štítek A LED pásky jsou nejlepším možným doplňkem pro veškeré koutky herních nadšenců. Zvláštní osvětlení posílí příslušnou atmosféru a znásobí každý herní prožitek. LED pásek Eglo - RGB LED Pásek LED/20W/230V IP44 disponuje délkou 500 cm a do PC s...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Stropní LED svítidlo CABO Eglo 30931

Čtvercové stropní svítidlo z řady CABO se vyrábí z nerezové oceli a skla. Vhodným místem je strop suchých vnitřních prostorů. Konkrétně to mohou být stropy u vás doma, v kanceláři nebo ve firmě.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky s paticí GU10 o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží svátut 15 000h teplou bílou barvou.LED žárovka pracuje s téměř 7x menším výko...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Koupelnové svítidlo LED PALERMO Eglo 94998

Kulaté svítidlo LED PALERMO je odolné vůči vodě a je tak vhodnou volbou do koupelny k vám domů nebo do firmy. Ocelové svítidlo s bílým skleněným stínidlem přiděláte na strop nebo stěnu kterékoliv místnosti.Svítidlo má integrovanou LED žárovku o výkonu 11W, která svítí teplou bílou barvou. LED žárovka svítí o síle 100W, ale využívá k tomu 9x menší výkon. Takovou úsporu ene...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Koupelnové svítidlo LED PALERMO Eglo 94999

Kulaté svítidlo LED PALERMO je odolné vůči vodě a je tak vhodnou volbou do koupelny k vám domů nebo do firmy. Ocelové svítidlo s bílým skleněným stínidlem přiděláte na strop nebo stěnu kterékoliv místnosti.Svítidlo má integrovanou LED žárovku o výkonu 24W, která svítí teplou bílou barvou. LED žárovka svítí o síle 250W, ale využívá k tomu 10x menší výkon. Takovou úsporu en...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Koupelnové svítidlo LED CARPI 33682, Eglo

Kulaté svítidlo LED CARPI je odolné vůči vodě a je tak vhodnou volbou do koupelny k vám domů nebo do firmy. Ocelové svítidlo s bílým plastovým stínidlem přiděláte na strop nebo stěnu kterékoliv místnosti.Svítidlo má integrovanou LED žárovku o výkonu 11W, která svítí teplou bílou barvou. LED žárovka svítí o síle 100W, ale využívají k tomu 9x menší výkon. Takovou úsporu ene...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo CRESPILLO 99337, Eglo

Stropní LED svítidlo z řady CRESPILLO vybaveno modulem o příkonu 16W. Konstrukce je vyrobena z plastu a oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,53kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo CRESPILLO 99338, Eglo

Stropní LED svítidlo z řady CRESPILLO vybaveno modulem o příkonu 18W. Konstrukce je vyrobena z plastu a oceli, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20 a váhu 0,83kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo VILANOVA Eglo 93358

Pětibodové svítidlo z řady VILANOVA se vyrábí z oceli a hliníku a má chromovou barvu. Pomocí kolejnice a otočným kloubům si s reflektory posvítíte, kam potřebujete.Vhodnými místy na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 5x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 00...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo VILANOVA Eglo 93359

Pětibodové svítidlo z řady VILANOVA se vyrábí z oceli a hliníku a má chromovou barvu. Pomocí kolejnice a otočným kloubům si s reflektory posvítíte, kam potřebujete.Vhodnými místy na montáž svítidla jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 5x3W. Každá LED žárovka vám vyd...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo ZERACO Eglo 93679

Šestibodové svítidlo z řady ZERACO se vyrábí z oceli a plastu v niklové barvě. Vhodnými místy na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 6x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žá...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31001

Jednobodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Vhodná místa na montáž jsou suché vnitřní prostory. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žár...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31004

Čtyřbodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte mno...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31002

Dvoubodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 2x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za e...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31003

Tříbodové svítidlo z řady BIMEDA má téměř kruhový tvar a vyrábí se z oceli v bílé a chromové kombinaci barev. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31008

Čtyřbodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte mnohem méně za energii.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31006

Dvoubodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 2x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za energii mnohem méně.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31007

Tříbodové svítidlo z řady BIMEDA má téměř kruhový tvar a vyrábí se z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Koupelnové svítidlo LED CARPI Eglo 95283

Kulaté svítidlo LED CARPI je odolné vůči vodě a je tak vhodnou volbou do koupelny k vám domů nebo do firmy. Kovové svítidlo s bílým plastovým stínidlem přiděláte na strop nebo stěnu kterékoliv místnosti.Svítidlo je osazené LED žárovkou o výkonu 16W. LED žárovka svítí podobně jako 150W světlo, ale využívá k tomu 9x menší výkon. Tuto úsporu energie pak poznáte na svém učtě ...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Koupelnové svítidlo LED CARPI Eglo 95282

Kulaté svítidlo LED CARPI je odolné vůči vodě a je tak vhodnou volbou do koupelny k vám domů nebo do firmy. Kovové svítidlo s bílým plastovým stínidlem přiděláte na strop nebo stěnu kterékoliv místnosti.Svítidlo je osazené LED žárovkou o výkonu 11W. LED žárovka svítí podobně jako 100W světlo, ale využívá k tomu 9x menší výkon. Tuto úsporu energie pak poznáte na svém učtě ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK